Kam teko restauruoti ar kitaip atnaujinti baldus, šviestuvus, rėmus ir kt. daiktus?
Kaip tai atliekate? Kokiomis priemonėmis? Ar būtina turėti restauratoriaus specialybę norint prisiliesti prie šimto metų senumo daikto ir vėl jį prikelti naujai tarnystei? Padiskutuokim
Kėdės restauravimas
Prieš
Po
Prieš
Po
Kaip paprasčiausią fanierinę komodėlę paversti gražiu senovinį prmennačiu baldu
Prieš
Po
APRAŠYMAS
Papildyta:
Veidrodžio restauravimas
Trumpas aprašymas
Papildyta:
O kaip jums TOKIE LAIPTAI?
Prieš
Po
APRAŠYMAS
Papildyta:
Veidrodžio restauravimas
Trumpas aprašymas
Papildyta:
O kaip jums TOKIE LAIPTAI?
Jei kam teko kada atnaujinti ar sendinti daiktus ar tiesiog norįtumėte tai išbandyti pasidalinkite savo patirtimi
o jau laiptai tai fantastiški
aš turiu serviravimo staliuką tokį "krūtą" senovišką, ir apipintą vytelėm ir su metaliniais išraitymais visokiais. Bet... vytelės apipeliję, metalas aprūdijęs. Kažkas sakė beicuot reikia ar panašiai o aš net nežinau, ką tas žodis reiškia tai va, kol kas tik žinau, kaip norėsiu jį dekupažint, bet kaip jį iki to paruošt net neįsivaizduoju. Gal kas patart moteriškei galėtumėt?
P.S. Ačiū Irmulia už gerą temą, aš dar žinok Tavo darytą rankinuką nešioju ir geru žodžiu Tave minavoju
aš turiu serviravimo staliuką tokį "krūtą" senovišką, ir apipintą vytelėm ir su metaliniais išraitymais visokiais. Bet... vytelės apipeliję, metalas aprūdijęs. Kažkas sakė beicuot reikia ar panašiai o aš net nežinau, ką tas žodis reiškia tai va, kol kas tik žinau, kaip norėsiu jį dekupažint, bet kaip jį iki to paruošt net neįsivaizduoju. Gal kas patart moteriškei galėtumėt?
P.S. Ačiū Irmulia už gerą temą, aš dar žinok Tavo darytą rankinuką nešioju ir geru žodžiu Tave minavoju
Būtų smagu jei AVEDA galėtų daugiau papasakoti apie savo restauruotą staliuką
Reikėtų ją kažkaip prisivilioti į šią temą
Nezinojau kur ideti tai dedu cia ka galima padaryti is nebereikalingu buteliu
http://hem.passagen.se/hanslud/
http://hem.passagen.se/hanslud/
QUOTE(bugytė @ 2007 04 13, 12:14)
Reikėtų ją kažkaip prisivilioti į šią temą
Tikėkimės užsuks ne tik AVEDA bet ir kitos tuo užsiimančios ar prijaučiačios
Čia su tais buteliais reikia dar nužygiuoti į "Makrame" temą, ten supermamytės tikrai apsidžiaugs