Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo II

QUOTE(vakare555 @ 2013 08 30, 08:23)
Nerekomenduojame naudotis "COLOLO" LIMUZINAI" paslaugomis, kadangi jų savininkai visiškai negerbia klientų ir nepaiso jų prašymų. Su savininku (tas pats asmuo ir vairavo limuziną) dar prieš daugiau nei 9 mėnesius iki vestuvių buvo sutarta, jog jis atsiųs limuzino puošimo pavyzdžius, kadangi mūsų vestuvių spalvos yra purpurinė, violetinė ir balta ir jokių kitų papuošimų būti negali, nes visa vestuvių tematika yra kruopščiai numatyta ir iš konteksto niekas negali „iškristi“ .Keletą kartų akcentuota, kad  papuošimas nebūtų neskoningas, t.y. limuzino neapklijuotų raudonomis širdelėmis Jei jie to negali padaryti, sakėme, jog ir patys pasipuošime,  tačiau mus užtikrino jog „dar priekaištų per 7 metus dėl papuošimo nebuvo“, viskas bus padaryta, pavyzdžiai bus atsiųsti ir galėsime pasirinkti mums labiausiai patinkantį variantą. Artėjant vestuvių dienai net 4 kartus buvo priminta, jog mes tų pavyzdžių laukiame, tačiau paslaugos teikėjas vis atsikalbinėdavo, kad išvykęs, užsiėmęs ir pan., nors skype nuolat įjungtas, užsakymai priiminėjami. Vestuvių rytą, kai limuzinas įvažiavo į kiemą - pamatėme, kad jis būtent ir apklijuotas tomis raudonomis širdėlėmis, kurių ilgai ir nuobodžiai prašėme nedėti. Maža to, dėl  pusvalandį viršyto laiko limito iš mūsų papildomai buvo paimta 400 lt, nors  valandos įkainis sutartyje yra 400 Lt, o viršyta buvo 0,5 valandos, t.y. turėjo iš mūsų paimti ne 400 Lt kaip padarė , o tik 200 Lt, jei būtumėte įvykdyta tai, kas buvo sutarta dėl papuošimo. Pasiūlius grąžinti šiuos 400 lt kaip kompensaciją už neįvykdytus papuošimo darbus, visiškai jokio atsakymo nepateikė. Akivaizdu, kad įmonės savininkai, teikdami tokias brangias paslaugas kaip limuzino nuoma, visiškai negerbia klientų. NEREKOMENDUOJAME NAUDOTIS UAB "FIDUS AMICUS" PASLAUGOMIS (VAIRUOTOJAS RAMŪNAS JONUŠKA).

