Turiu klausimuką kaunietėms... kas žino, kur pirkti tų skaidrių dažų stiklui, kuriuos paskui "kepti" reikia (vietoj stiklo mediumo iš Artmanijos). Buvau Meno Mūzoj - neturi...turi tik skaidrius, kurie nekepami ir plaunant gali nusiplaut. O tie, kurie kepami, tai neskaidrūs (sakė, kad skaidrių tokios rūšies net negamina). Gal galit ką patart? Man didelį gan daiktą reik dekupažint, tai su Artmanijos mediumu labai brangiai gaunasi
nighttingale, - puikus pirmas darbelis
QUOTE(uups @ 2007 06 27, 22:55)
nighttingale, - puikus pirmas darbelis
aciu ar db pateisinsi mano islaidas?
QUOTE(justess22 @ 2007 06 27, 12:22)
Turiu klausimuką kaunietėms... kas žino, kur pirkti tų skaidrių dažų stiklui, kuriuos paskui "kepti" reikia (vietoj stiklo mediumo iš Artmanijos). Buvau Meno Mūzoj - neturi...turi tik skaidrius, kurie nekepami ir plaunant gali nusiplaut. O tie, kurie kepami, tai neskaidrūs (sakė, kad skaidrių tokios rūšies net negamina). Gal galit ką patart? Man didelį gan daiktą reik dekupažint, tai su Artmanijos mediumu labai brangiai gaunasi
Na nejaugi Meno mūza neturėjo tokių
aš pirkau (tiesa Vilniaus Meno mūzoje) skaidrius incolor , juos kepiau ne aukštesnėje nei 130 tem. Pardavėjjų net neklausiau galima ar ne, kepiau ir tiek. Visiškai puikiai laiko. Dariau vazą, lėkštę.
niu dar karta eisiu su atsispausdinta dazu indelio nuotrauka gal ir tie buvo...
[quote=rrr?,2007 06 25, 19:38]
Atsiprasau, bet kas nors pasakykit, kur galima Kaune nusipirkti kliju, tinkamu stiklui? Nes senukuose paklausiau, tai tik guztelejo peciais, nesuprate, ko as noriu...
[/quote]
O tu nori stikla suklijuoti ar tik servetėlę prie stiklo priklijuoti? Jei tik servetėlę, tai aš irgi manau kaip kitos - lipalo turėtų užtekti, o jei stiklą arba ką nors rimtesnio prie stiklo, tai senukuose mačiau Momento specialiai stiklui ir skaidrioms medžiagoms, bet klijuoja ir dar daug visko
[quote=justess22,2007 06 26, 11:40]
Pasirodysiu su naujausiais darbukais...
O čia mano SM puslapiukas, jei kam įdomu
[/quote]
Labai gražūs darbeliai
[quote=_agnute_,2007 06 26, 13:45]
labai gražu
[/quote]
Ačiū
[quote=justess22,2007 06 27, 10:22]
Turiu klausimuką kaunietėms... kas žino, kur pirkti tų skaidrių dažų stiklui, kuriuos paskui "kepti" reikia (vietoj stiklo mediumo iš Artmanijos). Buvau Meno Mūzoj - neturi...turi tik skaidrius, kurie nekepami ir plaunant gali nusiplaut.
o gal tau tiktų vitražiniai dažai? Tokių dailininkų parduotuvėse būna, atrodo
[quote=nighttingale,2007 06 27, 18:27]
na mergytes ar priimsit i "ligonine"
[/quote]
Faina
Atsiprasau, bet kas nors pasakykit, kur galima Kaune nusipirkti kliju, tinkamu stiklui? Nes senukuose paklausiau, tai tik guztelejo peciais, nesuprate, ko as noriu...
[/quote]
O tu nori stikla suklijuoti ar tik servetėlę prie stiklo priklijuoti? Jei tik servetėlę, tai aš irgi manau kaip kitos - lipalo turėtų užtekti, o jei stiklą arba ką nors rimtesnio prie stiklo, tai senukuose mačiau Momento specialiai stiklui ir skaidrioms medžiagoms, bet klijuoja ir dar daug visko
[quote=justess22,2007 06 26, 11:40]
Pasirodysiu su naujausiais darbukais...
O čia mano SM puslapiukas, jei kam įdomu
[/quote]
Labai gražūs darbeliai
[quote=_agnute_,2007 06 26, 13:45]
labai gražu
[/quote]
Ačiū
[quote=justess22,2007 06 27, 10:22]
Turiu klausimuką kaunietėms... kas žino, kur pirkti tų skaidrių dažų stiklui, kuriuos paskui "kepti" reikia (vietoj stiklo mediumo iš Artmanijos). Buvau Meno Mūzoj - neturi...turi tik skaidrius, kurie nekepami ir plaunant gali nusiplaut.
o gal tau tiktų vitražiniai dažai? Tokių dailininkų parduotuvėse būna, atrodo
[quote=nighttingale,2007 06 27, 18:27]
na mergytes ar priimsit i "ligonine"
[/quote]
Faina
tai kad tose meno muzose pardavejos pacios nezino ka parduoda ir kam kas skirta apart akrilinius dazus
QUOTE(cikcak @ 2007 06 28, 10:17)
Na nejaugi Meno mūza neturėjo tokių
aš pirkau (tiesa Vilniaus Meno mūzoje) skaidrius incolor , juos kepiau ne aukštesnėje nei 130 tem. Pardavėjjų net neklausiau galima ar ne, kepiau ir tiek. Visiškai puikiai laiko. Dariau vazą, lėkštę.
o kiek tie dažai kainuoja?
QUOTE(nighttingale @ 2007 06 27, 21:27)
Puiku
QUOTE(darata @ 2007 06 28, 17:05)
o kiek tie dažai kainuoja?
Nelabai prisimenu, bet iki 10 lt (na gal 9 su centais)