Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.2dalis

nepamenu kiek kainavo,bet kazkur apie 300litu.cia akinukai.o lesiukas,irgi panasiai.dar plius vanduo, specialus lesiukams.
QUOTE(gelite @ 2007 09 16, 18:37)
ar brangiai kainavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paola: 16 rugsėjo 2007 - 18:44
ka mastyti,kai gydytoja paziurejus i mane nustate,kad vaikui bus igimta trumparegyste(as su akiniais)...tai ka tipo dabar sveikos akys,bet jos suges nes tai igimta? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2007 09 18, 12:22)
ka mastyti,kai gydytoja paziurejus i mane nustate,kad vaikui bus igimta trumparegyste(as su akiniais)...tai ka tipo dabar sveikos akys,bet jos suges nes tai igimta? blink.gif

Tai jei jau trumparegystė, tai turėjo ir laipsnį pasakyt, dioptrijas, skirt akinukus ar bent jau mankštas. Gal ji tik turėjo omeny, kad gali būti polinkis į trumparegsytę 4u.gif
Atsakyti
Mano mergytei dabar 1,6metai.Gryzus i LT butinai leksiu patikrinti akytes,pati nesioju akinius,bijau kad ir ji nepaveldetu verysad.gif
Atsakyti
pas mus vyras silpnaregis.bet kauno klinikose pasake kad sunus nepaveldejo tevo akiu.tai vat niekaip nesuprantu iskur pas ji igimta katarakta,jei ji nepaveldima.genetiniai tyrymai irgi neiko nerode.dukrai kol kas gerai su akim,ziuresim kaip bus toliau.
o sunu vel reiks operuoti.oi kaip bijau.tas laikas vis trumpeja ir trumpeja.greit ateis ir lapkricio 6diena.
Atsakyti
QUOTE(paola @ 2007 09 18, 15:58)
pas mus vyras silpnaregis.bet kauno klinikose pasake kad sunus nepaveldejo tevo akiu.tai vat niekaip nesuprantu iskur pas ji igimta katarakta,jei ji nepaveldima.genetiniai tyrymai irgi neiko nerode.dukrai kol kas gerai su akim,ziuresim kaip bus toliau.
o sunu vel reiks operuoti.oi kaip bijau.tas laikas vis trumpeja ir trumpeja.greit ateis ir lapkricio 6diena.

igimta nebutinai turi but paveldeta ,mano dukrai taip pat igimta liga akyciu ,tai visur knisom is kur ,bet greiciausiai bus citomegalo virusas taip paveikias .

O sudetinga operacija laukia? kas operuos?
Atsakyti
Sveikutės, na mes užsiregistravome pas visų rekomenduotą Žukauską. Tai spalio 1 d važiuojame tikrintis. Ir matysime ar ir jis tą patį mums pasakys. Ech, bijau doh.gif
O sakykit įprivatų važiuojant reikia dar kokio siuntimo ar nebe???
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2007 09 19, 09:18)
Sveikutės, na mes užsiregistravome pas visų rekomenduotą Žukauską. Tai spalio 1 d važiuojame tikrintis. Ir matysime ar ir jis tą patį mums pasakys. Ech, bijau  doh.gif 

o geras ,mes ir spalio 1 dienai uzsirasem biggrin.gif ,o siuntimo nereikia . tik 50litu ir viskas
Atsakyti
QUOTE(GELALA @ 2007 09 19, 12:17)
o geras ,mes ir spalio 1 dienai uzsirasem  biggrin.gif ,o siuntimo nereikia . tik 50litu ir viskas

O mums sakė 70 lt blink.gif Gal todėl, kad pirmas vizitas ax.gif Kelinta jums valandą????
Atsakyti
QUOTE(GELALA @ 2007 09 18, 21:06)
igimta nebutinai turi but paveldeta ,mano dukrai taip pat igimta liga akyciu ,tai visur knisom is kur ,bet greiciausiai bus citomegalo virusas taip paveikias .

O sudetinga operacija laukia? kas operuos?

o kas cia per virusas g.gif
na mums operavo katarakta.bet nepilnai viskas pavyko.ko gero dar ir zvairuma pakoreguos.operuos pats Zukauskas.

QUOTE(mantuciukas @ 2007 09 19, 07:18)
Sveikutės, na mes užsiregistravome pas visų rekomenduotą Žukauską. Tai spalio 1 d važiuojame tikrintis. Ir matysime ar ir jis tą patį mums pasakys. Ech, bijau  doh.gif 

siuntimo nereikia.bet mums kaina buvo 80litu.
Papildyta:
oho,kaip kainos skiriasi g.gif
Atsakyti
Nesupratau, o tai kodėl taip kainos skiriasi????
Atsakyti
g.gif schmoll.gif
Atsakyti