apr
Apr
apr
apr
apr
Man jie irgi grazu tik paziureti. Arba tokiu pasipuosus jau neiti maudytis
yra tokia paprasta gudrybe - degintis su vienu maudymuku, maudytis su kitu ... Pati maciau pliaze viena tokia, kaip man tada pasirode, "fifocka" , kuri persirenginejo kokius 5-6 kartus. Alia kai dabar ramiau pamastau, tai ji labai protingai dare, kuj juroje maudytis patogiausia su istisiniu kostiumeliu, kad nepamestum kurios nors dalies , o degintis - su atskiru, o jei dar su tokiu, kokiu cia parodyta ...
keli maudimai
taip nelabai patogu ,bet kaip grazu
Sese numezge savo dukrai ,tai ji visa vasara puikavosi ,o drauges pavydejo dar papuose stikliukais dekorativiniais tikrai grazu
taip nelabai patogu ,bet kaip grazu
Sese numezge savo dukrai ,tai ji visa vasara puikavosi ,o drauges pavydejo dar papuose stikliukais dekorativiniais tikrai grazu
Labai faini modeliukai, reikes ka nors pabandyti nusinerti.
O del siulu, tai praeitais metais maciau specialius siulus maudymosi kostiumeliams. Ir man atrodo ne tiek ir daug kainavo, tikrai ne daugiau nei maudymosi kostiumelis Gariunuose, ta prasme is tu pigesniu 30-50Lt. Bet net nemanau, kad ir tiek kainuos.
Tik tas schemas reiktu geriau pasistudijuoti, nes nesioju 2-3dydzius, tai nezinau kaip cia geriau nusinerus, kad nieko nepameciau.
Gal kuri tokio dydzio jau mezge ir galetu pasidalinti patirtimi.
O del siulu, tai praeitais metais maciau specialius siulus maudymosi kostiumeliams. Ir man atrodo ne tiek ir daug kainavo, tikrai ne daugiau nei maudymosi kostiumelis Gariunuose, ta prasme is tu pigesniu 30-50Lt. Bet net nemanau, kad ir tiek kainuos.
Tik tas schemas reiktu geriau pasistudijuoti, nes nesioju 2-3dydzius, tai nezinau kaip cia geriau nusinerus, kad nieko nepameciau.
QUOTE(Kozete @ 2005 02 22, 17:49)
ni-a, nemazgiau dar, bet intensyviai ieskau tu spec. siulu, zodziu artimiausias mezginys planuose. rezultatu butinai pasigirsiu (arba pasiguosiu )
QUOTE(lysa @ 2005 02 23, 10:17)
ni-a, nemazgiau dar, bet intensyviai ieskau tu spec. siulu, zodziu artimiausias mezginys planuose. rezultatu butinai pasigirsiu (arba pasiguosiu )
butu smagu, jei pranestum, kur tokiu siulu yra