O mes esam labai patenkinti COLOLO LIMUZINAIS. Jais važiavom per draugų vestuves ir savo vaiko krikštynas. Krikštynom buvom pasirinkę baltą spalvą, su papuošimais jokių problemų neturėjome. Buvom iš anksto sutarę kas ir kaip bus papuošta. Ir per draugų vestuves mašinos papuoštos gražiai buvo. Kiek žinau, jie turi keletą papuošimų ir jei atvykus kas nors netinka, galima paprašyti, kad pakeistų. Taip kad esam labai patenkinti. Ir varuotojai labai mandagūs, paslaugūs buvo.
Atsakyti
Sveikutes, noreciau pasidalinti savo patirtimi wink.gif Gal labiau sita zinute tiktu busimoms Klaipedos nuotakoms smile.gif Neseniai atsventeme vestuves. Svente buvo nuostabi, bet pries svente buvo keletas, paslaugas teikianciu imoniu, kurios sugebejo sugadino nuotaika. Visiskai nusivyleme vestuviniu suklneliu nuomos salonu MADONNA (zinau, kad jie salona turi ir Vilniuje). Is pat pradziu, kai atvykome pavasari rinktis sukneles, savininke buvo ypac mandagi ir maloni. Issirinkus suknele, sutareme kaina (ji buvo kosmine pagal tai, kaip buvo suteiktos paslaugos po 3 menesiu), buvo akcentuota, jog as busiu antra, kuri nuomuosi sia suknele. Atejusi po 3men. i pirma primatavima, suknele nebeatrode, jog buvo deveta tik viena karta (is vidines puses etiketes buvo nuskalbtos, susegamos gumos buvo susirutuliavusios), bet savininke irodinejo savo, jog suknele buvo deveta tik karta (mums pasirinkimo nebuvo jokio, nes vestuves turejo ivykti uz keletos dienos, todel naujos sukneles susirasti buvo neimanoma, o JIE, sias paslaugas teikiantys pikti zmones, puikiai zino, kad kito pasirinkimo nelabai ir turime, todel jokiu nuolaidziavimu, juk avansas vis tiek sumoketas). Likus porai dienu iki vestuviu, atejau i antra primatavima pasiimti sukneles(man pasiseke, kad buvo 4nis ir turejau dar viena diena pries vestuves), nes siaip sukneles atiduoda likus dienai iki vestuviu (kai visai nebeturi kito kelio tik kaip ja paimti, kad ir kokia ji bebutu, ar reiketu taisyti, ar nereiketu (psichologinis spaudimas). Atejusi pasiimti suknele pasimatavau ir paparsiau, kad atlaisvintu kelias siules ties diafargma, nes negalejau ikvepti oro- savininke dar labiau nustebino mane savo pareiskimu- jeigu atleisim ta centimetra, suknele gali smukti, o jeigu smuks mes jos atgal nebesusiusime, pagal ja, nuotakai pasirinkimo jokio-arba vaiklsciok uzdususi ir kentek, arba vaiksciok su nusmukusia suknele; Ivyko konfliktas, mes pareiskeme, jog mokant 1800lt uz suknele, turi suknele blizgeti, savininke pareiske, jog APLINK KIEKVIENA SUKNELE NESOKINES!!!!! Nesuprantu tada, uz ka yra mokamos tokios sumos???? Turbut tik Lietuvoje gali taip pasakyti... Kita diena namuose pasimatavusi suknele, pastebejau,kad kablys, kuris laiko visa suknele, vos laikosi ir bet kada gali isluzti.. Taigi sumokejus 1800 lt gavau suknele "atidirbusia visa vasara neaisku kiek kartu" plius teko pacioms isiusti kabli, prisisiuti spec.grandinele sleifui nesti.. (be viso sito, lankas, kuris dedasi po suknele net nebuvo pataisytas is XL i XS dydi, jis man nukrito islipus is masinos pries baznycia!)
Taip, kad merginos, palinkesiu jums nesusidurti su tokiomis- nerealias paslaugas teikianciomis moteriskemis, o jei ir tektu, palinkesiu uzsisakyti iskart maziausiai tris sukneles primatavimus ir atsiemima likus maziausiai dviem dienom iki vestuviu, bet ne parai!!!! ).
Dar teko nusivilti isgirta, tortus kepancia imone "Cukraus Studija" Klaipedoje. Tortas buvo iskeptas ne toks, koki buvome sutare (norejome , kad butu su melynos spalvos akcentais, o jis buvo visiskai baltas), nors su savininke buvo sneketa tris kartus, netgi " juodai ant balto" buvo viska uzsirasiusi, kokio torto mes pageidaujame, be to, pamirso iskepti uzsakytus sausainukus, kurie turejo papuosti saldumynu stala ir keksiukai, kurie buvo suderinti su tortu, pagal skoni neatitiko pyrago, buvo sokoladiniai, is visai kitos operos!!!!! Labai keista, nes kiek zinau, keksiukai turi atitikti torto skoni.
Is siu paslaugu teikeju maziausiai tikejausi tiek nesklandumu ir nesusipratimu. Sekmes jums ruosiantis sventei ir bukite gudrios, kad netektu nusivilti! drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos businom nuotakos smile.gif
Atejau cia pasidalinti savo patirtimi... Vestuves atsokau beveik pries 2 metus, buvom nusisamde orperatoriu mgpro video, Mindaugas Gudelis is Klaipedos, tai zinokit apgavo, daugiau nei puse metu melavo, kad ale issiunte video, kad adresas blogas buvo ir pan ir pan, po to kai jau pradejau grasinti policija pareiske, kad atiduos uzstata ir neapdirba medziaga, na ka, gerai, atsiunte mum tas 4 kasetikes, kur turetu butu musu vestuviu neapdirbta medziaga... Spekit ka, jos visos TUSCIOS! Melagiu melagiai, kur tai matyta, jei kas nutiko su aparatura tai taip ir reikejo sakyti, o ne apsimetineti, kad filmuoja ir dar 'prakankinti'... ir filmo neturiu, o zadejo, graziai kalbejo... mes vestuviu antra karta nepasikelsim, kad kazkas jas nufilmuotu, o ir samdem juos su ta mintimi, kad bus grazus prisiminimas...
Atsakyti
Sveikos, as taip pat noreciau pasidalinti bloga savo patirtimi ruosiantis vestuvems. Noreciau patarti buti atsargioms su vestuviu operatoriais VISADATAVO video. Musu vestuves birzelio 14 diena bus. Su jais susisiekeme sausio menesi, jie uzrezervavo data mums, sake parasyti menesis iki vestuviu, susitiksim, avansa paliksim, jei reiks ir sutartele, taIgi visa laika iki balandzio pabaigos sedejom ramus kad viskas bus gerai su operatoriais.Balandzio gale susisiekiau su ta operatore, nes jie dirba kartu su vyru, ji pirmoji kamera, kazkaip itarimas kilo kai norint susitikti vis jai kildavo problemu su vaikais, tai miega vienas kito neuzmigdo, tai dar kas nors. jau pajutau bloga nuojauta, kai siaip ne taip po darbo dar valanda ilgiau pralaukiau jos, ne ji pamirso kada mes susitinkam, sulaukiau, po minutes kazkas jai skambino ir ji pasake tai va po keliu min grisiu... galvoju negi taip greit cia viska nutarsim, nuspresim, susidesim scenraiju ir visa kita? ji net tusinuko neturejo ka nors uzsirasyti, sake sakyk, rasysiuos i tel.. vos tik pradejau pasakot apie dienos eiga ir planus, ji mane pertrauke ir pasake, bet zinokit nuo 20 val mes turim isvaziuoti i Kauna atgal vaiko migdyti... APakau, o kaip visa vakaro programa???tai sako mes paliksim stovincias kameras... zodziu, nei musu sokis, nei zidinio teikimas, torto pjovimas, dangaus zibintai, niekas nebutu normaliai nufilmuota.o pinigus taremes kaip uz visos dienos profesionalu filmavima. papriestaravau ir avanso nepalikau, issigandau kad likus pusantro men reiks ieskotis kitu operatoriu. JI parase man zinute, kad kaip nors sutvarkys ta problema. nors sake vaikas klykia, nepripazista jokiu kitu zmoniu, net tevo. tai taremes kad gal jai kas net tA vaika i sodyba vakare atveztu ir ji galetu pamigdyti. nu ir ka. dar po keliu sav griztu ir randu zinute kad ji nefilmuos musu vestuviu, nes vaikui neurologe neledo nei kiek buti be mamos ir panasiai. liko menesis iki vestuviu, va vasaros sezonas, puoliau ieskoti per nakti kitu operatoriu, radau laisvus tik kelis, kurie plesia per daug, ir viena, kurio kaina ikandama, bet darbai nekokie, teko imti, kad neliktume be nieko. Likau labai nusivyludi VISADATAVO video. Ir nerekomenduoju ju nei vienai nuotakai, jei norite ramiu vestuviu, be streso ieskantis kitu
Atsakyti
Sveikos noriu pranesti apie fotografa kuris mane apgavo!

