Namo aplinka 1
Namo aplinka 2
Namo aplinka 3
Namo aplinka 4
Namo aplinka 5
Namo aplinka 6
Namo aplinka 7
Namo aplinka 8
Namo aplinka 9
Namo aplinka 10
Namo aplinka 11
Namo aplinka 12
Apie ką mes čia?
apie orus
apie vejos įrengimą ir priežiūrą - kokias sėklas rinktis, kada ir kaip sėti, kaip naikinti piktžoles vejoje
gėlių ir medelių sodinimas - kur kokie tinka, kas prie ko dera
o dažna pasirodom ką pasisekė sukurti, pasitariam kaip padaryti dar geriau arba tiesiog grožimės savais ir svetimais žiedais bei žaluma
Junkitės, jei manot, kad turit ką pasakyti, parodyti, paklausti. Bendraukim
Sveikutės
Šiandien įstoju į jūsų klubą (jei priimsit... )
Šiandien nusipirkom sklypą
tokį nemažą... 10 ha....
Bet turbūt tik kitais metais ten ką pradėsim... su miškeliu yra...
Aš tooookia laiminga
tokį nemažą... 10 ha....
Aš tooookia laiminga
Na štai kaip puiku, vėl naują temelę pradedam
Papildyta:
Na gi sveikinijmai nuoširdžiausi, dabar jau darbelio nepritrūksi ilgai Ir sveika įsijungus į mūsų gretas
Papildyta:
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 08 10, 22:51)
Sveikutės
tokį nemažą... 10 ha....
Aš tooookia laiminga
tokį nemažą... 10 ha....
Aš tooookia laiminga
Na gi sveikinijmai nuoširdžiausi, dabar jau darbelio nepritrūksi ilgai Ir sveika įsijungus į mūsų gretas
Ačiū
Jau laimės pilnos kelnės
Vis paskaitydvau jūsų forumą, toks išsamus informatyvus
Jau laimės pilnos kelnės
Vis paskaitydvau jūsų forumą, toks išsamus informatyvus
pasimetus_laike wow Sveikinu Sveika prisijungus i musu saunia kompanija : 10 ha tikrai faina, gal koks vienkiemis Mano vyro svajone turet vienkiemi su miskeliu As dar kol kas pries Ir taip savo jaunas dieneles leidziu kaimely
Turiu galvos skausma isvaziuojam savaitei, o taip karsta ...mano petunijom balkone amen bus Gal kas zino kokia gudrybe kaip ishsaugot gelytes Nes pati tik sugalvojau, kaip nors istarabanint lovelius i kiema, ir paprasyk kaimynes paliet. Bet kaip tai padaryti, petunijos gerokai nusvyrusios Labai lengva butu jas aplauzyti Nu vienu zodziu
Turiu galvos skausma isvaziuojam savaitei, o taip karsta ...mano petunijom balkone amen bus Gal kas zino kokia gudrybe kaip ishsaugot gelytes Nes pati tik sugalvojau, kaip nors istarabanint lovelius i kiema, ir paprasyk kaimynes paliet. Bet kaip tai padaryti, petunijos gerokai nusvyrusios Labai lengva butu jas aplauzyti Nu vienu zodziu
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 08 10, 21:25)
pasimetus_laike wow Sveikinu Sveika prisijungus i musu saunia kompanija : 10 ha tikrai faina, gal koks vienkiemis Mano vyro svajone turet vienkiemi su miskeliu As dar kol kas pries Ir taip savo jaunas dieneles leidziu kaimely
Beveik vienkiemis čia mūsų abiejų svajonė
IKI parduotuvėj mačiau tokias kaip ir kolbeles gėlėms laistyti... Jos mažokos, bet po truputį parašyta varva į vazoną iš jų vanduo.... pabandyk užmest akį
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 08 10, 21:51)
tokį nemažą... 10 ha....
10 ha... , is pradziu net pagalvojau, kad apsirikai...Geras pirkinys, ka cia ir bepridursi . Na, matyt entuziazmo zmonems netruksta, cia jau ne tinginiu pantims . O dar ir nama statysites, jei tai tik sklypas?
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 08 10, 22:25)
Turiu galvos skausma isvaziuojam savaitei, o taip karsta ...mano petunijom balkone amen bus Gal kas zino kokia gudrybe kaip ishsaugot gelytes
pastatyk kopecias prie balkono..., rimtai .
as irgi sveikinu pasimetus laike su toooookiu pirkiniu,bet kaip cia pasakius nepavydziu tikrai nepavydziu ir beveik uzjauciu,tokie plooootai tai tik ant popieriaus pasidziaugt,o realiai pagalvojus kaip juos priziuret,be rimtos zemes ukio technikos neapsieisite...ir siais laikais toki zemes sklypa isigyt reikia sakyciau milijona turet,mums uz 30a sklypa Lietuvoje siulo tokius pinigus kiek turi 10ha kainuot neisivaizduoju
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 08 11, 08:22)
tai tau jau dabar po tokio pirkinio labiau tiktu nebe pasimetus laike, o - pasimetus hektaruos .
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 08 11, 09:22)
IKI parduotuvėj mačiau tokias kaip ir kolbeles gėlėms laistyti... Jos mažokos, bet po truputį parašyta varva į vazoną iš jų vanduo.... pabandyk užmest akį
O kurioj Šilutės vietoj tie jūsų hektarai, mat aš kilimo iš Šilutės, todėl įdomu
sveikos , aš ir iš Šilutės
O kurioj Šilutės vietoj tie jūsų hektarai, mat aš kilimo iš Šilutės, todėl įdomu