QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 25, 15:03)
(čia netyč taškiuką su clonestamp užmečiau ir nemoku kruopščiai sutvarkyti)
Čia kreivai šleivai, bet iš tos pat serijos. Tai nuo manęs šiam kartui namų darbams tiek tegu ir būna.
Nebeturėsiu savaitgalį laiko. Pagal temas man tinka, - va ne tema gyvenime nebūčiau sumąsčius bandyt vienaip ir atrast kitaip
Pradžioj norėjau pažais su liepsnos atspindžiu ant cd tik
Dėl ankstesnės nuotraukos - žvakė tai ten ir buvo maždaug centre, bet ji nesuprato mano gilių meninių polėkių ir nutirpo į tą pusę į kurią jai reikėjo, tai taip ir matosi (čia kompaktas laikosi tik ant žvakės - tik nuotraukoje kažkodėl kažkoks tarpelis atrodo
).
Ne iš viršaus bandžiau , bet net ir mano akim žiūrint gavos baisiai nekokybiškai, tai išmečiau
Va dabar man pirma patinka. Antra irgi idomiai, bet kreivai sleivai
Beja, sukciau aparata taip, kad spalvoti atspindziai eitu per kadro istrizaine.
Dabar supratau. Kompaktas ant zvakes, o ne zvake ant kompakto. Galvojau, kad ant kompakto zvake kur buna tokiuose aliumininiuose apvaliuose indeliuose
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 25, 14:30)
aciu uz idejas.va vietoj knygos as irgi norejau laisko,ale truks plish nerandu ...o dar plunksna senu laiku..brac..nu nerandu tokiu dalyku cia...uzusieny...tiesa,o neryskumui gali but,kad ytaka daro 800ISO?ce tai su knyga?man tai tas neryskumas gal bisky senumo yvaizdi daro...
visam sitam atlikimui,kuri surasei..man trukde per auksta zvake..kuri turi atsispindeti akulioruose...bet dar ne vakaras
aciu
tiesa,originali paskutinioji nera tokia tamsi,kokia matau cia
Laiska galima parasyt, o plunksna irgi nebutina
Galima koki rasalini parkeri panaudot (arba zasi parke pasigaut
)
Manau, kad ne iso kaltas. Tamsoj fokusas prasove. Rankytem reikia fokusuot. Ideja, kaip jau sakiau, labai gera, tik neisbaigta. Gal ne nauja, bet pasistengus galima tikrai grazu darbeli padayt. Verta 1os vietos