Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(rosvile @ 2007 08 15, 08:25)
o tie kaspinai kokia reiksme duoda,ar gali placiau apie juos parasyti 4u.gif

juos turiu iš Welkom scenarijų, jei domina rašyk į AŽ įmesiu tau...
Be je dar šiandien sukurpiau juodraštinį scenarijų serialui, kurį "filmuosim" prieš piršlio ekzekuciją...
Atsakyti
Sveikos svociutes 4u.gif .

Noriu jums papasakot viena baika,kaip muzikantus antra vestuviu diena "isdurem".
Jiems nieko nezinant paslepem po ju instrumentu stringus. Paskui pirslys pasake,kad tipo gavo skunda is seimininkiu del tu stringu. Tai darem krata. Pirmiausiai patikrinom pora "mandresniu" pabroliu kisenes ir vieno svecio( savo,kad svetimas neisizeistu ). Ir paskui pirslys "netycia" pastebejo pasleptus stringus pas muzikantus. Kadangi mano vyras turi gera liezuvi ( kaip ir priklauso pirsliui tongue.gif ) tai taip isgvildeno ta tema,kad juoko buvo visiems iki asaru biggrin.gif .
Gal kam patiks tokia mintis,ir pasinaudosit ja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shapaliux @ 2007 08 14, 22:49)
O idomu, gulbinienes imonej mazesni karvoju nei 5 kg darys? Alkavoj domejaus, tai apie 4,5-5 maziausias svoris. O mes su jaunaja nusprendem, kad tortu reiketu simboliskai tiktai, nu kad butu ka pjauti  smile.gif

Kiek suprantu, karvojų galima kokio nori svorio užsakyt. Kažkas klausė, kaip jis atrodo. Tai paprasčiausias tortas su skyle viduryje (kaip keksuose būna). Va į tą skylę ir galima tuos žaisliukus sudėt. Vieni darto su raišteliais, kad "žvejot" būtų galima, kiti paprasčiausiai traukia iš ten.

Tiesa, karvojus paprastai nešamas antrą vestuvių dieną, bet kadangi pastaruoju metu vis daugiau vestuvių švenčiamos vieną dieną, tai karvojaus ceremonija daroma naktį. Mes darėm po 24 val. , po jaunosios torto ragavimo.

O jaunuosius palydint miegui dovanojom šiaudines skrybėles, taurę vynui jaunajai ir alaus bokalą jaunajam. Paaiškinom, kad dabar, kai jie jau šeima, galės sėdėt terasoje, saulės atokaitoj, meilės žodžius vienas kitam kalbėt bei gert vyną, alų...
Atsakyti
O jaunuosius palydint miegui dovanojom šiaudines skrybėles, taurę vynui jaunajai ir alaus bokalą jaunajam. Paaiškinom, kad dabar, kai jie jau šeima, galės sėdėt terasoje, saulės atokaitoj, meilės žodžius vienas kitam kalbėt bei gert vyną, alų...
[/quote]

super mintis thumbup.gif , man patiko
Atsakyti
As sian apsiziurejau kaip tie karvojai atrodo bigsmile.gif na nieko visai ..tai jau zinau kad uzsisakysiu ..aisku ne 5kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 08 16, 12:28)
As sian apsiziurejau kaip tie karvojai atrodo bigsmile.gif  na nieko visai ..tai jau zinau kad uzsisakysiu ..aisku ne 5kg doh.gif

Teisingai, tose vestuvėse, kur piršliavom, tortų liko be galo daug, nes pamergės, tetos suvežė. Karvojus juk tik simbolika. Mes užsisakėm apie 4 kg, bet padarė 5 kg. Nebuvo kaip neimti, nes kitą d. po torto pasiėmimo jau tos vestuvės buvo.
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2007 08 16, 12:04)
Sveikos svociutes  4u.gif .

Noriu jums papasakot viena baika,kaip muzikantus antra vestuviu diena "isdurem".
Jiems nieko nezinant paslepem po ju instrumentu stringus. Paskui pirslys pasake,kad tipo gavo skunda is seimininkiu del tu stringu. Tai darem krata. Pirmiausiai patikrinom pora "mandresniu" pabroliu kisenes ir vieno svecio( savo,kad svetimas neisizeistu ).  Ir paskui pirslys "netycia" pastebejo pasleptus stringus pas muzikantus. Kadangi mano vyras turi gera liezuvi ( kaip ir priklauso pirsliui  tongue.gif  ) tai taip isgvildeno ta tema,kad juoko buvo visiems iki asaru  biggrin.gif .
Gal kam patiks tokia mintis,ir pasinaudosit ja  mirksiukas.gif

labai sauni mintis thumbup.gif
Atsakyti
SOS HELP ir t.t.
Sesuo siryt paskambino ir pasake, kad atsake pirsliai.. doh.gif doh.gif doh.gif Vestuves jau poryt... Zliumbiam abi, bet seseriai reikia padet, pasisoviau isgelbet padeti... daraciu dievui, kad vestuves nedideles... bet pasiruosti vis tiek dabar jau man reikia... HELP gal gali kas imesti man ta izymuji Welkam scenariju, parasyciau i AZ, bet esu naujoke ir nemoku blush2.gif blush2.gif blush2.gif Aciu visoms uz pagalba... Turiu pusantros dienos esu puolusi i nevilti ir blaiunu is pasiutimo.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupkiz @ 2007 08 16, 15:43)
SOS HELP ir t.t.
Sesuo siryt paskambino ir pasake, kad atsake pirsliai.. doh.gif  doh.gif  doh.gif  Vestuves jau poryt... Zliumbiam abi, bet seseriai reikia padet, pasisoviau isgelbet padeti... daraciu dievui, kad vestuves nedideles... bet pasiruosti vis tiek dabar jau man reikia... HELP gal gali kas imesti man ta izymuji Welkam scenariju, parasyciau i AZ, bet esu naujoke ir nemoku  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Aciu visoms uz pagalba... Turiu pusantros dienos esu puolusi i nevilti ir blaiunu is pasiutimo....  verysad.gif

na zinai blink.gif blink.gif bet kaip atsiranda tokiu zmoniu..na nebent tai tikrai rimta priezastis butu unsure.gif unsure.gif bet ir tai ... nezinau visviena eiciau ..nebent koja issisukciau biggrin.gif doh.gif ir tai sakiau tada naujai svociai viska perleidziu ka turiu blush2.gif Ojj manau taip nenutiks rolleyes.gif rolleyes.gif

Sekmes tau wub.gif ..bet nezinau kaip imanoma per 1 diena ka pasiruosti unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 08 16, 17:15)
Išsiunčiau. Sėkmės  smile.gif

Aciu 4u.gif Siandien uzsiimu skaitymu ryt is pat ryto per parduotuves visokiu smulkmenikiu.. smile.gif

Dabar jau nusiraminau ir kibau i darba ir viskas nebe taip beviltiskai atrodo... ax.gif Darkarteli ACIU VISOMS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciukcia @ 2007 08 16, 17:23)
tai gal tie pirsliai gali duoti, ka jie ruosesi vestuvems g.gif

Istikruju, jei jie mane, kad bus pirsliai tai tikrai turejo ruostis ir kazkoki scenariju tureti? g.gif
Bet manau susitvarkysi, merginos cia tiek sauniu ideju turi, kad thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
o as jau pradedu galvoti kad visai nenoriu eit pirsliauti nes jaunieji tai doh.gif
Atsakyti