Mūsų dukra po metų pradės lankyti mokyklą.Todėl sprendžiam problemą,kurią mokyklą pasirinkti.Norisi,kad nereikėtų pereiti į kitą mokyklą,o prisiminimai apie mokyklą ir mokytojus išliktų patys geriausi.Prašau pasidalinkit savo nuomonėmis apie mokyklas,kuriose mokosi jūsų vaikai.
QUOTE(anika1 @ 2007 05 25, 09:57)
Mūsų dukra po metų pradės lankyti mokyklą.Todėl sprendžiam problemą,kurią mokyklą pasirinkti.Norisi,kad nereikėtų pereiti į kitą mokyklą,o prisiminimai apie mokyklą ir mokytojus išliktų patys geriausi.Prašau pasidalinkit savo nuomonėmis apie mokyklas,kuriose mokosi jūsų vaikai.
savo mergaite leisiu i Ryto vidurine ten gana geri mokytojai ir nuo paruosemuku iki reiks iseiti i gimnazija ten mokinsis
Oho, galvojau skaitysiu jau tai skaitysiu
Is patirties neturiu dar ka pasakyti, bet kiek girdejau, tai gera mokykla yra Marijonu.
Is patirties neturiu dar ka pasakyti, bet kiek girdejau, tai gera mokykla yra Marijonu.
sveiki, kiiekvienoj mokykloj yra visko tik viena galiu pasakyt jau Totoraicio mokykloj gal didziausios nesamones vyksta
QUOTE(Jurgyyyta @ 2007 08 01, 22:27)
sveiki, kiiekvienoj mokykloj yra visko tik viena galiu pasakyt jau Totoraicio mokykloj gal didziausios nesamones vyksta
Kodėl tu tokios blogos nuomonės apie šią mokyklą? Aš pati ją baigiau (prieš 16 m.) - likę patys gražiausi prisiminimai... Va, ir brolis baigė prieš 5 m., liūdna buvo, kai reikėjo išeit... Ir sūnus mano pradines klases baigė. Na nežinau, gal dabar ten kas nors yra blogo, aš negirdėjau , gal čia naujo kas nors, bet kai aš mokausi, mokytojai buvo superiniai (žinoma, jei mokytis bent koks noras buvo....) Ir visada sakiau, jog mano vaikai mokysis būtent šioje mokykloje. Va, pradės sūnus eiti į 5 klasę, gal ir išlįs kokių nors negerumų......
Gal gali parašyti, kodėl tavo tokie blogi atsiliepimai?
as kiek zinau tai pradinese klasese,vyksta tie negerumai nes pradinese klasese,kas mokesi tai visi nepatenkinti mokytoju isskaiciavimu v aikais jei vaikas is biednesnes seimos,tai atitinkamai ir vertins :yu giminaites sunus net i mokykla nenorejo eit ,pervede i suduvos mokykla net geriau mokytis vaikas pradejo,mano galva kazkas ten negerai,as savo vaiku tikrai ten neleisiu brrrrr........ziauru
Merginos,ar rugsejo -os svente vyks sestadieni?gal kas turit informacijos??o gal kieno vaikuciai lanko..Mokolu mokykla-darzeli..?kelinta renkames 9,00?
Na aš tau rekomenduočiau Smalsučio pradinę mokyklą. Man ten labai fainas kolektyvas
Aš ir vis suku galva, į kurią mokyklą leisti savo mergaitę. Labai norėjau į "želmenėlius", tačiau direktorė liepė nei nesvajoti, nes pirmą klasę formuoja iš savo darželinukų, tai "svetimiems" šansų nelieka (nors žinau, kad kai kuriems pasiseka ).
Būtų smagu sulaukti daugiau atsiliepimų apie mokyklėles iš Marijampolės mamyčių
QUOTE(daiwuce @ 2007 10 15, 14:38)
Aš ir vis suku galva, į kurią mokyklą leisti savo mergaitę. Labai norėjau į "želmenėlius", tačiau direktorė liepė nei nesvajoti, nes pirmą klasę formuoja iš savo darželinukų, tai "svetimiems" šansų nelieka (nors žinau, kad kai kuriems pasiseka ).
labai dziaugiuosi,kad savo atzala isleidau i Mokolu mokykla-darzeli.Patenkinta viskuo-mokytojom,muzikos vadove,bureliu pasirinkimu,prailginta grupe,maitinimu..kadangi dar mano vaikis karate lankyt norejo-taigi cia pat tam paciam mokyklos pastate yra klubas ir man galvos nereikia sukti,pats nueina ir vel i prailginta grupe pareina.Taip pat ir baseinas vietoje.Zodziu patenkinta esu.
QUOTE(coliuke111 @ 2007 10 23, 17:26)
noreciau paklausti,kaip dabar vadinasi buvusi 7 vidurine?esu ja baigusi.ir dabar sypsena kelia vienodos kojinytes,kaspineliai...geru zodziu miniu lietuviu kalbos mokytoja Bubnyte.Iomu-ji dar dirba?
Jei čia ta, kur Mokyklos gatvėje, tai Ryto vidurinė mokykla