Siunciausi jau nebeatsimenu is kur bet yra ir cia http://www_tucows_co....html?id=194911 Papildyta: Tai kas zinote kaip padaryti kad visa nuotrauka papilkinus pvz. puokste liktu spalvota? arba islieti visa nuotrauka, o zmones palikti neislietus?
Noriu kąnors gražaus ir kokybiško padaryt savo nuotraukoms iki rytojaus. Ar yra kokia lengva programa (greitai ir lengvai įkertama), padėsianti man realizuoti tai, ko aš noriu
Noriu kąnors gražaus ir kokybiško padaryt savo nuotraukoms iki rytojaus. Ar yra kokia lengva programa (greitai ir lengvai įkertama), padėsianti man realizuoti tai, ko aš noriu
Na nežinau, nepavyksta man šios programos atsisiųsti. Rašo, kad reikalinga dar viena programa, kurią aš jau atsisiunčiau, bet visvien Paint.net programos parsisiųst neleidžia
Na nežinau, nepavyksta man šios programos atsisiųsti. Rašo, kad reikalinga dar viena programa, kurią aš jau atsisiunčiau, bet visvien Paint.net programos parsisiųst neleidžia
Ar internete neatsirastų kokių pagalbinių puslapiukų visiškoms pirmokėms naudojantis tokia programa kaip ši? Ar gal jei ne konkrečių, tai nors elementarių. Labai reikia pagalbos, nuorodų Būčiau begalo dėkinga
Man visos sunkesnės programos neįtinka, aš jų neperprantu Bet va atradau vieną tokią, kuriai gal ryžčiausi skirti laiko - ArcSoft PhotoStudio. Tik kažin ar ji laisvai prieinama, ir kokie atsiliepimai?
ArcSoft PhotoStudio5 pilnai galiu rekomenduoti, funkcijomis nenusileidžia photoshop'ui, tačiau daug greičiau perprantama nei pastarasis. Tik, aišku, gaila, bet ne be apribojimų ji. Bet šiaip labai gerai būtų jei po to apriboto laiko būtų galima gaut vaistukų