Kai baigsiu pasiskolinsiu gal is ko nors fotoaparata ir idesiu.
QUOTE(Kentaure @ 2007 06 21, 10:54)
as dabar neriu sijona is 2005 patricia pepe kolekcijos, kazkur radau rusaites vienos paaiskinima ka ir kaip daryti, tai ir bandau. tikiuosi suspeti ji nusinerti iki drauges vestuviu. Mezgu is maxi siulu, 2.00 Nr vaseliu. Kol kas mano darbas man patinka, nors ardyti keleta kartu jau teko.
Shemos deja neturiu, nes radau atsispausdinau ir neissaugojau nuorodos niekur
Shemos deja neturiu, nes radau atsispausdinau ir neissaugojau nuorodos niekur
Tai bent to sijonuko paveikliuka parodyk
prunskiene jau ideta
Na gal ir ne visai į temą - bent improvizuojančioms vis vien pravers...
Šnd "žmonėse" yra I.Budrienės medinių vestuvių foto... Pati persona man nelabai , bet va jos apdaras šį kartą tikrai įspūdingas
O čia iš vakarykščio "klubo" - R.Ražanauskienės apdarai...
Šnd "žmonėse" yra I.Budrienės medinių vestuvių foto... Pati persona man nelabai , bet va jos apdaras šį kartą tikrai įspūdingas
O čia iš vakarykščio "klubo" - R.Ražanauskienės apdarai...
Aš vakar nuo "klubo" viršelio akių atitraukti negalėjau
QUOTE(bugytė @ 2007 06 21, 12:21)
Aš vakar nuo "klubo" viršelio akių atitraukti negalėjau
man ten ta įkomponuota medžiaga labai gražiai žiūrisi...
Tikrai labai gražiai gaunasi
o kokie čia siūliukai?
Aš irgi iš tokio storumo norėčiau nusinerti kokią maikutę
o kokie čia siūliukai?
QUOTE(bugytė @ 2007 06 21, 12:09)
Tikrai labai gražiai gaunasi
o kokie čia siūliukai?
o kokie čia siūliukai?
nezinau, kokie, nes radau pas mama... ji planavo is ju kazka megzt, bet as konfiskavau , o etiketes kazkaip mistiskai nuo visu nuluptos Zinai, bet maikutei tai jie tikrai per stori, ypac jei vaseliu nert As ta sarafana tikiuosi rudeni nesioti...
QUOTE(j_jurgita @ 2007 06 20, 14:18)
Aciū už naują temą
Noriu paklausti tų, kurios nėrėt ETRO sijoną. Iš kokių siūlų nėrėt ir kiek jų reikėjo, kokiu vašeliu nėrėt?
Noriu paklausti tų, kurios nėrėt ETRO sijoną. Iš kokių siūlų nėrėt ir kiek jų reikėjo, kokiu vašeliu nėrėt?
Aš šitą sijonuką nėriau šį Maxi siūlų, tai sunaudojau 4 kamuolius (sijonas labai kliošinis gavosi) ir nėriau lygtai su 1,75 vašeliu.
Sveikos, mezgėjėlės
Labai jau Jūs čia dailiai neriate, mezgate tikrai labai fainiai prisižiūrėjau visko. Suknelių grožis nerealus Bet aš tiesiog nekenčiu nerti. Nu neturiu tam kantrybės visai geriausiu atveju kokia servetėlė, ar savo mergytei kepurytė Todėl labai prašau gal kuri turit vasarinės, megztos virbalais palaidinės schemutę. Labai dėkinga iš anksto
Papildyta:
Sorry, kai viską parašiau, tai pamačiau kad susipainiojus ne į tą temą įrašiau. Nes tiek išnaršiau visko, kad jau galva apsisuko
Labai jau Jūs čia dailiai neriate, mezgate tikrai labai fainiai prisižiūrėjau visko. Suknelių grožis nerealus Bet aš tiesiog nekenčiu nerti. Nu neturiu tam kantrybės visai geriausiu atveju kokia servetėlė, ar savo mergytei kepurytė Todėl labai prašau gal kuri turit vasarinės, megztos virbalais palaidinės schemutę. Labai dėkinga iš anksto
Papildyta:
Sorry, kai viską parašiau, tai pamačiau kad susipainiojus ne į tą temą įrašiau. Nes tiek išnaršiau visko, kad jau galva apsisuko
Labukas
nu fantastiski sijonukai pas visas bet...
as sugalvojua nusinert toki kaip kostiumeli...vien stulpeliais sijono nenoriu, o pasijonio pasisiut tikrai nesugebesiu kad graziai atrodys
gal turit kokiu ideju? kokio nors kad nebutu kiauras labai bet ir ne nuobodus
nerandu nieko
nu fantastiski sijonukai pas visas bet...
as sugalvojua nusinert toki kaip kostiumeli...vien stulpeliais sijono nenoriu, o pasijonio pasisiut tikrai nesugebesiu kad graziai atrodys
gal turit kokiu ideju? kokio nors kad nebutu kiauras labai bet ir ne nuobodus
nerandu nieko