Laba diena. man neleidžia įkelti asmeninės nuotraukos, rašo kad administratiriu uždraudė naudotis šiomis galimybėmis... Nesupratau... Gal galite paaiškinti kaip man įkelti nuotraukytę?
Ačiū
QUOTE(Valery @ 2005 08 29, 09:04)
Laba diena. man neleidžia įkelti asmeninės nuotraukos, rašo kad administratiriu uždraudė naudotis šiomis galimybėmis... Nesupratau... Gal galite paaiškinti kaip man įkelti nuotraukytę?
Ačiū
Ačiū
Na cia ne tau vienai si problema cia viena is senbuviu privilegiju, tad kol "nepasensi" tai nieko nebus
QUOTE(Valery @ 2005 08 29, 09:04)
Ačiū
Ačiū
taisyklės tokios, kad neparašius 100 žinučių, dar negali įkėlinėt savo foto.
Bet gali čia užsiregistruot ir įkelt nurodą savo žinutėj, kur savo fotkes padėjai
Palaukit, pazistu mama, kuri parase kazkur virs 20 zinuciu (panasiai kaip ir as) bet idejusi nuotrauka. As turiu omenyje nuotruka prie profilio. Kaip cia suprasti?
QUOTE(Valery @ 2005 08 30, 10:39)
Palaukit, pazistu mama, kuri parase kazkur virs 20 zinuciu (panasiai kaip ir as) bet idejusi nuotrauka. As turiu omenyje nuotruka prie profilio. Kaip cia suprasti?
Reikia pasirinkti ne "Pakeisti asmeninę nuotrauką", o "Redaguoti logotipo nustatymus", nes prie vardo yra ne nuotrauka, o logotipas
Širdingai dėkoju
Sveikos!Pagelbekit,neradau niekur Forume informacijos kaip ideti nuotrauka prekes kuria noriu parduoti i Foruma,na kad iskarto matytu visos.Aciu
QUOTE(Pupa30 @ 2005 09 06, 11:06)
Sveikos!Pagelbekit,neradau niekur Forume informacijos kaip ideti nuotrauka prekes kuria noriu parduoti i Foruma,na kad iskarto matytu visos.Aciu
rašiau neseniai:
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 30, 08:49)
taisyklės tokios, kad neparašius 100 žinučių, dar negali įkėlinėt savo foto.
Bet gali čia užsiregistruot, ten įdėt fotkes ir įkelt nurodą čia savo žinutėj, kur savo fotkes padėjai
Bet gali čia užsiregistruot, ten įdėt fotkes ir įkelt nurodą čia savo žinutėj, kur savo fotkes padėjai
sveikutes,bukit geros paaiskinkit kaip pasidaryt savo parasa reik ivest kazkoki adresa,bet kad as jo nezinau.nezinau kaip pasirinkti kokio noriu.pas visas tiek visokiu kirmelyciu,juostyciu,ko nori...o as nemoku as ir noriu
laebai aciu uz nuoroda kur ieskot del tu paveiksliuku,man labai padejo tik va beda,jo nerodo,tik raso kazka nieko nesuprantu