1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis
5 dalis
6 dalis
7 dalis
8 dalis
9 dalis
10 dalis
11 dalis
12 dalis
13 dalis
14 dalis
15 dalis
16 dalis
17 dalis
18 dalis
19 dalis
20 dalis
Trečioje ir ketvirtoje dalyje daugiausia informacijos apie vėlimo techniką
Kaip velti skrybėlę
Kaip velti skylėtą šalį
Kaip velti batukus
Kaip velti kilimėlį
Naujokams: prieš klausdam,i pasižiūrėkite ankstesnėse veltinio dalyse ar apie tai nebuvo kalbėta, taip pat visą pradedančiajai reikalingą informaciją rasite veltinio forume
O as griztu prie dazu temos
O gal kurios dazot mikrobangej? As daziau, bet dabar su ta vilna vargas juodas...Neimanoma velt, dazai tiesiog plaukte plaukia...
O gal kurios dazot mikrobangej? As daziau, bet dabar su ta vilna vargas juodas...Neimanoma velt, dazai tiesiog plaukte plaukia...
o as siandien bandziau is karsinio batukus velti:)
Nu ka- veliasi gerokai greiciau, nes deliojasi baisiai greit. Traukiasi labai mazai, bet dekoras pasislepia gerokai daugiau nei sluoksnoj ir gavosi daugiau panasus i veltinius baciukai.. na as baltus velau, nes kitokio karsinio neturejau.. na isdzius- gal dar pakomentuosiu, bet kol kasmane sluoksna labiau veza..)
Nu ka- veliasi gerokai greiciau, nes deliojasi baisiai greit. Traukiasi labai mazai, bet dekoras pasislepia gerokai daugiau nei sluoksnoj ir gavosi daugiau panasus i veltinius baciukai.. na as baltus velau, nes kitokio karsinio neturejau.. na isdzius- gal dar pakomentuosiu, bet kol kasmane sluoksna labiau veza..)
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 19, 14:55)
Trakų g. ? kažkaip nepamenu tokios Ji arčiau ko ?
Beje, jau minėjau kad aš dar tiksliai nežinau ar galėsiu. Vaikio tai labai nenoriu imti; ką jis ten veiks tarp ciocių
Beje, jau minėjau kad aš dar tiksliai nežinau ar galėsiu. Vaikio tai labai nenoriu imti; ką jis ten veiks tarp ciocių
Ji yra einant nuo Pylimo g-vės kairėj pusėj,pro bromą įėjus,tarsi kiemelyje(bet virš įėjimo arkos užrašyta"Skonis ir kvapas").Kažkur per vidurį tos Trakų g-vės.
Ateik, nes kitaip ir vėl visos pažįstamos tik susirinksim, šviežienos reik
Papildyta:
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 19, 17:10)
aha, tikrai pirmoji.. O galetum pradeti nauja tema kokia grazia rankine,pavyzdziui.. Jau akis praziurejau belaukdama zadetosios fotosesijos...
Lėtapėdė aš Ir taip žiūriu,ir taip, gal dar pasiuvinėjus, ar ką Na, gal rytoj...O dar kol surasiu,kur nufotografuoti, visokius fonus pusė dienos dėliosiu
Na, sluoksna irgi dekorą paslepia, čia manau nuo dekoro storio priklauso.
O kaip suprasti-"daugiau panašūs į veltinius"? Atseit-storesni ar šiurkštesni? Bet juk bačiukams tai į naudą, neturi jie kaip šalis lengvi būti.Ar aš čia ne apie tai?
O skalaudama ar acto dejai???
slapiai veliant vistiek dazai kazkiek nubega, bet per daug neturetu.
o sausai veliant man dazai isvis puikiai laikosi ir ranku netepa
nors esu girdejusi is kai kuriu, kad va nudaze o sausai veliant labai rankos dazosi..
Papildyta:
o labai galima dazyti pries tai jau suvelus tokiu budu idomiausiu variantu kas moka isgauna. pvz. jei trumpai imerxi i daza suvelta burbula ar triubele , tai nusidazys pavirsius, o supjauscius bus grazi spalvu gama, vidus lix baltas- galima ir siulais suraisiot pries merkiant i daza (kaip batikoj).
