Įkraunama...
Įkraunama...

Šampūnai šunim

Savo ilgaplaukei kalytei naudoju Mr.Groom šapmpūną (outmeal). Esu labai patenkinta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amulet @ 2008 11 15, 00:05)
Savo ilgaplaukei kalytei naudoju Mr.Groom šapmpūną (outmeal). Esu labai patenkinta.  4u.gif

O mums netiko Mr.Groom.
Kiekvienam skirtingai, nes kas tinka vieniems, netinka kitiems ir atvirkščiai.
Atsakyti
šiaip žinokit, jei atvirai, tai mano ciucytei netiko tik viena priemonė iš ISB ax.gif o šiaip visos tinka, o išbandžius tikrai ne vieną ir ne dvi ax.gif aišku, su vienom atrodo kiek gražiau plaukas, su kitom gal kiek prastėliau, bet kad taip imti ir pasakyti - šita netinka, tai taip nėra schmoll.gif
todėl aš asmeniškai net manau, kad šita tema mažai reikalinga, kad jei šuns odelė ir plaukas sveiki, normalūs, tai pagal aprašymus perki priemonę, kuri labiausiai atitiktų kailio tipą ir tiek žinių smile.gif na sakau, bent jau man šitaip... nebent pas kitus viskas sudėtingiau g.gif
Atsakyti
Vicious Vici, kokį šuniuką auginate? Smalsu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2008 11 15, 13:47)
Vicious Vici, kokį šuniuką auginate? Smalsu 4u.gif

jorką
Atsakyti
na as truputy ne y tema, bet gal esat kas girdeja apie tokias sukas"furminatoriu"? rolleyes.gif
kokiems sunims tinka ir ar tiktu maniskiui rusui? g.gif yra galimybe gaut.. dabar sieriasi labai daug.. unsure.gif ir kiek zinau tai ne trimingavimo yrankis.. ar as cia klystu doh.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiene: 19 sausio 2009 - 11:20
QUOTE(Debesiene @ 2009 01 19, 11:18)
na as truputy ne y tema, bet gal esat kas girdeja apie tokias sukas"furminatoriu"? rolleyes.gif
kokiems sunims tinka ir ar tiktu maniskiui rusui? g.gif yra galimybe gaut.. dabar sieriasi labai daug.. unsure.gif ir kiek zinau tai ne trimingavimo yrankis.. ar as cia klystu doh.gif
dekui 4u.gif

jei tik pirksit kokybišką, tai manau liksit patenkinti, girdėjus iš augintojų tik teigiamus atsiliepimus, o jei dar iš tos serijos šampūnus nupirksit, tai manau iš viso bus super smile.gif
Atsakyti
https://a1petsupply....-furminator.htm

a va ir as esu girdejus kad geras daiktas
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2009 01 19, 11:31)
https://a1petsupply....-furminator.htm

a va ir as esu girdejus kad geras daiktas

bet jei norit konkrečiai šioje pardėje pirkti, tai nežinau, atsargiai, girdėjus labai blogų atsiliepimų, kad sumaišo prekes, kad sunku ten su jais susitarti ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 01 19, 11:36)
bet jei norit konkrečiai šioje pardėje pirkti, tai nežinau, atsargiai, girdėjus labai blogų atsiliepimų, kad sumaišo prekes, kad sunku ten su jais susitarti ir pan. g.gif

yra zmoniu kurie darosi ussakymus ir jiems nieko... pasikviete ir mane prisijungt.. g.gif
bet cia ne trimingavimo sukos? neliks mano kurtas plikas? doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

Auginu berno zenenhuda, lankomes parodose. bet deja niekaip negaliu parinkti jam tinkama sampuna. Visu pirma musu kailis trispalvis, ir noretusi kad ten kur balta isplautu iki balto (daznai geltuonoja), o ten kur juoda pariskintu spalva. Reiksia reiktu pirkti du skirtingus sampunus? Antra - kailis siek tiek garbanuojasi, gal kas zino sampuna kuris minkstintu bei tiesintu plauka..?
Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nabija: 19 sausio 2009 - 11:42
QUOTE(Nabija @ 2009 01 19, 11:41)
Sveiki,

Auginu berno zenenhuda, lankomes parodose. bet deja niekaip negaliu parinkti jam tinkama sampuna. Visu pirma musu kailis trispalvis, ir noretusi kad ten kur balta isplautu iki balto (daznai geltuonoja), o ten kur juoda pariskintu spalva. Reiksia reiktu pirkti du skirtingus sampunus? Antra - kailis siek tiek garbanuojasi, gal kas zino sampuna kuris minkstintu bei tiesintu plauka..?
Aciu uz atsakymus smile.gif

esu naudojus savo rusu kurtui Crown Royale 2 formule.. tai bent pas mus balta graziai isplaudavo ,net melsva budavo... a tamsias spalvas paryskindavo...
vel zadu pirkt toky thumbup.gif
Atsakyti