Sveikos, mielos mamaitės
Žinau, jog dauguma jūsų nestokoja fantazijos ir išmonės beigi sugeba iš neįmanomo padaryti įmanomą, tad leidžiu sau atidaryti naują temą "Podiumo grožybės". Internete vis randu daug modeliukų, kurie neturi schemų, tačiau, kaip minėjau mūsų sumaniosios mamytės mikliai susiorientuoja ir randa išeitį iš padėties. Ši tema skirta bezdžioniavimui, schemų parinkimui tam tikriems modeliams bei patarimams kaip tai geriau atlikti.
P.S. Jei aš čia per daug savivaliauju (t.y. leidau sau atidaryti temą, kuri gali pasirodyti nereikalinga), tai manau moderatorė mikliai šį reikalą "sutvarkys", bet tikiuosi, jog taip neatsitiks ir visos liksim patenkintos.
Na ką? Šluojam nuo podiumo ir keliam į mūsų spintas
Labuka, as nesu mezgeja, man viskas turi buti parasyta, jie nebus schemos nemokesiu nieko. bet cia teme gera, ypac jei profesionalios mezgejos padetu, patartu. manau kad ger tema
Tema labai gera, ypač tokioms kaip aš
mano akys iškart įsmigo įta pilką suknelė su bumbulais ant sijono krašto, gal netyčia kas galėtų man truputi padėt išsiaiškint kaip ta suknę pagaminta
mano akys iškart įsmigo įta pilką suknelė su bumbulais ant sijono krašto, gal netyčia kas galėtų man truputi padėt išsiaiškint kaip ta suknę pagaminta
SAUNI TEMA YRA KUR AKIS PAGANYTI
QUOTE(laimike @ 2007 04 04, 11:57)
SAUNI TEMA YRA KUR AKIS PAGANYTI
Nėr čia ko labai džiūgaut, nes tuoj tamstelę pulsim su muuuulijonu klausimų
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 04 04, 11:52)
oj kaip faina, reiškia ne aš viena tokia pričiuožusi
Keliu toliau
Keliu toliau
koks pirmasis megztukas nerealus
seniai tokio noriu, bet bėda ta kad niekur tokio storumo siūlų neberandu
QUOTE(NKriste @ 2007 04 04, 11:32)
Tema labai gera, ypač tokioms kaip aš
Taip iš akies....
Viršus, priekis-gerosiomis akimis megztya maikutė
Sijonas-manau, kad mezgamas virbalais su valu aplink. Raštas turbūt tiktų toks: 5-6 eilės gerosios, viena išvirkščiomis akimis. Mezgant tolygiai vis pridėti akių, kad gautųsi kliošiukas.
Apačia-karpom lapės uodegas ir darom burbulus, kuriuos prisiuvam
Bugyte,
Vilniuje, Savanorių pr. Nr. (nežinomas ) yra siūlų parduotuvė, tai ten ir kudlotų ir storų siūlų yra, na ir kainos ne "žvėriškos"
TAI TAM FORUMAS IR YRA
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 04 04, 12:04)
Taip iš akies....
Sijonas-manau, kad mezgamas virbalais su valu aplink. Raštas turbūt tiktų toks: 5-6 eilės gerosios, viena išvirkščiomis akimis. Mezgant tolygiai vis pridėti akių, kad gautųsi kliošiukas.
Atrodo nieko sunkaus, o rezultatas
mama, koks grozis...........