Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

Ankstesnioji "serija"
Atsakyti
Kaži kas šią temą prisegs prie svarbių temų. Ar apsilanko čia moderatoriai? mastau.gif
Atsakyti
Jei tema man svarbi, aš nuspaudžiu "Įtraukti/Pašalinti Favorites" ir, nuspaudus "Favorites", visada matau, kas, kokioje temoje naujo mirksiukas.gif .
Atsakyti
sveiki smile.gif
iškilo man čia dilema..
jau senokai turiu spy botą. ir prieš kurį laiką instaliavau dar Pest Patrol.
dabar įjungiu spybotą ir išmeta lentelę, kad spybotas truputėlį 'pykstasi' su patrol. ir jeigu kartais pastarasis rastų 2 dll. failus, tai prašo ignoruoti.
tai aš galvoju gal geriau apskritai tada pašalinti pest patrol? nes paskutiniu metu kelis kartus kompas buvo užlūžęs. neįsiungdavo ir tekdavo per safe mode eiti.
kažin ar galėjo taip būti dėl to? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 08 20, 22:43)
sveiki  smile.gif
iškilo man čia dilema..
jau senokai turiu spy botą. ir prieš kurį laiką instaliavau dar Pest Patrol.
dabar įjungiu spybotą ir išmeta lentelę, kad spybotas truputėlį 'pykstasi' su patrol. ir jeigu kartais pastarasis rastų 2 dll. failus, tai prašo ignoruoti.
tai aš galvoju gal geriau apskritai tada pašalinti pest patrol? nes paskutiniu metu kelis kartus kompas buvo užlūžęs. neįsiungdavo ir tekdavo per safe mode eiti.
kažin ar galėjo taip būti dėl to?  mastau.gif

Turint Spybot'ą nemanau, kad dar ir Pest Patrol reikalingas.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 08 21, 12:36)
Turint Spybot'ą nemanau, kad dar ir Pest Patrol reikalingas.

taip ir maniau blush2.gif dėkui. ištryniau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 08 21, 15:26)
taip ir maniau  blush2.gif dėkui. ištryniau  mirksiukas.gif

Spybot'as tikrai gerai susitvarko.
Atsakyti
Na nzn.gal galit man padeti,kompa turiu neseniai ir nlb.gaudausi tose virusinese programose,programuotojas ivede man antivirusine programa NOD 32,na ir viskas kelis men buvo gerai vis issokdavo debeselis,kad automatiskai ji atsinaujina,o siandien net 2 kartus issoko langas,kad pagautas virusas ir kad reikia ji istrinti,nes jei ne, gresme kompui,o kaip tai padaryt savarankiskai nzn.ar imanoma paaiskint,ar geriau kviesti ta pati programuotoja
Atsakyti
Sveiki. man toks klausimelis iskilo g.gif
Ar skype kontkatas glai buti virusas? unsure.gif ar as cia bandau per protinga vaidinti tuo netikedama? biggrin.gif
Kai i skype ateina stai toks pranesimas "Persiusk, prašau, šita pranešima visiems zmonems iš savo Contacts, netgi tiems, kurie dabar offline, kad jie nepriimtu i kontaktus "marinukas69, todel kad tai yra VIRUSAS. Jis naikina kietaji diska! Ir jeigu net kažkas iš tavo draugu ji priims i kontaktus, TAVO kompiuteris irgi bus užkrestas"....

nu kazkaip neisnesa galva, kaip kontkatas gali buti virusas? unsure.gif unsure.gif busiu dkeinga uz apsvietima, ir paprotinima mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zungaa @ 2007 08 22, 23:51)
Na nzn.gal galit man padeti,kompa turiu neseniai ir nlb.gaudausi tose virusinese programose,programuotojas ivede man antivirusine programa NOD 32,na ir viskas kelis men buvo gerai vis issokdavo debeselis,kad automatiskai ji atsinaujina,o siandien net 2 kartus issoko langas,kad pagautas virusas ir kad reikia ji istrinti,nes jei ne, gresme kompui,o kaip tai padaryt savarankiskai nzn.ar imanoma paaiskint,ar geriau kviesti ta pati programuotoja

Tai pažymėk(patamsink) užrašą ir spausk delete.
Papildyta:
QUOTE(nighttingale @ 2007 08 23, 11:13)
Sveiki. man toks klausimelis iskilo  g.gif
Ar skype kontkatas glai buti virusas?  unsure.gif ar as cia bandau per protinga vaidinti tuo netikedama?  biggrin.gif
Kai i skype ateina stai toks pranesimas "Persiusk, prašau, šita pranešima visiems zmonems iš savo Contacts, netgi tiems, kurie dabar offline, kad jie nepriimtu i kontaktus "marinukas69, todel kad tai yra VIRUSAS. Jis naikina kietaji diska! Ir jeigu net kažkas iš tavo draugu ji priims i kontaktus, TAVO kompiuteris irgi bus užkrestas"....

nu kazkaip neisnesa galva, kaip kontkatas gali buti virusas?  unsure.gif  unsure.gif busiu dkeinga uz apsvietima, ir paprotinima  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Blokuok tokius "draugus", kurie siuntinėja tokius "naudingus" pranešimus.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 08 23, 11:56)
Papildyta:

Blokuok tokius "draugus", kurie siuntinėja tokius "naudingus" pranešimus.

aisku aciuks.gif as taip ir galvojau mirksiukas.gif tik mane sudurnino, tai atejau profu pasiklaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 08 23, 11:56)
Papildyta:

o jei as isejau is to lango nieko nepadarius kaip man is naujo susirasti ta virusa g.gif aciukas
Atsakyti