Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

QUOTE(blondynka @ 2008 07 31, 16:47)
9
Sveikos, nu jau auksarankes cia visos, net zodziu neturiu  blink.gif  As irgi jau seniai svajoju apie romanetes, bet, kad dabar tiek pinigu tikrai negaliu isleisti, kiek reiketu, paskaiciavus mano langams (iki zemes, nestandartiniai). Bandysiu gal ir as ka nors sukurpti. Tik bukit geros, pasakykit kur Kaune vios gerio, t.y. ziedeliu, virvuciu, mechanizmu, lazdeliu nusipirkti papigiai. Busiu be galo dekinga  wub.gif

as irgi senukuose viską pirkau. ir irgi ne uzuolaidu skyriuj o per visur. profilis - paprastas medinis brūselis, virvutė iš sodo prekių, žiedeliai=poveržlės, apatinis svoris = sriegis cinkuotas. Jau pasisiuvau, viskas kaip ir ok ax.gif Tik dabar nesugalvoju kaip tą stabdžiuką pritvirtinti prie brūselio. doh.gif
HELP!!!!
kaip jūs darot???
nemoku paaiškint tai nuotrauką įdėsiu. Nužiūrėjau pardikoj, kad tas stabdžiukas turi būti nusuktas į sieną jei noriu kad fiksuotųsi romanetė ir prie profilio originalaus veržiasi truputį atitrauktas nuo sienos. o mano brūselis tai juk prie pat sienos veržiasi. tai kaip tas stabdžiukas tada????? doh.gif doh.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 05 rugpjūčio 2008 - 09:51
QUOTE(driftas @ 2008 08 05, 10:49)
as irgi senukuose viską pirkau. ir irgi ne uzuolaidu skyriuj o per visur. profilis - paprastas medinis brūselis, virvutė iš sodo prekių, žiedeliai=poveržlės, apatinis svoris = sriegis cinkuotas. Jau pasisiuvau, viskas kaip ir ok  ax.gif Tik dabar nesugalvoju kaip tą stabdžiuką pritvirtinti prie brūselio.  doh.gif
HELP!!!!
kaip jūs darot???
nemoku paaiškint tai nuotrauką įdėsiu. Nužiūrėjau pardikoj, kad tas stabdžiukas turi būti nusuktas į sieną jei noriu kad fiksuotųsi romanetė ir prie profilio originalaus veržiasi truputį atitrauktas nuo sienos. o mano brūselis tai juk prie pat sienos veržiasi. tai kaip tas stabdžiukas tada?????  doh.gif  doh.gif  doh.gif 
user posted image

Mano manymu pas jus bruselis per plonas.As irgi ziurejau sita stabdziuka ir galvojau kaip pritvirtinti.Tai padariau isvada,kad bruselis turetu buti truputeli storesnis,nei stabdziuko apacia.
Atsakyti
Aš irgi buvau taip sugalvojusi, bet juk net jei storesnis būtų brūselis, tas stabdis užsidėtų iš priekio ir matytųsi gumbas romanetėje toj vietoj. nu gal nebent išgremžti vietą brūselyje. Bet tai negi man vienai čia tokios problemos? blush2.gif
Papildyta:
Bet netgi jei reiks stabdyti pakeltą romanetę senoviniu būdu (kabliuku, apie kurį vyniojama virvutė) buvo verta "samodielkiną" mechanizmą naudot lotuliukas.gif
Nes tam pačiam pločiui seniuose kur siuva paskaičiavo detales 100 Lt, o man kainavo apie 20 Lt... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos siuvejos 4u.gif
Norejau paklausti:jeigu romaneciu medziaga persisvieca, koki pamusala reiketu prisiuti is kitos puses? Na gal neaiskiai paklausiau ax.gif Turiu omeny is kokios sudieties? Ar tai turetu buti kaproninis elementarus pamuslas kaip i rubus? g.gif Kur ji pirkti? Audiniu parduotuveje prie uzuolaidiniu medziagu ar kur pamusalus parduoda rubams? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 11 rugpjūčio 2008 - 18:57
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 08 11, 19:56)
Sveikos siuvejos 4u.gif
Norejau paklausti:jeigu romaneciu medziaga persisvieca, koki pamusala reiketu prisiuti is kitos puses? Na gal neaiskiai paklausiau ax.gif Turiu omeny is kokios sudieties? Ar tai turetu buti kaproninis elementarus pamuslas kaip i rubus?  g.gif Kur ji pirkti? Audiniu parduotuveje prie uzuolaidiniu medziagu ar kur pamusalus parduoda rubams? g.gif