DARIUS KULPAVICIUS http://dariusfoto.lt/

mes uzsakeme ji fotografuoti vestuves likus iki ju metai laiko, ir sau ramiai laukeme bet as susisiekiau su juo visus kontaktus surasiau bet jis man neatrase, veliau maciau socialiniame tinkle kad jis fotografuoja Anglijoje kadangi jis man nieko i mano siunciamus kontakus neatrase pakomentavau kada gris i Lietuva o jis tiesiog man atkomentavo kad po poros metu, aisku puoliau rasyti a.z. o jis tiesiog man atrase:
sorry , o jus negavot mano laisko, kad kad mano gyvenimas pasisuko kita kryptimi ir as kuri laika gyvensiu ir dirbsiu U.K.

na manau jei as jam neatrasiau aisku kad negavau! Gerai jog nujausdama tiesiog paklausiau jo likus 4 men iki vestuviu kaip kas. o buciau susisiekus likus porai sav tada nezinau ka buciau dariusi! Todel manau neverta tokio neatsakingo zmogaus samdyti![COLOR=red]
Atsakyti
Sakyčiau jums čia Dievo pirštas, kad jis atsisakė, ar matėt, kokios baisios jo nuotraukos? doh.gif Nuotakos prisimerkusios, retušuota siaubingai, spalvos nenatūralios. Aš jus tik sveikinu 4u.gif

QUOTE(saulute2013 @ 2014 05 25, 16:01)
Sveikos noriu pranesti apie fotografa kuris mane apgavo!

