Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 29, 15:53)
Lauksim dabar "Dienos su teciu" bigsmile.gif  juk tevelio diena irgi arteja  ax.gif

QUOTE(menade @ 2006 04 30, 09:28)
O aš birželio mėnesiui norėčiau pasiūlyti konkursą "Aš ir mano tėtis", nesinorėtų ignoruoti tėvelių dienos  biggrin.gif

o mes ir neignoruojam mirksiukas.gif Pažiūrėkit pernai metų Tėčio dienos proga vykusio konkurso nuotraukas va čia: Konkursas vadinosi - "Aš - Tėvelio vaikas!"
Atsakyti
QUOTE(pushi @ 2006 05 01, 16:53)
manau, kad graziu nuotrauku visos turetu temai pliusku- pliusku!

drinks_cheers.gif tikrai gera ideja bigsmile.gif
Atsakyti
Vaikams buvo štai toks
http://www.supermama...onview&conid=26
ir tėvams - "Vanduo-mano stichija"
Atsakyti
"Mano baisiausia nuotrauka" tease.gif user posted imageuser posted imageuser posted image

Būna gi akimirkų, kuriose mes užfiksuoti su baisiomis fizionomijomis. Tas nuotraukas daugelis suplėšo ir meta šiukšlynan, o man tai jos "crasy" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 05 02, 13:06)
o mes ir neignoruojam  mirksiukas.gif  Pažiūrėkit pernai metų Tėčio dienos proga vykusio konkurso nuotraukas va čia: Konkursas vadinosi - "Aš - Tėvelio vaikas!"

O jei buvo pernai, vadinasi šiemet nebus? unsure.gif
Atsakyti
"Kai mama nemato" - tokių nuotraukų manau turėtų visos.
Atsakyti
QUOTE(Tyja @ 2006 05 16, 07:56)
O jei buvo pernai, vadinasi šiemet nebus?  unsure.gif

kodėl - bus!

QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 05 17, 08:33)
"Kai mama nemato" - tokių nuotraukų manau turėtų visos.

Tokiu pavadinimu jau buvo konkursas - va čia:
Atsakyti
Nugis, kad nebūtų abydos tiem kitiem keliem procentam, kurie negali dalyvauti konkurse "Prie krikšto šaltinio...", siūlau po šio konkurso kitą konkursą pavadint "Mano vardynos,......." ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man būtų faina tema mirksiukas.gif :ku ku,kas čia? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

O ar jau buvo Plačiausios šypsenos(vaiko) konkursas??? Labai tokio norėčiau clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 05 02, 14:06)
o mes ir neignoruojam  mirksiukas.gif  Pažiūrėkit pernai metų Tėčio dienos proga vykusio konkurso nuotraukas va čia: Konkursas vadinosi - "Aš - Tėvelio vaikas!"

QUOTE(Patieška @ 2006 05 11, 21:42)
Vaikams buvo štai toks
http://www.supermama...onview&conid=26
ir tėvams - "Vanduo-mano stichija"

QUOTE(Aurėja @ 2006 05 17, 11:57)
kodėl - bus!
Tokiu pavadinimu jau buvo konkursas - va čia:

Kad negaišintume savo ir gerbiamų moderatorių laiko gal pirmame temos puslapyje būtų galima surašyti kokių temų konkursai jau buvo rolleyes.gif .

Tai siūlome siūlome, o pasirodo - veltui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2006 05 23, 22:11)
Sveikutes 4u.gif

O ar jau buvo Plačiausios šypsenos(vaiko) konkursas??? Labai tokio norėčiau clap.gif

kiek pamenu dar tikrai nebuvo tokio konkurso g.gif Manau, kad puikus pasiūlymas drinks_cheers.gif Pamatytume daug nuostabių laimingų vaikučių foto wub.gif
Atsakyti