Sveikos statybininkės
Užvedžiau šią temą pasidalinti mintimis apie klasikinį stilių savo namuose. Šiuo metu esame patys, tokioje statybų eigoje, jog jau dairomės baldų, šviestuvų.... Domina viskas kas primena tuos laikus senoves klasiką
Pasidalinkim mintimis, nuotraukomis ir t.t.
Siai diena esu uzmaciusi labai grazu gipsono kartona, kuris taikomas interjerui bei eksterjerui puosti.
QUOTE(VILIMA @ 2007 05 09, 09:55)
Sveikos statybininkės
Užvedžiau šią temą pasidalinti mintimis apie klasikinį stilių savo namuose. Šiuo metu esame patys, tokioje statybų eigoje, jog jau dairomės baldų, šviestuvų.... Domina viskas kas primena tuos laikus senoves klasiką
Siai diena esu uzmaciusi labai grazu gipsono kartona, kuris taikomas interjerui bei eksterjerui puosti.
Oi, kokiu groziu cia tu uzrodei o kur tokiu lipdiniu galima nusipirkt??
O visokiu klasikiniu aksesuaru gali pasiziuret Vienuolio g. esanciam interjero salone, dabar niekaip negaliu prisimint pavadinimo Beje, salia sio salono si menesi turetu atidaryti dar viena, kur, kaip supratau pagal reklama, bus prekiaujama klasikinio stiliaus baldais
O siaip su klasikiniais baldais ir aksesuarais Lietuvoj sudetinga Is tiesu labai menka pasiula, o kainos visai nerealios
QUOTE(stilinga @ 2007 05 09, 10:43)
Oi, kokiu groziu cia tu uzrodei o kur tokiu lipdiniu galima nusipirkt??
O visokiu klasikiniu aksesuaru gali pasiziuret Vienuolio g. esanciam interjero salone, dabar niekaip negaliu prisimint pavadinimo Beje, salia sio salono si menesi turetu atidaryti dar viena, kur, kaip supratau pagal reklama, bus prekiaujama klasikinio stiliaus baldais
O siaip su klasikiniais baldais ir aksesuarais Lietuvoj sudetinga Is tiesu labai menka pasiula, o kainos visai nerealios
DOMUS GALERIJOJE yra skyrius kur parduodamos tokios plokstes. Jos ivairiais israizymais.
Siaip klasikos baldus mes nusiziureje is JUODOJO ALKSNIO - ELITA
Virtuve - VOKE 3
dar labai daug detaliu pati renkuosi is tinklapio
www.inter.lt
Skyriuje senoviniai baldai. Ten labai graziu reprodukciju yra.
QUOTE(VILIMA @ 2007 05 09, 13:28)
O tikrai toks puslapio adresiukas koki nurodei?? Man neatidaro kazkodel
QUOTE(stilinga @ 2007 05 09, 14:33)
O tikrai toks puslapio adresiukas koki nurodei?? Man neatidaro kazkodel
Ir man dabar neatidaro, gal tvarko tinklapi, bet siaip
www.inter.lt
http://www.interiorc...oom/default.asp galerijoj radau graziu dalyku:)
QUOTE(JABLYNKST @ 2007 05 09, 17:29)
As ten laiptus fainus maciau.
Tiesa dar labai grazus baldai yra AUSTER parduotuveje Yra ir Auster tinklapis.
Beje
www.inter.lt
jau veikia
www.inter.lt
jau veikia
QUOTE(stilinga @ 2007 05 10, 10:28)
Aciu jau ziuriu
Man labai patinka paveikslu reprodukcijos - RAFAELIO - ANGELS arba DA VINCI - MONA LIZA, ten rasi
Papildyta:
Dabar nuotraukų neturiu darbe, bet kai tik galėsiu įdėsiu. Pas mane vien tik klasika, na tikrai ne barokas, bet vis tiek. Nepaprastai mėgstu odinius baldus, sunkias žakardo užuolaidas ir t.t. Tos žalios kėdės su stalu nepeprastai gražio. Tik tokiam deriniui manau reikėtų itin didelės erdvės.
Papildyta:
http://files.turbosq...26057c6ca6f.jpg
Papildyta:
http://files.turbosq...26057c6ca6f.jpg
Papildyta:
Miegamieji:
Papildyta:
Papildyta: