Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

QUOTE(airina4u @ 2009 06 26, 19:24)
Pirkome Kalnieciu poliklinikos vaistineje, Kaune. Isgijo per menesi, nes ant kojos buvo didoka karpa,  bet tepeme tik du kartus.

Labai ačiū už operatyvų atsakymą, gal atsimeni vaistinės pavadinimą - pvz. "Gintarinė vaistinė", "Litfarma" ar kokia ten dar gali buti ? rolleyes.gif - tada paprasčiau būtų Vilniuje tame pačiame vaistinių tinkle vaistukus įsigyti
Atsakyti
Labai gaila, bet pavadinimo tikrai nepamenu, nes uzrasas toje vaistineje labai paprastas" Vaistine". Bandziau ieskoti vaistuku pase, raso Kalniečių vaistinė, AB Kauno vaistinių centro filialas.
Papildyta:
bandykite skaityti cia
http://www.vaistai.l...mp;kodas=041681
tenai zemiau yra nurodytos vaistines, kuriose siu vaistu yra
Atsakyti
noris parašyt, kad karpos matyt visai netrukdo, jei nesidomėjot plačiau, Dabar jas nušaldo azotu, šalina su lazeriu

ir nesinaudojot paieška
Karpos
Karpos II
Karpos III
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 06 27, 11:42)
noris parašyt, kad karpos matyt visai netrukdo, jei nesidomėjot plačiau, Dabar jas nušaldo azotu, šalina su lazeriu

ir nesinaudojot paieška
Karpos
Karpos II
Karpos III

Šitas temas skaičiau, tačiau neradau informacijos apie karpų šalinimą tokiose jautriose vietose kaip veidas, ypač akių zona. Todėl užvedžiau naują temą.
Atsakyti
QUOTE(airina4u @ 2009 06 26, 19:59)
http://www.vaistai.l...mp;kodas=041681
tenai zemiau yra nurodytos vaistines, kuriose siu vaistu yra

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif

Man po karpų šalinimo ant pėdos užsidėjo didžiulis šašas. unsure.gif Ir skausmingas toks. Niekaip nenukrenta. Gili ta karpą buvo. Tai laukiu, kada nukris, nes jau nebegaliu pakelt to nuplatinio skausmo. verysad.gif
Atsakyti
Aš tai mėginu su Acetocaustin, jau trečia diena kaip tepuosi. Karpa ant kojos piršto, bet jau taip skauda g.gif , ar taip ir skaudės visas tris savaites, kol reikia tepti?
Atsakyti
QUOTE(Kimine @ 2009 07 06, 11:26)
Aš tai mėginu su Acetocaustin, jau trečia diena kaip tepuosi. Karpa ant kojos piršto, bet jau taip skauda  g.gif , ar taip ir skaudės visas tris savaites, kol reikia tepti?

Acetokaustin reikia tepti vieną kartą per savaitę 4u.gif Acetocaustin
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2009 07 06, 11:43)
Acetokaustin reikia tepti vieną kartą per savaitę  4u.gif  Acetocaustin

OI, labai ačiū. Kažkur lapelį buvau nukišus, o pasidomėti kažkaip nepagalvojau. Jau galvojau visai jo nebenaudoti, na bet dabar pamėginsiu gydytis pagal visas taisykles 4u.gif
Atsakyti
Dukrai pradejau naudoti Acetocaustin ( anksciau esu naudojusi sau), tai nebepasigilinau i aprasyma ir patepiau kelias dienas is eiles, aplink karpa labai istino ir paraudo, atsirado skausmas, kojos neprimina. Pati karpa pabalo, bet panasu, kad atsirado puliu aplink ja. Nezinau ka daryti, gal reikia kreiptis pas gydytoja, tepu vaistais nuo nudegimo. Patariu ir jums vartoti si vaista labai atidziai.
Atsakyti
QUOTE(Opensea @ 2009 07 06, 12:27)
Dukrai pradejau naudoti Acetocaustin ( anksciau esu naudojusi sau), tai nebepasigilinau i aprasyma ir patepiau kelias dienas is eiles, aplink karpa labai istino ir paraudo, atsirado skausmas, kojos neprimina. Pati karpa pabalo, bet panasu, kad atsirado puliu aplink ja. Nezinau ka daryti, gal reikia kreiptis pas gydytoja, tepu vaistais nuo nudegimo. Patariu ir jums vartoti si vaista labai atidziai.

tai turbūt odą nudeginai unsure.gif
Atsakyti
iskilo man pries menesi karpa ant didziojo kojos pirsto.. kaip supratau tai ta vadinamoji pado karpa, nes tokia kaip nuospauda su skaidriu viduriuku.. tai buvau pas gydytoja, uzdegino azotu.. po 3 savaiciu nukrapsciau kaip ir liepe viska.. ir po to eme vel skaudet, iskilo toks guzas ir atrodo kad aplink atsirado karpuciu.. na toks guzelis gavosi,o kaip skauda ://// i batus nelabai galiu ikist, tenka slubciot.. tai uzsirasiau ir vel eisiu degint, nes kaip suprantu tie preparaciukai is vaistiniu kazin ar pades.. nes sios rusies karpos buna tokios gilios..
nesusiduret su tokia situacija? kiek cia kartu reikes eiti deginti?
o gal su lazeriu bandet? gal efektyviau?

ir atrodo imuniteta stipru turiu,vitaminus nuo pavasario geriau, pilnaverte mityba ir t.t. ir se tau kad nori sad.gif(( isitaisiau
Atsakyti