Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(charisma @ 2009 03 04, 19:55)
o man meteoritai neleidzia islisti blizgesiui visa diena nail.gif:

su siuo primer'iu ir vienu galima isisverst, jei nesinori pudruotis, padailina oda.
Atsakyti
Sveikos, merginos,

labai reikia jusu patarimo.
Pirkau Smashbox makiazo baze (ta zalia, kur raudona spalva turi paslepti). Anksciau bazes nesu naudojusi.

Klausimas - ar kai uzsitepi ta baze, ji pati viena turi uzmaskuoti raudonuma?

Nes man toks vaizdas, kad ji visai nieko nepaslepia. Nei kai pacia viena uzsitepu, nei kai su krempudra ant virsaus. Toks vaizdas, kad kai naudojau pacia viena krempudra, tai maskuodavo daugiau... Aisku, tepasi ta baze maloniai, gal veidas lygesnis pasidaro, bet stebuklo kazkaip nematau, nors tikejausi paskaicius sia tema smile.gif

Sakau, gal man koki fake ikiso, nes per ebauy pirkau (pardavejas daug teigiamu ivertinimu turi..).

Aciu atsakiusioms
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2009 03 07, 16:38)
Sveikos, merginos,

labai reikia jusu patarimo.
Pirkau Smashbox makiazo baze (ta zalia, kur raudona spalva turi paslepti). Anksciau bazes nesu naudojusi.

Klausimas - ar kai uzsitepi ta baze, ji pati viena turi uzmaskuoti raudonuma?

Nes man toks vaizdas, kad ji visai nieko nepaslepia. Nei kai pacia viena uzsitepu, nei kai su krempudra ant virsaus. Toks vaizdas, kad kai naudojau pacia viena krempudra, tai maskuodavo daugiau... Aisku, tepasi ta baze maloniai, gal veidas lygesnis pasidaro, bet stebuklo kazkaip nematau, nors tikejausi paskaicius sia tema smile.gif

Sakau, gal man koki fake ikiso, nes per ebauy pirkau (pardavejas daug teigiamu ivertinimu turi..).

Aciu atsakiusioms

Sveikute,
zalia baze turetu nugesinti veido raudoni, o ant virsaus reiktu naudoti kremine pudra.
Kadangi turiu tokia problema, kaip raustanti nosis ir zandukai, tai zinok ir man ta baze nepadeda. Tai tepu baze, pudra ir dar ant virsaus kremine kompaktine. Na tuomet kartais visai nieko rezultatas... Bet jei isalusi i silta patalpa ieinu - tuomet niekas nebepadeda schmoll.gif
Atsakyti
Kelias dienas testavau Bourjois žalią makiažo bazę (mėginau tiek po kremine, tiek po mineraline pudromis). Naudoju tik ant tų vietų, kurios linkusios rausti (nosis, kai kur ant žandų ir pan.), raudonumo ir raudonų dėmių (kad ir nuo spuogų pvz.) tikrai nemaskuoja, o aš to ir nesitikėjau, tiesiog kažkiek nugesina paraudusias odos vietas. Bet raudonus spuogelius dar būtinai reikia patepti maskuokliu, nes jų nenugesina nei kiek g.gif Tiesiog anksčiau tepdavau maskuokliu ir raustančias vietas, bet dabar patepu šia baze ir kažkiek raudonis sumažėja. O dar pudra ant viršaus, tai visai neblogai smile.gif Tačiau jei oda labai rausta, tada manau iš jos naudos nelabai bus g.gif
Atsakyti
Reabilitavosi mano NARS PRIMER biggrin.gif
user posted image

O tos reabilitacijos priežastis - užtepus jį reikia kokias min tris minutes palaukti ir tada tepti kreminę pudrą. Iš pradžių man nepatikdavo, kaip jis riebindavo veidą, tepamas ar su kremu ar be jo. Labai jausdavosi ant veido toks sunkumas.
O dabar - naudoju ir kremą, ir bazę, viskas liux bigsmile.gif Nes po vienų bazių (dažniausiai gelio pavidalo) galima iškart kreminę pudrą teptis, kitos, kreminės konsistencijos (kaip maniškis NARS) reikalauja palaukimo ir įsigėrimo.
Atsakyti
nusipirkau siandien YSL baze riebiai odai, konsultante sake ji tinka netgi problematiskai odai.
labai patiko, tokia lengva iskarto isigere i oda, nesijuto joks riebalas kaip buna pasitepus pvz. kremu, na reiks dar pabandyti su pudra ziuresim kaip matiskumas laikysis T zonoi, na bet pirmas ispudis geras smile.gif veliau pranesiu jei kam domina smile.gif
Atsakyti
taigi, taigi isbandziau savo makiazo baze YSL riebiai odai.Na man patiko vien del to, kad labai smagiai tepasi ant pacios odos, krempudra lygiau pasidenge, poros netaip isryskejo ir svarbiausiai, kad paligint ilgai oda isliko matine T zonoi smile.gif
tikrai labai dziaugiausi, kad ja nusipirkau, nes pries tai kaip nenaudojau bazes, tai dievuliau vis blyzgesi naikindavau ir naikindavau su servetelem kas kelias valandas o cia va tau daugiau kaip puse dienos pravaiksiojau ir vos pradejo blyzgeti, net nesitikejau tokio rezultato bigsmile.gif tikrai patenkinta sia makiazo baze
Atsakyti
beje, man baze kiek pasausino oda prie lupu (nes ten buvo lengvas nusausejimas), tai iskart patarsiu, kad jeigu turite koki nusausejima, pries baze patepkite ta vieta drekinamuoju kremu/serumu ax.gif o jau pacios odos svelnumas uztepus baze swoon.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma: 16 kovo 2009 - 07:56
o as uzsimaniau smashbox doh.gif sutraukia poras,nuima blizgesi,neligumus wub.gif jei tai tiesa,tai stebuklas kazkoks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 18 kovo 2009 - 14:18
QUOTE(Mertise @ 2009 03 18, 14:17)
o as uzsimaniau smashbox doh.gif sutraukia poras,nuima blizgesi,neligumus wub.gif jei tai tiesa,tai stebuklas kazkoks smile.gif

anoks cia stebuklas rolleyes.gif man dioras ta pati padaro dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 18, 20:24)
anoks cia stebuklas rolleyes.gif man dioras ta pati padaro  dirol.gif

Kaip vadinasi ta Dior bazė?
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 03 19, 13:37)
man nerodo nuotraukos doh.gif

diorskin radiant base
Atsakyti