Sezonas įsibėgėja, darbštuolės nesnaudžia
Žemiau mūsų ankstesni pasiekimai - prieš klausdamos kaip ką daryti, išbandykit paiešką - kartais aptingstam kartotis
Junkitės prie mūsų, kam patinka namučių kiemą savo rankomis puošti
Namo aplinka 1
Namo aplinka 2
Namo aplinka 3
Namo aplinka 4
Namo aplinka 5
Namo aplinka 6
Namo aplinka 7
QUOTE(ADA @ 2007 05 11, 11:58)
Nu čia toms kas supranta įmesiu mūsų augalų sąrašą
ADA, kažkaip pražiūrėjau, kokio dydžio sklypas nes pora medelių iš sąrašiuko pakankami galiūnai auga, o kur dar vaismedžiai
Sveiki atvykę į naujus namučius
QUOTE(EwuteZ @ 2007 05 11, 13:21)
Labas merginos,
kaip gerai, kad jus cia radau. Esu visiska nezinove gelynuose, bet labai noreciau kazko grazaus ir nesunkiai priziurimo pasisodinti i lovelius siais metais balkone. Pernai ryskiai kazka per sudetingo sau nusipirkau.
Gal galite patarti, kokias gelytes jau galeciau pasisodinti si savaitgali balkone? Kad ir grazu butu, ir visa vasara zydetu, ir nelepios butu.
Labai lauksiu jusu patarimu
kaip gerai, kad jus cia radau. Esu visiska nezinove gelynuose, bet labai noreciau kazko grazaus ir nesunkiai priziurimo pasisodinti i lovelius siais metais balkone. Pernai ryskiai kazka per sudetingo sau nusipirkau.
Gal galite patarti, kokias gelytes jau galeciau pasisodinti si savaitgali balkone? Kad ir grazu butu, ir visa vasara zydetu, ir nelepios butu.
Labai lauksiu jusu patarimu
visada sodindavau balkone surfinijas, bet tenka dažnai laisyti, karštomis dienomis, net po du tris kartus per dieną, plius kas antrą dieną trąšos Pas mane nors ir šiaurinė pusė, dažni vėjai ir etc. surfinijos klestėdavo turėjau tris vazonus pakabinusi ant viršutinio balkono (lubų) ir trys loveliai pakabinti ant turėklo, tai tie kur viršuje, gėlės nutysdavo iki pat turėklo... vaizdas nerealus bet šiemet, kadangi apsiskaičiau kad svyrančios pelagonijos labai mėgsta šiaurinę pusę, tai bandysiu su jom sužaist
Tie paparčiai tai man irgi Pas mažąjį darželyje jų prisodinta daugybė , tai aš vis galvoju praeinant kaip ten kokį mažiuką išsipešt
Kasiopeja, tau leidus pasinaudosiu kai kuriom planelyje pateiktom idejom
Knifofija, tavo leilija tiesiog kvapa uzgniauze Jei gali - itrauk ir mane i savo sarasa norinciu rudeni kai jas dalinsi (?) pas tave apsilankyti Lekciau is pat Vilniaus, galeciau dar ka su savim pasiimti
Si savaitgali neturiu galimybes nulekti i Alytu, bet man laaabai reikia daugiameciu gelyna sukurti Gal per kokias autobusu siuntas butu galima subendradarbiauti Sumokeciau avansu pavedimu, aisku tik reiktu zinoti ka turi
Knifofija, tavo leilija tiesiog kvapa uzgniauze Jei gali - itrauk ir mane i savo sarasa norinciu rudeni kai jas dalinsi (?) pas tave apsilankyti Lekciau is pat Vilniaus, galeciau dar ka su savim pasiimti
Si savaitgali neturiu galimybes nulekti i Alytu, bet man laaabai reikia daugiameciu gelyna sukurti Gal per kokias autobusu siuntas butu galima subendradarbiauti Sumokeciau avansu pavedimu, aisku tik reiktu zinoti ka turi
QUOTE(ermute @ 2007 05 11, 13:29)
visada sodindavau balkone surfinijas, bet tenka dažnai laisyti, karštomis dienomis, net po du tris kartus per dieną, plius kas antrą dieną trąšos Pas mane nors ir šiaurinė pusė, dažni vėjai ir etc. surfinijos klestėdavo turėjau tris vazonus pakabinusi ant viršutinio balkono (lubų) ir trys loveliai pakabinti ant turėklo, tai tie kur viršuje, gėlės nutysdavo iki pat turėklo... vaizdas nerealus
Labai aciu. Tuoj bandau ieskoti internete kaip atrodo surfinijos ir leksiu savaitgali pirkti
Noriu graziu balkonu, kai mano mazylis isvys pasauli vasara
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 05 11, 10:59)
Kasiopeja, tau leidus pasinaudosiu kai kuriom planelyje pateiktom idejom
Į sveikatą. Jeigu aprašymuose ko nors nesimatys (kokybė foto prasta gavosi), klausk - patikslinsiu
Tiesa, o jei ne paslaptis, kokia idėja patiko?