DARIUS KULPAVICIUS    http://dariusfoto.lt/

mes uzsakeme ji fotografuoti vestuves likus iki ju metai laiko, ir sau ramiai laukeme bet as susisiekiau su juo visus kontaktus surasiau bet jis man neatrase, veliau maciau socialiniame tinkle kad jis fotografuoja Anglijoje kadangi jis man nieko i mano siunciamus kontakus neatrase pakomentavau kada gris i Lietuva o jis tiesiog man atkomentavo kad po poros metu, aisku puoliau rasyti a.z. o jis tiesiog man atrase:
sorry , o jus negavot mano laisko, kad kad mano gyvenimas pasisuko kita kryptimi ir as kuri laika gyvensiu ir dirbsiu U.K.

na manau jei as jam neatrasiau aisku kad negavau! Gerai jog nujausdama tiesiog paklausiau jo likus 4 men iki vestuviu kaip kas. o buciau susisiekus likus porai sav tada nezinau ka buciau dariusi! Todel manau neverta tokio neatsakingo zmogaus samdyti![COLOR=red]

Atsakyti
QUOTE(Vaiga100 @ 2011 09 21, 12:26)
Niekam nerekomenduoju nuomotis  Eglės Kybartienės proginių drabužių salone  Santa. Maža to, kad salono savininkė ir jos „treninguotas“ vyras labai nemalonūs ir nesukalbami žmonės, užsiėmę poziciją nesiskaityti  su žmonėmis, net neišklauso jei nori išsiaiškinti. Vyras visiškai nevaldo savo emocijų,  apvadina visokiais žodžiais, grasina susidoroti. Aptarnavimas salone siaubingas, skubina, net leidžia sau šaipytis iš žmonių. Nuo per didelės paklausos, suknelės nunešiotos, maža tikimybė, kad išsirinkus suknelę, jos stovis bus toks pat kai ateisi jos pasiimti. Apie kokybę nėra ką ir  kalbėti – vyriški kostiumai perkami iš Gariūnų....

