QUOTE(blondynka @ 2008 07 31, 16:47)
9
Sveikos, nu jau auksarankes cia visos, net zodziu neturiu As irgi jau seniai svajoju apie romanetes, bet, kad dabar tiek pinigu tikrai negaliu isleisti, kiek reiketu, paskaiciavus mano langams (iki zemes, nestandartiniai). Bandysiu gal ir as ka nors sukurpti. Tik bukit geros, pasakykit kur Kaune vios gerio, t.y. ziedeliu, virvuciu, mechanizmu, lazdeliu nusipirkti papigiai. Busiu be galo dekinga
Sveikos, nu jau auksarankes cia visos, net zodziu neturiu As irgi jau seniai svajoju apie romanetes, bet, kad dabar tiek pinigu tikrai negaliu isleisti, kiek reiketu, paskaiciavus mano langams (iki zemes, nestandartiniai). Bandysiu gal ir as ka nors sukurpti. Tik bukit geros, pasakykit kur Kaune vios gerio, t.y. ziedeliu, virvuciu, mechanizmu, lazdeliu nusipirkti papigiai. Busiu be galo dekinga
as irgi senukuose viską pirkau. ir irgi ne uzuolaidu skyriuj o per visur. profilis - paprastas medinis brūselis, virvutė iš sodo prekių, žiedeliai=poveržlės, apatinis svoris = sriegis cinkuotas. Jau pasisiuvau, viskas kaip ir ok Tik dabar nesugalvoju kaip tą stabdžiuką pritvirtinti prie brūselio.
HELP!!!!
kaip jūs darot???
nemoku paaiškint tai nuotrauką įdėsiu. Nužiūrėjau pardikoj, kad tas stabdžiukas turi būti nusuktas į sieną jei noriu kad fiksuotųsi romanetė ir prie profilio originalaus veržiasi truputį atitrauktas nuo sienos. o mano brūselis tai juk prie pat sienos veržiasi. tai kaip tas stabdžiukas tada?????