Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Kai baigsiu pasiskolinsiu gal is ko nors fotoaparata ir idesiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 06 21, 10:54)
as dabar neriu sijona is 2005 patricia pepe kolekcijos, kazkur radau rusaites vienos paaiskinima ka ir kaip daryti, tai ir bandau. tikiuosi suspeti ji nusinerti iki  drauges vestuviu. Mezgu is maxi siulu, 2.00 Nr vaseliu. Kol kas mano darbas man patinka, nors ardyti keleta kartu jau teko.
Shemos deja neturiu, nes radau atsispausdinau ir neissaugojau nuorodos niekur sad.gif

Tai bent to sijonuko paveikliuka parodyk smile.gif
Atsakyti
prunskiene jau ideta wink.gif
Atsakyti
Na gal ir ne visai į temą - bent improvizuojančioms vis vien pravers...

Šnd "žmonėse" yra I.Budrienės medinių vestuvių foto... Pati persona man nelabai blush2.gif biggrin.gif , bet va jos apdaras šį kartą tikrai įspūdingas wub.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O čia iš vakarykščio "klubo" - R.Ražanauskienės apdarai... ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aš vakar nuo "klubo" viršelio akių atitraukti negalėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 06 21, 12:21)
Aš vakar nuo "klubo" viršelio akių atitraukti negalėjau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man ten ta įkomponuota medžiaga labai gražiai žiūrisi... thumbup.gif
Atsakyti
Na, giriuosi, vakar pradejau nerti si Sarafana , man gaunasi taip bigsmile.gif bigsmile.gif Labai linksmai neriasi, improvizacija, nes jokiu schemu nera... blush2.gif
Atsakyti
Tikrai labai gražiai gaunasi bigsmile.gif
o kokie čia siūliukai?
Aš irgi iš tokio storumo norėčiau nusinerti kokią maikutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 06 21, 12:09)
Tikrai labai gražiai gaunasi  bigsmile.gif
o kokie čia siūliukai?
Aš irgi iš tokio storumo norėčiau nusinerti kokią maikutę  ax.gif

mastau.gif nezinau, kokie, nes radau pas mama... ji planavo is ju kazka megzt, bet as konfiskavau tongue.gif , o etiketes kazkaip mistiskai nuo visu nuluptos blink.gif Zinai, bet maikutei tai jie tikrai per stori, ypac jei vaseliu nert unsure.gif As ta sarafana tikiuosi rudeni nesioti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(j_jurgita @ 2007 06 20, 14:18)
Aciū už naują temą  4u.gif

Noriu paklausti tų, kurios nėrėt ETRO sijoną. Iš kokių siūlų nėrėt ir kiek jų reikėjo, kokiu vašeliu nėrėt?

Aš šitą sijonuką nėriau šį Maxi siūlų, tai sunaudojau 4 kamuolius (sijonas labai kliošinis gavosi) ir nėriau lygtai su 1,75 vašeliu.
Atsakyti
Sveikos, mezgėjėlės

Labai jau Jūs čia dailiai neriate, mezgate tikrai labai fainiai prisižiūrėjau visko. Suknelių grožis nerealus wub.gif Bet aš tiesiog nekenčiu nerti. Nu neturiu tam kantrybės visai schmoll.gif geriausiu atveju kokia servetėlė, ar savo mergytei kepurytė blush2.gif Todėl labai prašau gal kuri turit vasarinės, megztos virbalais palaidinės schemutę. Labai dėkinga iš anksto
Papildyta:
Sorry, kai viską parašiau, tai pamačiau kad susipainiojus ne į tą temą įrašiau. Nes tiek išnaršiau visko, kad jau galva apsisuko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudrene: 21 birželio 2007 - 14:19
Labukas
nu fantastiski sijonukai pas visas bet...
as sugalvojua nusinert toki kaip kostiumeli...vien stulpeliais sijono nenoriu, o pasijonio pasisiut tikrai nesugebesiu kad graziai atrodys
gal turit kokiu ideju? kokio nors kad nebutu kiauras labai bet ir ne nuobodus blush2.gif
nerandu nieko
Atsakyti