Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

Siunciausi jau nebeatsimenu is kur bet yra ir cia biggrin.gif
http://www_tucows_co....html?id=194911
Papildyta:
Tai kas zinote kaip padaryti kad visa nuotrauka papilkinus pvz. puokste liktu spalvota?
arba islieti visa nuotrauka, o zmones palikti neislietus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 20 liepos 2007 - 14:00
Noriu kąnors gražaus ir kokybiško padaryt savo nuotraukoms iki rytojaus. Ar yra kokia lengva programa (greitai ir lengvai įkertama), padėsianti man realizuoti tai, ko aš noriu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 07 25, 19:03)
Noriu kąnors gražaus ir kokybiško padaryt savo nuotraukoms iki rytojaus. Ar yra kokia lengva programa (greitai ir lengvai įkertama), padėsianti man realizuoti tai, ko aš noriu g.gif  ax.gif

pabandyk Paint.net gal patiks,nesiūlau Corel Paint Shop Pro (kol kas) drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2007 07 25, 19:41)
pabandyk Paint.net gal patiks,nesiūlau Corel Paint Shop Pro (kol kas) drinks_cheers.gif

Nelabai suprantu kaip atsisiųsti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 07 25, 20:56)
Nelabai suprantu kaip atsisiųsti blush2.gif

iš čia,bet aš jos nepažįstu---pabandyk pasiaiškint pati---gal pavyks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2007 07 25, 21:05)
iš čia,bet aš jos nepažįstu---pabandyk pasiaiškint pati---gal pavyks drinks_cheers.gif

Na nežinau, nepavyksta man šios programos atsisiųsti. Rašo, kad reikalinga dar viena programa, kurią aš jau atsisiunčiau, bet visvien Paint.net programos parsisiųst neleidžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 07 27, 22:34)
Na nežinau, nepavyksta man šios programos atsisiųsti. Rašo, kad reikalinga dar viena programa, kurią aš jau atsisiunčiau, bet visvien Paint.net programos parsisiųst neleidžia doh.gif

.NET Framework 2.0 iš Microsofto reikalauja...
čia tas daiktelis...
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2007 07 27, 23:07)
.NET Framework 2.0 iš Microsofto reikalauja...
čia tas daiktelis...

Na ne, ne man perprast, kodėl man nesiunčia doh.gif Ieškosiu konors kito ax.gif
Atsakyti
O ką galit pasakyt apie PhotoFiltre. Kur ieškot naudojimosi instrukcijos, pagalbos g.gif
Atsakyti
Ar internete neatsirastų kokių pagalbinių puslapiukų visiškoms pirmokėms naudojantis tokia programa kaip ši? Ar gal jei ne konkrečių, tai nors elementarių. Labai reikia pagalbos, nuorodų mirksiukas.gif Būčiau begalo dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Man visos sunkesnės programos neįtinka, aš jų neperprantu doh.gif Bet va atradau vieną tokią, kuriai gal ryžčiausi skirti laiko - ArcSoft PhotoStudio. Tik kažin ar ji laisvai prieinama, ir kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
ArcSoft PhotoStudio5 pilnai galiu rekomenduoti, funkcijomis nenusileidžia photoshop'ui, tačiau daug greičiau perprantama nei pastarasis.
Tik, aišku, gaila, bet ne be apribojimų ji. Bet šiaip labai gerai būtų jei po to apriboto laiko būtų galima gaut vaistukų 4u.gif g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 20 rugpjūčio 2007 - 19:07