Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

Man vis kyla mintys apie tai, kad aš pati galėčiau nusimegzti sau vestuvėms suknelę. Tokie vaizdiniai man iškyla, aš taip įsijautusi projektuoju ją, nu vienu žodžiu jau pasimaišiau šita idėja. doh.gif
Bet va, iškilo tokia paranoja dėl prietarų. g.gif Pasiskaičiau čia visokių prietarų, tai dabar man įdomu pasidarė - ar galima pačiai sau nusimegzti suknelę vestuvėms?
Nesu aš kokia tai prietaringa, tačiau kiekvienas juk nors vieną kokį mažytį prietariuką turim blush2.gif
Tai vat patarkit man, prašau 4u.gif Megztis man tą suknelę ar ne?
Nuomotis tai tikrai nesinuomosiu, nes man tos visokios tortinės, atlasinės tai neeee doh.gif schmoll.gif
Jeigu negalima pačiai sau nusimegzti, tai tada reikės ieškoti kas man pasiūs tokią, kokios aš noriu ax.gif
Dėkui už atsakymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 03 20, 14:15)
Man vis kyla mintys apie tai, kad aš pati galėčiau nusimegzti sau vestuvėms suknelę. Tokie vaizdiniai man iškyla, aš taip įsijautusi projektuoju ją, nu vienu žodžiu jau pasimaišiau šita idėja.  doh.gif
Bet va, iškilo tokia paranoja dėl prietarų.  g.gif  Pasiskaičiau čia visokių prietarų, tai dabar man įdomu pasidarė - ar galima pačiai sau nusimegzti suknelę vestuvėms?
Nesu aš kokia tai prietaringa, tačiau kiekvienas juk nors vieną kokį mažytį prietariuką turim  blush2.gif
Tai vat patarkit man, prašau  4u.gif  Megztis man tą suknelę ar ne?
Nuomotis tai tikrai nesinuomosiu, nes man tos visokios tortinės, atlasinės tai neeee  doh.gif  schmoll.gif
Jeigu negalima pačiai sau nusimegzti, tai tada reikės ieškoti kas man pasiūs tokią, kokios aš noriu  ax.gif
Dėkui už atsakymus  ax.gif

manau, kad nieko blogo ir nieko prietaringo, kad pati sau nori nusimegzti suknele, jei tiketi prietarais, tai tiek daug ko negalima butu darytis doh.gif doh.gif , baik tu ne prietaruose esme, negalvok apie kazka blogo, tiesiog tikek jusu santykiais, seima, o suknute tai tikrai ir butinai megzk jei tik moki ir svajonese jau isisvaizduoji, sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
as baznytinei santuokai pati pasisiuvau suknele. na mes baznycioj tuokemes po 7 metu santuokos, tai reikejo paparastesnes. bet jei pati sugebi nusimegzti ispudinga suknele, tai tik pirmyn
Atsakyti
Tikrai tikrai drinks_cheers.gif ir as tave palaikysiu. Nezinau as jokiu rietaru ir netikiu jais. O tu geltoniausia jei tik turi noro, galimybiu ir ideju - tik megzk thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikkute: 20 kovo 2007 - 15:48
Oi, kaip dėkui jums visoms už palaikymą thumbup.gif notworthy.gif
Tai va, kad prisiskaitai visokių prietarų, tai kyla visokios mintys doh.gif Vengiu ir aš būti prietaringa, bet kad vis kas nors ką nors pasako ta tema, tai nori nenori kažkaip pagalvoji apie tai g.gif
Kad tik tas noras pačiai nusimegzti nedingtų... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2007 03 20, 16:46)
as baznytinei santuokai pati pasisiuvau suknele. na mes baznycioj tuokemes po 7 metu santuokos, tai reikejo paparastesnes. bet jei pati sugebi nusimegzti ispudinga suknele, tai tik pirmyn

Su tuo įspūdingumu tai net nežinau, kaip ten bus bigsmile.gif Norėčiau, aišku, kad būtų neperdaugiausiai įspūdinga, šiaip, kad tik man būtų gražu ax.gif O tai paskui tikrai į bažnyčią neįleis doh.gif
Atsakyti
o pasirodo aš ne viena tokia, kuri svajoja apie megztą suknelę smile.gif tik man ją turetų numegzti. neturiu sugebėjimų 4u.gif
Atsakyti
As irgi palaikau thumbup.gif thumbup.gif .Ir nekreipk demesio kas ka sako.Jeigu pradesi tiketi visais prietarais,tai pagalvosi ar isviso verta teketi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuxxxx @ 2007 03 20, 22:27)
As irgi palaikau thumbup.gif  thumbup.gif .Ir nekreipk demesio kas ka sako.Jeigu pradesi tiketi visais prietarais,tai pagalvosi ar isviso verta teketi. 4u.gif

Na, noras tai nedings, mes dar tik šnekam vestuvių tema, ruošiamės joms, bet dar nenunešėm pareiškimų... Turbūt, keistai skamba doh.gif
Tai dar laiko turiu "nežinau kiek ax.gif ", nes tikrai nežinau. Bet jau reikia pradėti dairytis tinkamų siūlų. Gal kuri turit pasiūlymų? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano suknelė, tai bus is mocherinių siūlų su šilku. Rytoj važiuoju aptarti modeliuko. Labai idomu daros kaip gausis g.gif
Atsakyti
merginos, o gal galit imesti kokiu modeliuku pavyzdziu jei turite?
Atsakyti
QUOTE(Indre_G. @ 2007 03 20, 16:24)
manau, kad nieko blogo ir nieko prietaringo, kad pati sau nori nusimegzti suknele, jei tiketi prietarais, tai tiek daug ko negalima butu darytis doh.gif  doh.gif , baik tu ne prietaruose esme, negalvok apie kazka blogo, tiesiog tikek jusu santykiais, seima, o suknute tai tikrai ir butinai megzk jei tik moki ir svajonese jau isisvaizduoji, sekmes mirksiukas.gif

Kaip ir as pati noreciau ka nors pasisiuti ar numegzti... bet kad rankos tikusios gadinti, o ne kurti... Tai baltai pavydziu toms, kurios gali ir moka ir labai palaikau!!! Saunuoles, mergaites!
Atsakyti
nu va,radau kelias sukneles. Pan aciai tai jos neipatingai grazios, bet gal kils kokiu minciu ar ideju

Sita balta turbut aggatei patiks, nes kiek pamenu ji nori buti ramunele per vestuves wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Sita grazi thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gita_tiesiog: 21 kovo 2007 - 11:22