Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

Turiu klausimuką kaunietėms... kas žino, kur pirkti tų skaidrių dažų stiklui, kuriuos paskui "kepti" reikia (vietoj stiklo mediumo iš Artmanijos). Buvau Meno Mūzoj - neturi...turi tik skaidrius, kurie nekepami ir plaunant gali nusiplaut. O tie, kurie kepami, tai neskaidrūs (sakė, kad skaidrių tokios rūšies net negamina). Gal galit ką patart? Man didelį gan daiktą reik dekupažint, tai su Artmanijos mediumu labai brangiai gaunasi ax.gif
Atsakyti
Kelios idėjos dekupažui:
http://picasaweb.goo...upage/DECOPATCH

Gal dar nebuvo. 4u.gif
Atsakyti
na mergytes ar priimsit i "ligonine" ax.gif blush2.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

norint geresnes kokybes, paspauskit ant foto 4u.gif
Atsakyti
nighttingale, - puikus pirmas darbelis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 06 27, 22:55)
nighttingale, - puikus pirmas darbelis  drinks_cheers.gif

aciu blush2.gif ar db pateisinsi mano islaidas? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 06 27, 12:22)
Turiu klausimuką kaunietėms... kas žino, kur pirkti tų skaidrių dažų stiklui, kuriuos paskui "kepti" reikia (vietoj stiklo mediumo iš Artmanijos). Buvau Meno Mūzoj - neturi...turi tik skaidrius, kurie nekepami ir plaunant gali nusiplaut. O tie, kurie kepami, tai neskaidrūs (sakė, kad skaidrių tokios rūšies net negamina). Gal galit ką patart? Man didelį gan daiktą reik dekupažint, tai su Artmanijos mediumu labai brangiai gaunasi ax.gif

Na nejaugi Meno mūza neturėjo tokių
user posted image aš pirkau (tiesa Vilniaus Meno mūzoje) skaidrius incolor , juos kepiau ne aukštesnėje nei 130 tem. Pardavėjjų net neklausiau galima ar ne, kepiau ir tiek. Visiškai puikiai laiko. Dariau vazą, lėkštę.
Atsakyti
niu dar karta eisiu su atsispausdinta dazu indelio nuotrauka lotuliukas.gif gal ir tie buvo...
Atsakyti
[quote=rrr?,2007 06 25, 19:38]
Atsiprasau, bet kas nors pasakykit, kur galima Kaune nusipirkti kliju, tinkamu stiklui? Nes senukuose paklausiau, tai tik guztelejo peciais, nesuprate, ko as noriu...
[/quote]

O tu nori stikla suklijuoti ar tik servetėlę prie stiklo priklijuoti? g.gif Jei tik servetėlę, tai aš irgi manau kaip kitos - lipalo turėtų užtekti, o jei stiklą arba ką nors rimtesnio prie stiklo, tai senukuose mačiau Momento specialiai stiklui ir skaidrioms medžiagoms, bet klijuoja ir dar daug visko mirksiukas.gif

[quote=justess22,2007 06 26, 11:40]
Pasirodysiu su naujausiais darbukais... blush2.gif
O čia mano SM puslapiukas, jei kam įdomu blush2.gif
[/quote]

Labai gražūs darbeliai wub.gif

[quote=_agnute_,2007 06 26, 13:45]
labai gražu thumbup.gif
[/quote]

Ačiū 4u.gif

[quote=justess22,2007 06 27, 10:22]
Turiu klausimuką kaunietėms... kas žino, kur pirkti tų skaidrių dažų stiklui, kuriuos paskui "kepti" reikia (vietoj stiklo mediumo iš Artmanijos). Buvau Meno Mūzoj - neturi...turi tik skaidrius, kurie nekepami ir plaunant gali nusiplaut.
o gal tau tiktų vitražiniai dažai? Tokių dailininkų parduotuvėse būna, atrodo g.gif

[quote=nighttingale,2007 06 27, 18:27]
na mergytes ar priimsit i "ligonine" ax.gif blush2.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Faina 4u.gif
Atsakyti
tai kad tose meno muzose pardavejos pacios nezino ka parduoda ir kam kas skirta doh.gif apart akrilinius dazus
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 06 28, 10:17)
Na nejaugi Meno mūza neturėjo tokių
user posted image aš pirkau (tiesa Vilniaus Meno mūzoje) skaidrius incolor , juos kepiau ne aukštesnėje nei 130 tem. Pardavėjjų net neklausiau galima ar ne, kepiau ir tiek. Visiškai puikiai laiko. Dariau vazą, lėkštę.

o kiek tie dažai kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 06 27, 21:27)
na mergytes ar priimsit i "ligonine"  ax.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

norint geresnes kokybes, paspauskit ant foto  4u.gif

Puiku bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 06 28, 17:05)
o kiek tie dažai kainuoja? ax.gif

g.gif g.gif g.gif Nelabai prisimenu, bet iki 10 lt (na gal 9 su centais)
Atsakyti