QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 01, 22:08)
Taigi, viskas dabar priklauso nuo keliu salygu
- kaip labai vyras myli moteri
- kaip labai moteris moka valdytis
- ar yra buitiniu problemu
- ar ilgai vyras gali iskesti be sekso
- ar moteris sugeba isvengti visisko sumamejimo
tai butent-kiek vyras myli moteri ir moteris ji butinas tarpusavio supratimas. jei moteris myli vyra, ji stengsis bent jau paaiskinti, kodel viskas taip vyksta-ji suirzusi, pyksta be priezasciu, etc...as labai blogai jauciuosi, mums 1 trimestras, tai stengiuosi bent jau paglostyti vakare saviskiui nugaryte-jis tai be galo megsta ir be abejo-seksas-na net jei labai blogai jautesi, kai uzveda-viskas imanoma, nei karto nesu atsisakiusi...na ne 20 metu, kad nesuprasciau, kaip tai svarbu, tuo labiau kad musu santykiai tuom praktiskai gristi tai va-atgal gaunu labai daug, tiesiog esu aptarnaujama, nors pries darydama vaikuti suokiau, kad busiu stipri ir niekas nepasikeis irzli nesu, 1 karta tiesa uzsipuoliau del visu vyru nuodemiu, bet atsiprasiau ir paaiskinau, kad pati nesuprantu, kas man cai sove i galva. tiesiog buna dienu, kai negaliu is lovos atsikelti...karta mane kazkaip supranta...
sumamet nesiruosiu tikrai
taip, pauliau, visa tai ka tu rasei, tiesa, ir nemanyk, kad mes, moterys, to nesuprantam...bet siais konkreciais temos atvejais nelabai tinka-abi paliko per daug greitai mano galva ir tokie pasiaiskinimai "privare draugams ir tevams" mazu maziausiai nerimtai atrodo, jei zmones brandus ir myli 1 kita...cia greiciausiai branda ir meile nekvepia...