Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Prijaučiantys fotografijai renkasi čia user posted image

ANKSTESNĖS TEMOS APIE FOTOGRAFIJĄ
1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis
5 dalis
6 dalis
7 dalis
8 dalis
9 dalis
10 dalis
11 dalis
12 dalis
13 dalis

14 dalis

Mūsų moksliukai, naujokai prašom jungtis mirksiukas.gif

Agneza - Pentax K10D
ajas - Nicon D200 +Nikkor 18-200 f/3.5-5.6
andriuska - canon 30d, canon 50e, kiev60
astaxa - fuji finepix s5600
astisius
atikutė - Canon Power Shot A460
Atra - SONY DSC H2
Bilekas - Panasonic DMC-FZ30
Baubazz - Nikon D70 + nikkor 28-100 f3.5-5.6
bite maja - Nikon D50
Cameja - Nikon E2200
cara - Canon 350D
californiagirl - Canon XTi(400D)+ canon 50mm f1.4 ir sigma DC 17-70mm f2.8-4.5 macro
Ceburaska - Canon EOS 400D
Daivulyte - Canon Power shot A530
Dejavu - Canon PowerShot S3 IS
Elina - Sanyo HD1
Elnes
Enija
fotolama - tuo paciu,kaip ir Agneza smile.gif
Gitutyte76 - Konica Minolta DiMAGE G600
gus - Canon30D + Canon 85mm (jei neklystu...)
Karbyne - Canon PowerShot A95
kristina-buziene Fujifilm S 5500
konkin - Nikon D40
lapiutaite - Nicon D40
Liepu takelis - Sony P-92
Labradoriuke - Nikon D80
lialka
mallena - Olympus C770UZ
Mergina - Panasonic DMC-FZ30
*Nendria* - Nikon D50
Opa - Canon EOS 400
Pupeliukas - Nikon D80 + kit'inis 18-70mm , bei 70-300mm
raige - Canon EOS 350D
Rimulka - Sony Dslr-A100
rsaulyte - Canon EOS 350D + kitinis 18-55mm/f3.5-5.6,Sigma 105mm f/2.8 EX DG Macro
roolys - SONY DSC-H5, NIKON F75 + nikkor AF 50mm f/1.8D
Sansara - Nicon D50
Sea_ - Canon 30 D
She - Nikon D70s
sillwio - Nikon D50+50mm 1.8 obj +AF-S VR Zoom-Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED, taip pat Sigma 18-50mm F3.5-5.6 DC
Smiltis - NikonD80 + obj. 18-135 mm.
Stebukle - Sony Dslr-A100
Starburst - SONY a100
Tosk - Canon EOS 400D
toro - Canon EOS 400D
valanda - Nikon D70 + Sigma 18-125 mm
VilmKa - Canon DIGITAL IXUS 60
Victor*photo* - Canon 400D
wicked - Canon XTi +canon 17-85mm
Will - Canon EOS 350D
wyshnia - Canon 300D + daug visokiu objektyvu mirksiukas.gif
zuvialia - Fujifilm FinePix F30
~migla~ - FujiFilm F30

Kažkur dingę, pabėgę iš pamokų... Prašome sugrįžti user posted image
Ginija Canon EOS 350D
lauryte 26 Canon EOS 350D
Lyra Canon PowerShot S50
Pupa_uoga Canon Powershot S3
Sinuhe Nikon D50
AŠA Nikon D50
Sfinxute Canon EOS 350 D
Samanta Nikon Coolpix 4600
Ispanė Panasonic DMC-FZ5
primavera Sony Cyber-shot DSC-N1
Paranormali Pentax ISDL
Lindra KONICA MINOLTA dimage Z6
Rudaake Fujifilm S6500

Visi namų darbai čia: pas Bitę mirksiukas.gifNAMU DARBAI - namų darbams pateikiami tik tą savaitę atlikti nauji darbai. Namų darbai pateikiami iki antradienio
Šios savaitės namų darbų tema- Knyga

Mokomės toliau photo.gif

Kaip pakoreguoti pavadinima? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinė: 28 birželio 2007 - 16:35
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 28, 01:18)

Aciu kad irasei objektyva mirksiukas.gif ..
Atsakyti
na, Sillwio, ir nustebinai. tikrai nesitikėjau, kad ta moteriškė tavo darbas g.gif kaip žmona sutiko tau pozuot? dėl stirnos tai buvau 100 proc. tikrai, kad tai tavo darbas.

o kieno yra tvora? Nr. 4 ir 5?

7 ir 8 galvojau, kad Roolys nuotrauka. kažkaip jis pas mus mėgsta medžius tongue.gif

Roolys, o tu po atostogų kažkoks pasikeitęs grįžai mastau.gif mintys žiaurios pas tave lotuliukas.gif

o kur likęs autoriai? anu greit prisipažįstat biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas visiems. Ir sveikinimai nugaletojai 4u.gif

Parasysiu atvirai (uzmetykit mane kuom norit lotuliukas.gif ): man visos nuotraukos (iskaitant mano pacios ) buvo tragiskos. Vakar nepriejau prie kompo, tik siandien ryte perzvelgiau. Gal cia man "fotografijos" krize prasideda, kai niekur nieko grazaus nematau g.gif
Atsakyti
Sansara, prisidedu prie sveikinimų 4u.gif , visos tavo nuotraukos buvo vertos dėmesio thumbup.gif

Man mintys apie knygą galvoje sukosi ir temai "tyliai" rolleyes.gif

Kelias dienas anai temai galvojau va šitą "daikčiuką" nufotografuot rolleyes.gif , bet taip ir nenuvažiavau blush2.gif , tada pagalvojau apie laikrodį... nuotraukos kokybės nesitikėjau, bet ir idėja pasirodo nevykus verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Oj, oj, ojojoj kiek praleidau doh.gif Nežinau, kada spėsiu viską perskaityti g.gif Na, kažkaip bandysiu vėl įstoti į jūsų ritmą...