Mergaitės, teko girdėt iš pačių Gariūnų pardavėjų, kad 7/10 salonų tą patį asortimentą, kaip Gariūnai turi. Didesni važiuoja į Kiniją ir Rusiją suknelių, mažesni tiesiog tas pačias perka Gariūnuose ir parduoda už 2-3 kartus didesnę kainą, o nuomoją už pirkimo kainą. Aš pati kai rinkausi suknelę perėjau per visus Gariūnus, paskui per salonus ir kai pamačiau, kad asortimentas praktiškai tas pats (na nekalbu apie dizainerių salonus), nusprendžiau suknutę pasisiųt...
Atsakyti
Klaniečių prekybos centre II aukšte. Siuvėja melagė, nemandagi, nemylinti savo kliento. Atėjus paskirtu laiku matuotis pareiškė, kad galėjau būti tokia maloni ir ateiti vėliau ????????, nes jinai neturėjo kada per visą savaitę, pradėti taisyti drabužių,nes taiso kažkokį šūdą (taip ir pasakė),kuris užima daug laiko.Ir dar pasiūlė netikėti ką kas kalba, tipo žada. buvau šoke, atrodo, kad šnekėčiau ne žmogumi, kuris parduoda paslaugą, o su kažkokiu ufonautu. Savaitę pratempus laiką pareiškė jeigu netinka, eik kitur. Ir nuėjau, ir pataisė po dviejų dienų, labai mandagi normali siuvėja. PASIŪLYMAS, JEIGU NENORITE, KAD BŪTŲ SUGADINTA NUOTAIKA, JŪSŲ ŠVENTĖ, PRATEMTAS LAIKAS, aplenkit šitą siuvyklą, kuri randasi Kalniečių prekybos centre.
Atsakyti
Ne restoranas GRALIS, o košmaras. Sunku suprasti kaip įmanoma šitaip neatsakingai elgtis. Net priešui nerekomenduoju.
Restorano GRALIS vadybininkė Eglė Širvaitė atrodo maloni, tačiau tokios išsiblaškiusios, nenuovokios ir nerandu kito žodžio kaip žioplos mergos dar reiktų paieškoti.
1. Pametė stalo korteles dėl ko kilo bereikalingas šurmulys atvykus. (Jas vežėme specialiai ir atnešusi dar kelis kartus perklausiau ar nenukišite kur nors ir nesumaišysite).
2. Iš anksto su vadybininke buvo derintas stalų sustatymas. Pati nubraižius išdėstymą, siunčiau jos patvirtinimui. Atvykus šventės dieną nieko panašaus nebuvo padaryta. Galvojimas kaip susodinti svečius nuėjo veltui.
3. Tik atvykus į GRALĮ pranešiau, kad noriu jog karštas patiekalas būtų patiektas už 30min. Deja, jo teko laukti apie 2 val.
4. Nors alkoholiniai gėrimai buvo užsakyti, tačiau niekas jų ilgai neatnešė. Barmenas net taurių nebuvo pasiruošęs, bėgo jų atsinešti is pirmo aukšto.
5. Apskritai barmenų ir padavėjo darbas siaubingas. Vis reikėjo eit juos raginti atnešti vandens ar įpilti alkoholio.
6. Vandenį akivaizdžiai pylė iš krano ( ąsotėlio kaina 8 Lt).
7. Maisto beveik neparagavau, nes buvau visiškame šoke dėl minėtų nemalonumų.

Rinkausi vieną prabangiausių Kauno restoranų, nes norėjau dukrai padaryti įsimintiną šventę. Pavyko- aš jos niekada nepamiršiu kaip gėdingiausio ir pilno nemalonių nesusipratimų vakaro.

Atsakyti
QUOTE(IndreUz @ 2014 07 21, 16:52)
Ne restoranas GRALIS, o košmaras. Sunku suprasti kaip įmanoma šitaip neatsakingai elgtis. Net priešui nerekomenduoju.
Restorano GRALIS vadybininkė Eglė Širvaitė atrodo maloni, tačiau tokios išsiblaškiusios, nenuovokios ir nerandu kito žodžio kaip žioplos mergos dar reiktų paieškoti.
1. Pametė stalo korteles dėl ko kilo bereikalingas šurmulys atvykus. (Jas vežėme specialiai ir atnešusi dar kelis kartus perklausiau ar nenukišite kur nors ir nesumaišysite).
2. Iš anksto su vadybininke buvo derintas stalų sustatymas. Pati nubraižius išdėstymą, siunčiau jos patvirtinimui. Atvykus šventės dieną nieko panašaus nebuvo padaryta. Galvojimas kaip susodinti svečius nuėjo veltui.
3. Tik atvykus į GRALĮ pranešiau, kad noriu jog karštas patiekalas būtų patiektas už 30min. Deja, jo teko laukti apie 2 val.
4. Nors alkoholiniai gėrimai buvo užsakyti, tačiau niekas jų ilgai neatnešė. Barmenas net taurių nebuvo pasiruošęs, bėgo jų atsinešti is pirmo aukšto.
5. Apskritai barmenų ir padavėjo darbas siaubingas. Vis reikėjo eit juos raginti atnešti vandens ar įpilti alkoholio.
6. Vandenį akivaizdžiai pylė iš krano ( ąsotėlio kaina 8 Lt).
7. Maisto beveik neparagavau, nes buvau visiškame šoke dėl minėtų nemalonumų.

Rinkausi vieną prabangiausių Kauno restoranų, nes norėjau dukrai padaryti įsimintiną šventę. Pavyko- aš jos niekada nepamiršiu kaip gėdingiausio ir pilno nemalonių nesusipratimų vakaro.

