Klausimas: Laikas forume atsilieka 2 valandom. Ka daryti?
Atsakymas: Mano valdymo skydas -> Forumų nustatymai -> Laiko zona -> pasirinkti (GMT +2:00 hours .........)
(Jeigu pasirinkote teisingą laiko juostą, tačiau laikrodis rodo neteisingai, įjunkite arba išjunkite funkciją "Ar automatinis laiko pakeitimas veikia?)
QUOTE(Cikadele @ 2005 03 30, 08:52)
Labas rytelis,
Štai neseniai parašiau žinutę, tik laiką rodo viena valanda ankščiau negu yra, t.y dar senuoju laiku, kuris buvo dar prieš pasukant laikrodį į priekį, kaip pasiderinti laiką, kokia laiko juostą ir kur pasirinkti
Štai neseniai parašiau žinutę, tik laiką rodo viena valanda ankščiau negu yra, t.y dar senuoju laiku, kuris buvo dar prieš pasukant laikrodį į priekį, kaip pasiderinti laiką, kokia laiko juostą ir kur pasirinkti
Pasirink 'GMT +3:00 Bghdad....'
Pačioje pirmoje žinutėje parašyta:
(Jeigu pasirinkote teisingą laiko juostą, tačiau laikrodis rodo neteisingai, įjunkite arba išjunkite funkciją "Ar automatinis laiko pakeitimas veikia?)
QUOTE(Vikšrelis @ 2005 03 30, 09:26)
Na tada laikas irgi grybauja ir rodo valandą į priekį
Aš padariau, kaip Supermama rekomendavo Nieko nereikia keisti, palikti tą kur rodo "GMT+2:00..." ir tik apačioje paspausti varnelę reikia, tai yra aktyvuoti. Aš susitvarkiau ir pas mane dabar laiką gerai rodo
O buvau padarius "GMT+3:00..." tai rodo valandą jau į priekį
O buvau padarius "GMT+3:00..." tai rodo valandą jau į priekį
QUOTE(SuperMama @ 2003 12 15, 23:09)
Klausimas: Laikas forume atsilieka 2 valandom. Ka daryti?
Atsakymas: Mano valdymo skydas -> Forumų nustatymai -> Laiko zona -> pasirinkti (GMT +2:00 hours .........)
Zona turi būti GMT +2:00 . Esant sezoniniam laiko pakeitimui reikia tik nuimti arba uždėti varnelę.
Pas mane viena valanda skuba.
QUOTE(gitaska @ 2007 02 13, 01:01)
Pas mane viena valanda skuba.
Nusistatyk GMT +2:00, viena žinute aukščiau parašyta