Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

QUOTE(gosas @ 2011 02 18, 22:15)
Man gyd patare irgi neprasideti su lazeriu  schmoll.gif Nieko gero i pinigai tai jo.......

Vakar pradejau naudoti RUBORIL Patiko ne taip kaista veidas ir gana neblogas efektas jau po keliu patepliojimu kol kas patenkinta esu  mirksiukas.gif Vaistininke sake kad vienas is rimciausiu  mirksiukas.gif

kuris konkrečiai iš Ruboril? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 18, 22:57)
kuris konkrečiai iš Ruboril?  g.gif

Kol nera saules emiau paprasta Nes Expert -c bijau kad neelergizuotu c vitaminas mirksiukas.gif Veliau gal bandysiu su apsauga nuo saules ir spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 18, 23:57)
kuris konkrečiai iš Ruboril?  g.gif

o kur to kremo galima nusipirkt?ir kokia jo kaina?
Atsakyti
gal kuri nors esate išbandžiusi šį toniką? ar yra kokios naudos?
user posted image
aprašymas
Papildyta:
maždaug prieš metus daktaras nusprendė kad man veido erkute, nors tyrimai to ir neparodė. jau po antra tūtelę baigiu sunaudoti vitella ictama ir metrosa. Iš pradžių veidas labai pleiskanojo, sausėjo, norėjosi drėkinamojo kremo, retkarčiais pasitepdavau esex plus, bet po jo situacija iš kart pablogėdavo. tai nebenaudojau jokio drėkinamojo kremo, oda priprato ir pati jau nebereikalauja drėkinimo. šeip pagrindinę problemą, t.y. paraudimus, dėmes, pūsleles apie lūpas ir nosį išsigydžiau su antibiotikais. nors paraudimas likęs, ir apskritai oda linkusi rausti. dar kamuoja ir spuogeliai, juos mažinti padeda aknefug-el ir turbūt tai kad ryte ir vakare veidą prausiu su medimix žaliu muilu.Tiek mano patirties, o dabar labai noriu kokio nors toniko.
Atsakyti
QUOTE(gryzlis @ 2011 02 23, 20:56)
o kur to kremo galima nusipirkt?ir kokia jo kaina?

Vaistineja 30ml kainuoja nuo 30iki 40lt ziurint kokioje vaistineje Emiau ji nes pati maciau kaip kaimyne ji naudojo ir pas ja dingo kapiliarai Tai va maciau poveiki realiai todel ir gundziausi O dar ir vaistininke pasake kad vienas is geresniu Atkreipiau demesi i jos zandeliu mirksiukas.gif biggrin.gif Tureti ji zinoti ar geras ar ne Nusprendziau kad ji taip pat domisi isipletusiais kapiliarais nes pas pacia ne kazin kas

remda
O tokio as nenaudojau schmoll.gif negaliu pasakyti Bet pas mane tokia pati baisi padetis kaip ir pas tave Bet jeu tyrimai nerode erkutes kaip galejo nustatyti kad ji jei nerodo kad ji Gal gyd pamirso kitos ligos pavadinima lotuliukas.gif Gal tau cia dermatitas kos ??? Aplink lupas erkutė kazin ar buna daugiausiai veido zonose zanduose smakre Pasiskaitinek daugiau Internete mirksiukas.gif Ar tau kartais erkute ne Grusauskas nustatė?????????? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 24 vasario 2011 - 16:36
aš iš Klaipėdos, tai tą erkutę man nustatė V.E.Šakalis. svarbiausia kad bedelės nebeturiu, tik liko greit raustanti oda, labai jautri.
Atsakyti
QUOTE(remda @ 2011 02 24, 20:23)
aš iš Klaipėdos, tai tą erkutę man nustatė V.E.Šakalis. svarbiausia kad bedelės nebeturiu, tik liko greit raustanti oda, labai jautri.

Supratau ir pas mane tas pats raudonais zandais vaikstau kaip burokais isitepus verysad.gif

Bet pastebiu kad gerėja zenkliai mirksiukas.gif

Savaite jau kaip naudoju RUBORIL ir naudoju kad nebutu sausas veidas vynuogiu kauliuku nerafinuota alieju ir kokoso alieju drekinimui Tai tinka ir visanm kunui Kokosas turi kaip toki vitamina C jis tiprina kraujagysles + dar ruborilis 2 kart ryte vakare Matosi kol kas tikrai pagerėjimas ne tik raudonio bet ir odos nes be proto sausa ir suglebus mirksiukas.gif Pabandyk ir tu tikrai nepakenks O as taip susigundziau nes pradejau plauti plaukus su naturaliu sampunu tai po men plovimo jie akivaizdziai pasitaise net matosi rezultatas ir paciupinus jauciasi kad pats plaukas yra kur kas storesnis ir stipresnis + neslenka Stebuklais netikiu jokiais bet akivaizdu Todel pradejau kaska daryti ir gydytis naturaliomis priemonemis Kol kas esu susizavejus mirksiukas.gif Nes rezultatas puikus mirksiukas.gif
Atsakyti
oi kad as jokiu alieju negaliu naudoti, iš vis nieko riebaus, nes tai didelis erkutės priešas. o be to ir taip odelė linkusi i spuogelius.

nenusifotografavau veido kai daktaras nusprendė jog man erkutė, betinternete pilna foto kur grynai toks pat vaizdelis kaip ir pas mane buvo tik man daugiau dar ir apie nosį buvo.user posted image

o šiuo metu turiu štai tokią, rausvą, spuoguotą, ypatingai raudoną apie nosį odelę (paraudimas labiausiai matosi kai palyginama veido oda su kaklo oda) verysad.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remda: 25 vasario 2011 - 21:34
Ir pas mane atsiranda panašių mažų spuogučių, kaip antroje nuotraukoje... pasakė jautri oda ir reikia tirti hormonus.....
doh.gif

Reikės važiuoti ir reikalauti erkutės tyrimo.... Netepsiu porą sav.vaistų-gal ką parodys....
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 25 vasario 2011 - 22:02
QUOTE(Krisanta @ 2011 02 26, 00:00)
Ir pas mane atsiranda panašių mažų spuogučių, kaip antroje nuotraukoje... pasakė jautri oda ir reikia tirti hormonus.....
doh.gif

Reikės važiuoti ir reikalauti erkutės tyrimo.... Netepsiu porą sav.vaistų-gal ką parodys....
4u.gif

man čia tos erkutės jau kaip ir nebėra. buvo kai veidas atrodė kaip pirmoje foto. Jaučiausi kaip su baisiausiom žaizdom, skaudėjo oda, tai ji šlapuodavo, tai išsausėdavo ir tarsi suragėdavo. tokie spuogiukai kaip pūslelėss buvo.
Atsakyti
Merginos gal patartumete kuris kremas geresnis Iwostin ar Rasos? (cia skirti odai su issipletusiais kapiliarais)
Atsakyti
Merginos kokias (kokiu firmu) naudojate vitamino c kapsules stiprinti veido kapiliarams? isoriniu budu. esu turejusi The body shop, bet dabar noriu ka nors kito pabandyti 4u.gif
Atsakyti