Padeda su uzsidegimu,burbejimu,isvis tingi?

Klepesova, 21 Kov 2007 - 10:22, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Klepesova, 21 Kov 2007 - 10:22, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
dar nesenei tik pagimdžiau, bet maniškis pakolkas keliasi naktį, kai keičiu sauskelnes jas išneša ir laukia kol pamaitinsiu tam kad atrauginti mažę (bet jau 2 naktis taip gražiai per tą pusvalanduką nulūžta kad gaila man jį kelti). Dienomis vėl: jei nerami nešioja (naktim taip pat liepia man miegoti o pats su mažiuke ant rankų) prausia veiduką, valo nosytę, ausytes. laksto n kartų į parduotuvę tai to tai ano- vis nesusiperku visko ko reik. Išplauna rankomis mažiukės rūbelius (aš tik 2 kartus ploviau) Tik va neįkalbu sauskelnes keist ir užpakaliuką plauti- jam baisu, kaip aš tą mažiukę laikau virš kriauklės viena ranka. dar padeda maudyti. Dar kas dieną plauna grindis, kad kuo mažiau dulkių mažiukė prisikvėpuotų ir t.t.t.t.t net nepamenu visko. Myli jis savo mažę, o ir pakolkas nepaprastai panaši ji į jį kai buvo kūdikis
(manęs nei lašelio
, na gal tik nosytė, bet sako ji keičiasi)
na jei suknerkia tai aš net atsikelt nespėju, o jis jau prie lovytės.
ssiimmaa, 21 Kov 2007 - 20:07, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
ssiimmaa, 21 Kov 2007 - 20:07, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
man toks klausimas iskilo:
o jusu vyrai nedirba??? su baltu pavydu skaitau kokie superteciai ir mamytems miegoti leidzia ir keliasi nakti ir plauna grindis ir visa kita..
manasis tai grizes po darbo jei bus ko valgyti tai pasisildys, man ides, ir krenta i lova - nebandyk pajudinti. o jei nieko nera valgyt, nespejau padaryti, nes vaikiukas labai zirzaliukas ir rankinukas, tai tada pabambes kad ner ka valgyt ir tiesiai i lova. o as kaip stovejau su vaiku ant ranku laukdama kol gris tetis, kad bent valgyt padaryciau, pailseciau siek tiek ar ka, tai taip ir lieku stoveti.
nes tetis namie "gyvas" buna tik koki 10min - kol nusiauna batus ir nueina iki lovos ir ryte kol isgeria kavos (bet mes dar miegam)..
ssiimmaa, 21 Kov 2007 - 19:07, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
ssiimmaa, 21 Kov 2007 - 19:07, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
man toks klausimas iskilo:
o jusu vyrai nedirba??? su baltu pavydu skaitau kokie superteciai ir mamytems miegoti leidzia ir keliasi nakti ir plauna grindis ir visa kita..
manasis tai grizes po darbo jei bus ko valgyti tai pasisildys, man ides, ir krenta i lova - nebandyk pajudinti. o jei nieko nera valgyt, nespejau padaryti, nes vaikiukas labai zirzaliukas ir rankinukas, tai tada pabambes kad ner ka valgyt ir tiesiai i lova. o as kaip stovejau su vaiku ant ranku laukdama kol gris tetis, kad bent valgyt padaryciau, pailseciau siek tiek ar ka, tai taip ir lieku stoveti.
nes tetis namie "gyvas" buna tik koki 10min - kol nusiauna batus ir nueina iki lovos ir ryte kol isgeria kavos (bet mes dar miegam)..
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