Na zodziu, reikia nepamirsti varianto, kai pries tai suveli, o po to dazai
slapiai veliant vistiek dazai kazkiek nubega, bet per daug neturetu.
o sausai veliant man dazai isvis puikiai laikosi ir ranku netepa
nors esu girdejusi is kai kuriu, kad va nudaze o sausai veliant labai rankos dazosi..
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 19, 19:09)
O as griztu prie dazu temos
Papildyta:
o labai galima dazyti pries tai jau suvelus tokiu budu idomiausiu variantu kas moka isgauna. pvz. jei trumpai imerxi i daza suvelta burbula ar triubele , tai nusidazys pavirsius, o supjauscius bus grazi spalvu gama, vidus lix baltas- galima ir siulais suraisiot pries merkiant i daza (kaip batikoj).
Na zodziu, reikia nepamirsti varianto, kai pries tai suveli, o po to dazai
Vot acto neidejau... Kazkuriam forume skaiciau kad i vandeni dedi dazus, siektiek skysto muilo, imerki vilna ir i mikrobange... O apie acta nieko nerase...
Labai aciu uz patarima Reikes pabandyt...
P.s. parasiau tau i e-maila...
Labai aciu uz patarima Reikes pabandyt...
P.s. parasiau tau i e-maila...
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 19, 18:17)
Ji yra einant nuo Pylimo g-vės kairėj pusėj,pro bromą įėjus,tarsi kiemelyje(bet virš įėjimo arkos užrašyta"Skonis ir kvapas").Kažkur per vidurį tos Trakų g-vės.
Papildyta:
Lėtapėdė aš Ir taip žiūriu,ir taip, gal dar pasiuvinėjus, ar ką Na, gal rytoj...O dar kol surasiu,kur nufotografuoti, visokius fonus pusė dienos dėliosiu
O kaip suprasti-"daugiau panašūs į veltinius"? Atseit-storesni ar šiurkštesni? Bet juk bačiukams tai į naudą, neturi jie kaip šalis lengvi būti.Ar aš čia ne apie tai?
Papildyta:
nu ziurek ziurek.. laukiam laukiam..)
o del karsinio- aha, storesni, siurkstesni ir ner labai dailus.. suprantu, kad nesiojimui gal ir geriau, bet prekines isvaizdos- nilabai...kaip cia suprantamiau- na sluoksna irgi valgo dekora, bet kitaip. sluoksna be to nepasissiaususi, o sitie- pasisiause- ir virs violetinio dekoro- baltas plauku debeselis.. vos suvaldau nora juos"apskusti"))))nors aisku reiktu dar spalvota pabandyt..odel velimosi- tai visai neblogaivelesi..
Betgi ant dazu tai rasoi jog acto reik, mikrobangej tai tik procesas gal greiteja ir viskas, o i dazus vistiek reik det visko ko priklauso, ar as cia nusisnekejau.Na as dedu acto ir dar del tikrumo druskos . Paskutini karteli tokia pereinamu spalvu vilnele gavosi
QUOTE(rim@ @ 2007 03 19, 19:22)
Išbandžiau viską nuo kakučių rankiojimo iki vilnelės dažymo ir labai tuo patenkinta. Žinau visą eigą Dabar renkuosi dažytą. Pasirinkimas nemažas
saunuole... Man kazkaip is idomumo irgi butu idomu pamatyt...
Gal kas zino kazkokia Birzu karsykla? Teko girdeti, kad ten zmones augina aveles, kerpa ir karsia...
! | Gerb. Narės, Iš pirmos temos liko tik trys puslapiai, nes info beveik nėra, yra tik chat'as. Tad primenu Jums taisyklę: 5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama. Tam jūs galite pasinaudoti mūsų pokalbių kambariu (chat'u). Tikiuosi kalbėtis eisite į tam skirtas vietas, o temose aptarsite tik klausimus susijusius apie vėlimą. Priminsiu dar vieną taisyklę: 8. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt Ši taisyklė apima ir nuorodą į vieną puslapį, tad tikiuosi , kad man nereikės skirti dar ir asmeninių įspėjimų. Paskutinė taisyklė liečianti šią temą: 4. Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). · rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). · rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis. |
kazkur buvo nuoroda vokisko tinklapio su veltiniais, na niekaip nerandu, per visas temas perejau su uzklausom www, filz , de .... nezinau kokie dar galejo but zodziai, bet kiek pamenu trumpas kazkoks pavadinimas Gal kuri turit susirasiusi ?