Vadybininkė Eglė Širvytė. Suklydau rašydama pavardę.
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

kaip nepastebėjau, kad čia tiek kartu su manim beplanavusių susirinkę wink.gif
Mes jau atšokome savąsias.
Žinoma, vien geri įspūdžiai (eisiu ieškoti skyrelio, kur pagirti padėjusius sukurti gražią šventę), bet buvo ir nesusipratimų, kurie tik dėl mūsų didelio atsargumo, gyvenimiškos patirties, kitų paslaugų tiekėjų ir svečių pagalbos nesugadino šventės.
Taigi, šis skyrelis yra apie tai:

DEKORATORĖ, PLANUOTOJA, ORGANIZUOTOJA: Ieva Šemienė (buvusi Stankevičiutė) http://vestuviupasaka.lt

Jei norite, kad tik pasaka liktų apie Jūsų gražias vestuves - pasamdykite šią gražias nuotraukas savo puslapyje
http://vestuviupasaka.lt
talpinančią ir gražiai suokiančią ponią: prieš pasirašant sutartį kalbėjo gražiai, viską sutarėme, aptarėme, sutartį pasirašėme, o tada paaiškėjo, kad tą, ką ji žadėjo, nieko neturi, gauti negali, kur fotografijas daiktų rodė, jie yra ne jos, dekoruotos erdvės, kurių nuotraukas ji rodė, buvo ne jos dekoruotos, ir ji taip dekoruoti erdvių negali, o kas blogiausia - nebenorėjo, nes, sakė, kad jai nepatinka tai, ko mes norim (prieš pasirašant sutartį visai kitu tonu kalbėjo ir nieko nesakė, kad jai netiktų, nepatiktų ir ji nesutiktų taip daryti).
Vestuvių dieną viską supainiojo - ant stalų dėliodama svečių susodinimo korteles, miegamąsias vietas (dėl to vienuose kambariuose buvo likę laisvų lovų, o kituose kambariuose apgyvendintiems žmonėms nebuvo ant ko miegoti t.y. perkėlė žmones iš dviviečių kambarių į triviečius, o iš triviečių - į dviviečius), be jokios logikos dekoravo stalą ir padarė būtent taip, kaip buvome sutarę, kad ji nedarytų, negana to, sulaužė ir sudaužė dalį dekoracijų ir prieš atvažiuojant svečiams, išsinešdino palikusi jiems šluoti duženas.

Po to tik sužinojau, kad vienai merginai iš SM 2014 m. bendro nuotakų pašnekesių forumo veždama daiktus į sodybą, juos išvis pametė - neatvežė ir niekas tų daiktų po to niekada nebeatrado.

O vėliau internete radau jos 2013 metais įdėtą informaciją, kur ji skelbiasi, kad turi 3 metų darbo patirtį, o šiais metais, t.y. 2014 metais ji skelbiasi ir man sakė, kad jos patirtis - 6 metai. Visiška melagė. Kaip jai per vienerius metus darbo stažo atsirado 3 metai?

Tai ji tą įspūdį ir paliko - patirties trūkumas, darbo neišmanymas, nesidomėjimas tuo ir, kas blogiausiai, - įsitikinimas, kad ji viską žino ir tik jos vienos skonis yra teisingas ir labai didelė arogancija (kuri atsirado tik po užstato sumokėjimo)

Papildyta:
Ir dar melagingai skelbiasi puslapyje, kad turi daug idėjų ir entuziazmą jas įgyvendinti - realybėje buvo priešingai - nieko neprisiprašiau - tą, ką ta Ieva iš vestuvių pasakos buvo pažadėjusi padaryti, padarė viena mergina iš SM forumo, nes Ieva, pasirašiusi sutartį, atsisakė
Atsakyti
Merginos, ką tik pamačiau, kad ta dekoratorė tikrai nachalka - tai, ką ji buvo pasižadėjusi padaryti ir nepadarė, bet su Jūsų t.y. merginų iš SM, pagalba ir sodybos aptarnaujančio personalo pagalba bei Žalgirio sodo pagalba, per mano vestuves buvo, ji atvažiavusi nusifotografavo ir į savo FB įsidėjo - tai supraskit čia jau jos nuopelnas? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na ką, pasigrožėkit ir Jūs (nors tai ne visa visuma dar ką man padėjot):
https://www.facebook....Pasaka?fref=ts
Atsakyti