Jetau kokia faina Milute NIu daba jau visai supratau kad Deimantyte musi pralaimejo, pasiseke Milutei Daba galvoju ar leist Dei pasilakstyti ar ieskoti kavalieriaus
Kokia jau didele jusu grazuole
Atidarėm vasaros sezoną
grazute mergyte
i mamyte man regis panasi.....
paskutines nuotraukytes kur baseiniuke tai toooookios vasariskos........
i mamyte man regis panasi.....
paskutines nuotraukytes kur baseiniuke tai toooookios vasariskos........
Liepos 16 d. mūsų Mažajam Angeliukui užauko sparniukai
Susirinko beveik visi giminiečiai
Tik mažoji nenorėjo pripažinti krikšto tėvelių ir tupėjo ant rankų mamai (šalia matosi baltaplaukė Krikšto mama)
Kriskšto tėveliai iš šonų
Ceremonijos metu visi artimieji buvo pakviesti sustoti šalia ratu ir dalyvauti kriskštijant Milą Oną (mano abi močiutės Onos, tai joms buvo labai malonu išgirsti šį vardą )
Vyresnieji Milos pusbroliai buvo pakviesti padėti kunigui atlikti ceremoniją
Kai ant kaktos buvo pilamas vanduo mergina didžiai nustebo, bet nei kiek neprieštaravo, neprieštaravo ir tepama aliejais
Ši žvakė turės lydėti Milą Oną per visą gyvenimą ir nušviesti didžiausius jos gyvenimo įvykius
Susirinko beveik visi giminiečiai
Tik mažoji nenorėjo pripažinti krikšto tėvelių ir tupėjo ant rankų mamai (šalia matosi baltaplaukė Krikšto mama)
Kriskšto tėveliai iš šonų
Ceremonijos metu visi artimieji buvo pakviesti sustoti šalia ratu ir dalyvauti kriskštijant Milą Oną (mano abi močiutės Onos, tai joms buvo labai malonu išgirsti šį vardą )
Vyresnieji Milos pusbroliai buvo pakviesti padėti kunigui atlikti ceremoniją
Kai ant kaktos buvo pilamas vanduo mergina didžiai nustebo, bet nei kiek neprieštaravo, neprieštaravo ir tepama aliejais
Ši žvakė turės lydėti Milą Oną per visą gyvenimą ir nušviesti didžiausius jos gyvenimo įvykius
Štai ir visi atėję svečiai
Štai kaip atrodė možoji princesytė
Ir pagaliau balius ir dovanos. Močiutės dovanotieji nerti rūbeliai ir meškinas, kuris beveik Milos dydžio, bet panelytė sėkmingai jį nešiojosi visur
Krikšto tėvelio dovana maža auksinė širdutė, kad visada būtų mylima ir pati mylėtų
Na ir pabaigai Mila su močiute. Galiu būti ir gera ir zyzla
Štai kaip atrodė možoji princesytė
Ir pagaliau balius ir dovanos. Močiutės dovanotieji nerti rūbeliai ir meškinas, kuris beveik Milos dydžio, bet panelytė sėkmingai jį nešiojosi visur
Krikšto tėvelio dovana maža auksinė širdutė, kad visada būtų mylima ir pati mylėtų
Na ir pabaigai Mila su močiute. Galiu būti ir gera ir zyzla
Va-jė-zau kas per grožis Milutė per krikštynas
wow, kaip gražu o jau suknelė tai išvis super šaunuolė Pikolina!
Labai grazi MILUTE Grazios nuotraukos. Ir stovi princesyte jau
QUOTE(Akva @ 2005 07 21, 11:32)
Labai grazi MILUTE Grazios nuotraukos. Ir stovi princesyte jau
ne tai, kad stovi o bėgioja
ačiū visoms už pagyras mūsų princesytei
Labai grazu