Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

QUOTE(laukine @ 2007 09 25, 19:07)

O man toje nuotraukoje labai norėtųsi visą vaikučio veidą matyti g.gif Kažkaip per daug mano akim žiūrint jis nukarpytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 25 rugsėjo 2007 - 18:31
QUOTE(Vilika @ 2007 09 25, 19:29)
O man toje nuotraukoje labai norėtųsi visą vaikučio veidą matyti  g.gif Kažkaip per daug mano akim žiūrint jis nukarpytas.

o man kaip tik patinka, kad uzakcentuotas butent pianinas ir vaikucio rankyte wub.gif wub.gif wub.gif
na man tai si foto first.gif
Atsakyti
QUOTE(tula @ 2007 09 25, 10:50)
oi, negaliu  lotuliukas.gif nu nemirtinga nuotrauka biggrin.gif
http://www.supermama...p...&phid=13869

eiline ir pskritai nesuprantu kas cia tokio menisko. g.gif nukopijuota nuo berniuko su pianinu,kuris atrodo thumbup.gif gavo mano balsa.
Atsakyti
QUOTE(Čipse @ 2007 09 25, 19:44)
eiline ir pskritai nesuprantu kas cia tokio menisko. g.gif  nukopijuota nuo berniuko su pianinu,kuris atrodo  thumbup.gif gavo mano balsa.

Na niekas ir nesako, kad ji meniška. Ir kažin ar nuo ko nukopijuota, nes vaikų su pianinu šieme konkurse nemažai. Man ta nuotrauka šypseną kelia, nes mergaitė atrodo ne tik groja, bet ir labai įsijautusi dainuoja 4u.gif
Atsakyti
user posted image siai foto skirciau first.gif

user posted image siai second.gif

user posted image ir galiausiai third.gif

bet sy kart , man visos labai grazios nuotraukytes... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 09 25, 18:24)
14. Kodėl perėjęs iš Forumo į Fotokonkursus aš tampu "svečias" ir manęs prašo prisijungti, neleidžia balsuoti ar dalyvauti konkursuose?

Todėl, kad prisijungdamas į Forumą (įrašydamas savo vartotojo vardą ir slaptažodį) nepažymėjote varnelės šalia esančiame langelyje "Atsiminti mane?" . Jei pažymėsite, problema išsispręs.
  mirksiukas.gif

Labai dėkui už paaiškinimą 4u.gif Einu registruotis iš naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 09 25, 20:29)
O man toje nuotraukoje labai norėtųsi visą vaikučio veidą matyti  g.gif Kažkaip per daug mano akim žiūrint jis nukarpytas.

man sita nuotrauka super. Gi tema, "mazuju kuryba", tai ir rodo, kad kuryba butent tose natose. Mazasis(oji) kompozitorius(e). wub.gif
Atsakyti
Man tie berniukai piešiantys ant lango įdomi foto, bet kažko taip nekabino, o ir taip daug balsuoančių jau buvo, tad atidaviau balsus kitoms trims, taip pat mieloms foto..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 09 25, 21:21)
Man tie berniukai piešiantys ant lango įdomi foto, bet kažko taip nekabino, o ir taip daug balsuoančių jau buvo, tad atidaviau balsus kitoms trims, taip pat mieloms foto..

aš taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi prabalsavau didis.gif ....
Atsakyti
as tai prabalsavau uz tas kurios yra labai paprastos, o tuo paciu ypatingos, uz kurias niekas neagitavo ir nesirode "va cia sita grazi o sita negrazi" visos jos grazios, bet zinau uz kurias balsavau as - tos tikrai neuzims priziniu vietu ax.gif
Atsakyti
every, labai labai prasyciau isimti mano vaikiuka is savo avataro blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 26 rugsėjo 2007 - 08:31