Na greitai prabėgdamas akimis paskutinius puslapius, man užkliuvo Starburst parašas ant nuotraukos- jis ryškesnis nei pati nuotrauka schmoll.gif ... Pasitaisyk biggrin.gif

Gal galit temos pradžioj pakeiskite mano aparatą, nes Panasonic aš nebeturiu mirksiukas.gif Dabar mokausi dirbti naujuoju aparatu. Lyg ir nieko sudėtingo, tik ne iki galo susigaudau su kai kuriom naujom funkcijom. Gal kas supranta A-DEP režimą (čia kaip P, A, Tv, M) ? Koks skirtumas nuo diafragmos pirmenybės? Kažkaip mano durna galvelė nesuvokia šito smile.gif
Dar yra pas mane toks ryškumo gylio peržiūros mygtukas. Gal kas normaliai gali paaiškinti kaip juo naudotis? Man, paspaudus jį, tik ieškiklis patamsėja arba ne (priklausomai nuo diafragmos). Itariu turetu matytis ryškumo zonos ir fono paplovimai... pakolkas nifiga tokio nematau g.gif
Kažkada visus mokiau, kaip rankinį baltos spalvos balansą nustatyti... dabar pats viską iš naujo mokausi, nes 30D aparate gal 5 variantai tą w/b balansą pakeisti doh.gif Ranka nekyla visus nagrinėtis biggrin.gif

Tikiuosi, spėsiu šios savaitės namų darbus padaryti, nes įtariu už nepažangumą būsiu iš čia išmestas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 28, 08:26)
o kieno yra tvora? Nr. 4 ir 5?

jei ką nors gero apie jas galvoji - tai mano bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 28, 08:37)
Parasysiu atvirai (uzmetykit mane kuom norit lotuliukas.gif ): man visos nuotraukos (iskaitant mano pacios ) buvo tragiskos. Vakar nepriejau prie kompo, tik siandien ryte perzvelgiau. Gal cia man "fotografijos" krize prasideda, kai niekur nieko grazaus nematau g.gif

trubūt toks periodas pas tave... tyla prieš perėjimą į aukštesnį lygį. virškinimas informacijos, minčių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 28, 09:37)

Man tokios krizės pažįstamos. Vieną dieną lyg viskas tvarkoj, o rytojaus dieną pasižiūri - nesąmonė visiška, nieko aš nemoku, nesugebu.
Va kitiems ir idėju kyla, ir iš nieko tokias gražias fotografijas išspaudžia...
O aš ką daryčiau vis ne taip gaunasi blush2.gif

Užuolaida, o kuri tavo foto buvo (ar nebuvo)?

Žmonės, būkit geri, prisipažinkit kas ten ko...
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 28, 08:37)

Pazistamas jausmas. Viskas, ka ne fotografuociau, slyksciai banaliai saldu. Praeina diena, vel paimu aparata i rankas ir vel tas pats.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 28, 10:11)
Man tokios krizės pažįstamos. Vieną dieną lyg viskas tvarkoj, o rytojaus dieną pasižiūri - nesąmonė visiška, nieko aš nemoku, nesugebu.
Va kitiems ir idėju kyla, ir iš nieko tokias gražias fotografijas išspaudžia...
O aš ką daryčiau vis ne taip gaunasi  blush2.gif

Užuolaida, o kuri tavo foto buvo (ar nebuvo)?

Žmonės, būkit geri, prisipažinkit kas ten ko...

Uzdarytas Starbucksas mano. Buciau nedejus, bet vyras beveik savo rankom idejo lotuliukas.gif

Problema, kad man visos nepatinka. Kad tik mano vienos, tai butu nieko. O va paziurejau ir galvoju,-tragiska. Cia matyt po mano sekmadieninio apsilankymo muziejuje. Prisiziurejau impresionistu ir ekspresionistu...
Noriu vel i Azija. Ten tokiu grozybiu nufotografuoti galima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 28, 10:21)
Uzdarytas Starbucksas mano. Buciau nedejus, bet vyras beveik savo rankom idejo lotuliukas.gif

vadinasi atspėjau, 4u.gif sakoma stabilumas, jau profesionalumo ženklas. O ji man priminė bibliotekos, iš kompozocinės temos, nuotrauką.

Aš neimu pavyzdžiu mūsų visų foto - mes tik mokomės, todėl būna ir geresnių ir niekam tikusių nuotraukų. Bet pavarčius fotografijos puslapius rankos nusvyra - žmonės netgi iš degtukų labai įdomias foto sukuria...
Galima nuvažiuoti į egzotiškiausią kraštą, bet grįžti su netikusiomis nuotraukomis, o galima ir is buitinių dalykų šedevrus sukurti blush2.gif
Atsakyti