Man tai norisi vis pasilaikymo grupes Nes antra vaika maitinant visa kitokia patirtis ir kartais atrodo, kad reiktu pasitikrinti ar viskas gerai.
Ar yra daugiau norinciu pasikalbeti apie maitinima krutimi?
Būtų šaunu
Aš maitinu dar pirmąjį
Malonu susiburti ratelyje,kuriame tave palaikytų
Aš maitinu dar pirmąjį
Malonu susiburti ratelyje,kuriame tave palaikytų
Džiaugiuosi, kad yra daugiau norinčių pasilaikyti
Šiąnakt man užsidegė krutis. Sukietėjo vienas šonas, pakilo temperatūra - 39.5 C. Visą dieną pragulėjau lovoje, o mažoji - beveik ištisai prie krūties. Jei tik prisnūsta, as atsikeliu kompresa pasidaryti - tuoj pat pasigirsta knirzejimas - kur mama, kur krūtis...
Crocus, Peledziuke, ar jūsų vaikai irgi tokie "papinukai"? Kai viskas gerai buvo, tai mes eidavom į lauką, balkone pamigdydavau - vis ne ištisai prie krūties. O dabar...
Šiąnakt man užsidegė krutis. Sukietėjo vienas šonas, pakilo temperatūra - 39.5 C. Visą dieną pragulėjau lovoje, o mažoji - beveik ištisai prie krūties. Jei tik prisnūsta, as atsikeliu kompresa pasidaryti - tuoj pat pasigirsta knirzejimas - kur mama, kur krūtis...
Crocus, Peledziuke, ar jūsų vaikai irgi tokie "papinukai"? Kai viskas gerai buvo, tai mes eidavom į lauką, balkone pamigdydavau - vis ne ištisai prie krūties. O dabar...
Oi,Raideles,kaip užjaučiu.
Man kažkaip pavyko išvengti problemų su krūtimis.Gal kad žįsdavo ištisai. Pirmus mėnesius pragulėdavau ir po dvi valandas šalia ir nepabosdavo vaikinui papą burnoj laikyti tiek laiko
Gal tavo saulytė dabar jaučia,kad reikia gydyti mamą ir dėl to nepaleidžia?
Man kažkaip pavyko išvengti problemų su krūtimis.Gal kad žįsdavo ištisai. Pirmus mėnesius pragulėdavau ir po dvi valandas šalia ir nepabosdavo vaikinui papą burnoj laikyti tiek laiko
Gal tavo saulytė dabar jaučia,kad reikia gydyti mamą ir dėl to nepaleidžia?
Sveikos mamytes
Man kai temperatura buvo pakilus dukryte kaip zinodama visa nakti valge tik is tos kruties, o ryte jau ir temperatura nukrito iki 38, o i vakara visai susinormalizavo.
Taigi jauciausi taip lyg dukryte manim rupintusi
Stiprybes tau Raideles ir dar as dedavau kopusto kompresus man padejo.
Man kai temperatura buvo pakilus dukryte kaip zinodama visa nakti valge tik is tos kruties, o ryte jau ir temperatura nukrito iki 38, o i vakara visai susinormalizavo.
Taigi jauciausi taip lyg dukryte manim rupintusi
Stiprybes tau Raideles ir dar as dedavau kopusto kompresus man padejo.
As irgi dar vis maitinu savo mergyte. Maniske jau didele palyginus su jusu Bet gal ir mano patarimai kaip patyrusios maitintojos pravers. Man krutis uzsidegdavo per menesi kokius tris-keturis kartus. taip pora men. Vienintele iseitis-istraukti piena is tos kruties. mano siurbliukas stengdavosi ir pasveikdavau per 2 dienas. Kopustas irgi gerai. Sekmes!
Jatus, crocus, tik daba pastebejau kad jums jau virs metuku Tad mes cia ne vyriausios
Jatus, crocus, tik daba pastebejau kad jums jau virs metuku Tad mes cia ne vyriausios
Labai dziaugiuosi kad pas mus jungiasi jau patyrusios mamytes. As taip pat norėčiau kuo ilgiau maitinti savo dukrytę (aišku proto ribose). Manau, kad kai kurios maitinančios iki 3 metų jau perlenkia.
Labutis žindančios mamytės,
aš savo mažąją jau maitinu daugiau kaip penki mėnesiai.Ji pas mane tikra šaunuolė. o štai su didžiuoju vargau "kapitaliai". pirmą mėnesį jis dar ėmė krūtinę, o paskui kažkas atsitiko užsispyrė, rėkė ir nebežindė. taigi gaudavau nusitraukinėti. Vaikščiojau mėlynais papais. Apie ketvirtą mėnesį mano dičkis vėl užsikaprizijo ir mieliau valgydavo visokias košes nei gerdavo mamos pieną. Apie šeštą mėnesį jis apskritai atsisakė gerti motinos pieną ir pripažino tik mišinukus ir košes. Nu vien žo buvo keistas vaikas. Kai prisimenu tuos pirmus šešis mėnesius .O štai gimus mažajai, labai bijojau, kad ji irgi nebūtų tokia kaprizinga. Bet ji visai kitokia ir dabar žindymas man jau yra malonumas, o ne vargas. Tik yra vienas minusas, kad negaliu jos ilgiau kam nors palikti, nes ji kas tris valandas vis reikalauja mamos.
aš savo mažąją jau maitinu daugiau kaip penki mėnesiai.Ji pas mane tikra šaunuolė. o štai su didžiuoju vargau "kapitaliai". pirmą mėnesį jis dar ėmė krūtinę, o paskui kažkas atsitiko užsispyrė, rėkė ir nebežindė. taigi gaudavau nusitraukinėti. Vaikščiojau mėlynais papais. Apie ketvirtą mėnesį mano dičkis vėl užsikaprizijo ir mieliau valgydavo visokias košes nei gerdavo mamos pieną. Apie šeštą mėnesį jis apskritai atsisakė gerti motinos pieną ir pripažino tik mišinukus ir košes. Nu vien žo buvo keistas vaikas. Kai prisimenu tuos pirmus šešis mėnesius .O štai gimus mažajai, labai bijojau, kad ji irgi nebūtų tokia kaprizinga. Bet ji visai kitokia ir dabar žindymas man jau yra malonumas, o ne vargas. Tik yra vienas minusas, kad negaliu jos ilgiau kam nors palikti, nes ji kas tris valandas vis reikalauja mamos.
ir as noreciau prisijungti Maitinu irgi pati, mazyle gumos skonio dar neragavo , turiu toki klausima: maitinimas is kruties pas mane ne vienodas desine krutis 2 kartus dazniau kieteja, viena kart maitinu is taires, du kartus is desines, viena is kairs ir tt. gal tai ne vienoda pieno gamyba????
Na nežinau gal toje krutyje iš kurios mažiau duodi ir gaminasi mažiau pieno.Pabandyk duoti dažniau pačiulpti, nors ten ir mažiau pieno.Juk kuo dažniau vaikas čiulpe, tuo daugiau gaminasi pienuko.
Mamkos ar jums išeina maitinti be antspenių.Man tai taip nugraužė spenelius, kad maitinimas buvo kančių kančia O su antspeniais dabar kitas reikalas
Mamkos ar jums išeina maitinti be antspenių.Man tai taip nugraužė spenelius, kad maitinimas buvo kančių kančia O su antspeniais dabar kitas reikalas