gali paprasta marskinini audini nusipirkti, jis bus tvirtesnis, negu poliesterinis pamusalas, siuti lengviau, nes ne taip slysta, o ir kaina padori - apie 8lt uz metra (plotis apie 160cm). be to yra ivairiu spalvu. As perku Zalioj stotelej arba Gariunuose. Cia Vilnietems mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles 4u.gif ,
mano galvelej kirba tokia ideja - ar ji reali, jus pasakykit - zodziu, noreciau pasidaryti romanetes, permatomas automobiliui ant lango soninio, nes mamo maziuke kai uzmiega automobilio kedutej, keliones metu daznai saulyte sviecia i akutes schmoll.gif sakau gal butu imanoma kaip nors padaryti jog is abieju pusiu graziai atrodytu g.gif , ar tokia mintis reali? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 08 13, 10:46)
Sveikos darbstuoles 4u.gif ,
mano galvelej kirba tokia ideja - ar ji reali, jus pasakykit - zodziu, noreciau pasidaryti romanetes, permatomas automobiliui ant lango soninio, nes mamo maziuke kai uzmiega automobilio kedutej, keliones metu daznai saulyte sviecia i akutes schmoll.gif sakau gal butu imanoma kaip nors padaryti jog is abieju pusiu graziai atrodytu  g.gif , ar tokia mintis reali? doh.gif

sveikutes man atrodo kad puiki ideja ir net isivaizduoju kad toks dalikelis gana grazei ziuretusi ir praktiska del leliuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 08 13, 10:46)
sakau gal butu imanoma kaip nors padaryti jog is abieju pusiu graziai atrodytu  g.gif , ar tokia mintis reali? doh.gif

Paprasta, tik siūk užuolaidėlę su pamušalu, kad siūlės ir vienoj ir kitoj pusėj atrodytų gražiai.
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2008 08 13, 09:35)
gali paprasta marskinini audini nusipirkti, jis bus tvirtesnis, negu poliesterinis pamusalas, siuti lengviau, nes ne taip slysta, o ir kaina padori - apie 8lt uz metra (plotis apie 160cm). be to yra ivairiu spalvu. As perku Zalioj stotelej arba Gariunuose. Cia Vilnietems  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
O kurioj vietoj Viliniuje "Zalioji stotele"?Cia parduotuve audiniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 08 13, 18:07)
Aciu 4u.gif
O kurioj vietoj Viliniuje "Zalioji stotele"?Cia parduotuve audiniu? g.gif

Didžiulė audinių parduotuvė thumbup.gif prie Kalvarijų turgaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, na jus ir grozybiu prisiuvot clap_1.gif saunuoles. Noriu ir as pasisiuti romanetes, deja savomis rankomis nesugebesiu blush2.gif gal zinote, kur geriausia Klaipedoje kreiptis, gal kokia siuveja yra?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na va, ir mano romanetes jau pasiutos, liko tik prie sienos pritvirtinti, bet...
pati pirkau mehanizma tai negerai apskaiciavau ilgi doh.gif
Patarkite: ar galima tvirtinti romanetes mehanizma prie gipsokartoniu lubu g.gif Medziaga sunkoka g.gif Patakite, prasom, nes iseina tik prie lubu tvirtinti. Tai nezianu dabar ar nenukris mano lubos lotuliukas.gif
Atsakyti