·www.rojaussodai.lt/straipsnis.php?id=593,573
·www.aplinkotvarka.asa.lt
·www.apzeldinimas.tinklalapiai.lt
·www.zalios.atspace.com
·www.mano-nami.lt/index.php?page=aplinka
·www.augalai.lt/augalai.php?id=3
·www.sodui.lt/prad o.php
·http://www.rojaussodai.lt/tema.php?s=103
·http://www.veja.lt/
·http://www.botanikos-sodas.vu.lt/lt/index.php
gal ir senos nuorodos...ale net nebepamenu kur buvau, ką mačiau
Papildyta:
ups..... kažkodėl niekas neatsidaro
Turiu klausimeli: ka patarsit sodinti prie pietines namo sienos? Galvojau vijokline roze - raudona arba geltona - bet ten absoliuti uzuoveja... amaru ir baltasparniu neatsiginsiu... Nebesugalvoju... HELP ten kur matosi langas, prie jo galvojam plesti terasa, nes dabartine labai maza...
Nu jau as visai , bet surizikuosiu: del terasos: labai noretusi siemet tai pasidaryti kuo greiciau bet apie tai nieko nenusimanau, vyras pastoviai komandiruotese jei surinksiu info ir pateiksiu gatava, tada daugiau sansu kad kazkas bent bus pradeta... As labai noriu medinem grindim, vyras trinkelem - zodziu kaip visada Gal kokiu www zinot kur info butu galima pasisemti? Dar geriau butu is patirties
Is anksto jumy baisiai dekinga
Nu jau as visai , bet surizikuosiu: del terasos: labai noretusi siemet tai pasidaryti kuo greiciau bet apie tai nieko nenusimanau, vyras pastoviai komandiruotese jei surinksiu info ir pateiksiu gatava, tada daugiau sansu kad kazkas bent bus pradeta... As labai noriu medinem grindim, vyras trinkelem - zodziu kaip visada Gal kokiu www zinot kur info butu galima pasisemti? Dar geriau butu is patirties
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 05 11, 11:16)
medinės grindys po lietaus bus slidžios. Nebent terasa po stogu
tundra, priekyje juk neturi būti taškiuko ;D
QUOTE(Wolke @ 2007 05 11, 13:13)
vakar diskutavot,ka cia per augalus pavesyje sodint,o gal turit kuri dekoratyviniu paparciu,mes viena prie prudelio pasisodinom,man labai grazu-idealus augalas pavesyje (kaip ir melsve )
Pas mane pilna paparčių,žadėjau mest juos lauk. Dabar jau mąstau,kad reiks paieškoti jiems vietelės
Dėl augalų balkone,tai aš irgi sodinčiau pelargonijas Jei šiaurinėj pusėj balkonas,labai gražu begonijos