Su šventem, mielosios!!! Sveikatos ir stiprybes jums, ir daug daug laimes...
QUOTE(SVP @ 2007 12 25, 23:15)
Merginos, gal parekomendokite neurologa Vilniuje. Mano sunui 10metu. Mes lankomes pas Kutuzova santarose. Tiesiog Trileptalio doze didina su kekvienu kitu priepoliu. Visi tirimai dariti stacionare, o papildomai tai pati ka ismanau, ta sugalvoju. Is Kutuzovos vos ne perprievarta zodi po zodzio traukti reikia. EEG kas 3men savo iniciativa, magnetinis irgi. Kaip pastebejau jus cia ir genetika tirites, ir vit D, ir vaisto koncentracija....Is kur suzinojote apie sias galimibes? Pas ka siuntima prasiti? Nes pas mano berna tik miegoEEG vos iziurima pedsaka rodo, tipo zidinine epilepsija, o tikslios diagnozes kaip ir neturim.
Aciu.
Aciu.
Mes pas Markvaldiene gydomes, ji dirba Santariskese pamainom su Kutuzova Nezinau ar jinai labai ase sitam reikale, bet ka dabar, na jinai labai ilgai negalejo patiket kad maniskei epilepsija, bet kai traukuliai pasikartojo, tai liepe vaistus gert ir kol gydymas tinka, tai nieko niekur ir neisekom daugiau, nors santariskese gulejom ir pas Tikneviciene ir pas Vysniauskiene
QUOTE(Rustė @ 2007 12 27, 09:22)
čia visos turi ką papasakoti , nes visokių dalykų yra nutikę visom, visos perėję per kelis gydytojus, tik keliem laimingiem vaikučiam padeda pirmieji parinkti vaistukai (tfu tfu tfu, kad tik padėtų ir toliau )
o dėl temperatūros, tai mano dukrai medikai liepė numušinėti jau nuo 37,5 ir neleisti kilti, aišku būna, kad nematau, netikrinu gi nuolat temperatūros, o jei pakyla naktį tai ir iki 39,5 būna
o dėl temperatūros, tai mano dukrai medikai liepė numušinėti jau nuo 37,5 ir neleisti kilti, aišku būna, kad nematau, netikrinu gi nuolat temperatūros, o jei pakyla naktį tai ir iki 39,5 būna
Mum siaip irgi temperatura dar pakolkas traukuliu neisskaukia tfu tfu tfu... va neseniai kelias dienas laikesi 40, kad ir kaip musiau labai nekrito, tai vis drebejau del priepuoliu, vis kompresais temp numusinejau ir kaip dziaugiaus kai viskas praejo
sveikos, čia šiokių tokių naujienų sužinojau (dėkui JulieTai ir kitai mamai, kuri čia viską ir papasakojo).
pasirodo galima gauti vienkartinę metinę pašalpą už neįgalų vaiką iš "Bendruomenės socialinių paslaugų skyrių seniūnijose"
reikia paskambinti, susako kokių domunetų reikia, ir parašius prašymą yra galimybė gauti papildomų pinigų.
Vilnietėm įdedu nuorodą žiūrėti 5 lentelę
o iš kitų miestų gal irgi kas nors ką nors rasite per google.
man regis gal čia bus Klaipėdos, čia Kaune, o čia Panevėžys
dėl nuorodų nesu tikra, bet gal ten rasit kokią info, paskambinus gal nukreips kur reikia.
pasirodo galima gauti vienkartinę metinę pašalpą už neįgalų vaiką iš "Bendruomenės socialinių paslaugų skyrių seniūnijose"
reikia paskambinti, susako kokių domunetų reikia, ir parašius prašymą yra galimybė gauti papildomų pinigų.
dėl nuorodų nesu tikra, bet gal ten rasit kokią info, paskambinus gal nukreips kur reikia.
QUOTE(Rustė @ 2007 12 28, 15:43)
sveikos, čia šiokių tokių naujienų sužinojau (dėkui JulieTai ir kitai mamai, kuri čia viską ir papasakojo).
labas mergaites, su sventem visas.
Ruste, o tai cia pagal istatyma priklauso ta pasalpa, ar siaip noriu duodu noriu ne?
reiks po svenciu pasiskambinti
QUOTE(Domicele @ 2007 12 28, 18:33)
labas mergaites, su sventem visas.
Ruste, o tai cia pagal istatyma priklauso ta pasalpa, ar siaip noriu duodu noriu ne?
čia nuo algos tėvų priklauso, jei ten gaunate po 5000 abu tai gal neduos, bet kai pas mus tik tėvelis dirba tai tikiuosi gal gausim .
pabandyti manau verta, neduos tai nors žinosiu.
Turbūt turėjo galvoje, kad galima gauti priežiūros (pagalbos) išlaidų tikslinę kompensaciją....
Bet čia nieko nemini kam skiriama pagal turimas pajamas-kad atitiktų... Tai gal Ruste gal pasakys pagal kokį įsatymą ar straipsnį pašalpos....
Bet čia nieko nemini kam skiriama pagal turimas pajamas-kad atitiktų... Tai gal Ruste gal pasakys pagal kokį įsatymą ar straipsnį pašalpos....
QUOTE(Rustė @ 2007 12 28, 18:43)
čia nuo algos tėvų priklauso, jei ten gaunate po 5000 abu tai gal neduos, bet kai pas mus tik tėvelis dirba tai tikiuosi gal gausim .
nu pas mus tai irgi tik vyras kol kas dirba
siaip info reiks ziureti kas ten prie ko
pavadinimo nežinau , paskambinau susakiau padėtį ir man pasakė kas ir kaip, todėl ir jum pasakau, kad gal dar kam bus naudinga info.
QUOTE(Rustė @ 2007 12 28, 18:52)
pavadinimo nežinau , paskambinau susakiau padėtį ir man pasakė kas ir kaip, todėl ir jum pasakau, kad gal dar kam bus naudinga info.
nu manau, kad ka sudomino, tas ir pats pasidomes kas ir kaip yra
Kai paskambinau liepė pristatyi tėvelio atlyginimo ataskaitą už paskutinius 3mėn, ir manęs klausė kiek gaunu, pasakiau, kad nedirbu, paklause tada kiek šeimos narių. Minėjo, kad dalinamos pajamos visiem šeimos nariam.reiškia kažkas su pajamom susiję .
Pasiskambinkite ir susižinokite.
Pasiskambinkite ir susižinokite.
Aš net nežinau , manau tie 50lt tai ten jūsų seniūnija kažką gal padalino, nes mes nieko panašaus negavome .
Vienžo, katra pirmiau pasidarysite ta ir papasakokit kas ir kaip .
JulieTa galėtų daugiau papasakoti, nes čia ji man pasakė, kad sužinojo iš kitos mamos ligoninėje.
Vienžo, katra pirmiau pasidarysite ta ir papasakokit kas ir kaip .
JulieTa galėtų daugiau papasakoti, nes čia ji man pasakė, kad sužinojo iš kitos mamos ligoninėje.