laba... as cia naujoke
esu skaiciusi kitas temas apie kosmetikos priemones ir kitus dalykelius
vat radau, na gal cia tik man naujiena, bet va tas seseliu pagrindas tai man idomu, kuris ten geresnis, kaip ji naudot (cia galima truputi nutuokti )... ar nesusendins jis mano jaunu vokeliu? va dar prie to paties, kokie seseliai megstamiausi ir patvariausi?
šešėlių pagrindas labai geras daiktas šešėliai nesubėga, net ir patys pigiausi Kažin ar susendins vokus tada ir šešėlius reik bijot tept, jie gal irgi sendina :hihihi
Yra artdeco, yra lumene Skaičiau, akd ir manheten atsirdao. Iš pigesnių yra iš essence, bet kokybė tai lieva
Ilganagėms geriau Lumene, nes ten tutelėj, o artdeco reik krapštyt iš indelio naudojimas paprastas - patepi ant vokų , trupučiuką palauki, kol nudžius ir tepi šešėlius O tema apie gerus, blogus šešėlius yra jau, va čia
Yra artdeco, yra lumene Skaičiau, akd ir manheten atsirdao. Iš pigesnių yra iš essence, bet kokybė tai lieva
Ilganagėms geriau Lumene, nes ten tutelėj, o artdeco reik krapštyt iš indelio naudojimas paprastas - patepi ant vokų , trupučiuką palauki, kol nudžius ir tepi šešėlius O tema apie gerus, blogus šešėlius yra jau, va čia
QUOTE(Baltija @ 2007 03 04, 19:44)
Ilganagėms geriau Lumene, nes ten tutelėj, o artdeco reik krapštyt iš indelio
klausykit, o aš tai su šepetėliu tepu, o reikia su pirštukais?
QUOTE(Baltija @ 2007 03 04, 17:44)
šešėlių pagrindas labai geras daiktas šešėliai nesubėga, net ir patys pigiausi Kažin ar susendins vokus tada ir šešėlius reik bijot tept, jie gal irgi sendina :hihihi
Maciau siandien ARTDECO sarmoj tai 25,00Lt jeigu nesuklidau, o kiek Lumene kainuoja? Napasiziurejau, gal zinote? Ir koks geresnis pagrindas?
QUOTE(Veila @ 2007 03 04, 18:52)
klausykit, o aš tai su šepetėliu tepu, o reikia su pirštukais?
aš tai su pirštu
QUOTE(Lena.lt @ 2007 03 04, 21:33)
Maciau siandien ARTDECO sarmoj tai 25,00Lt jeigu nesuklidau, o kiek Lumene kainuoja? Napasiziurejau, gal zinote? Ir koks geresnis pagrindas?
LUMENE apie 30 kainuoja, jo yra duagiau, nei Artdeco. O gerumo tai abu geri
QUOTE(Baltija @ 2007 03 05, 09:58)
aš tai su pirštu
As irgi su pirštu Bet man kazkaip sukietejo jis labai (Artdeco), nebelabai eina ir tepti
Sekanti karta bandysiu Lumene
yra dar BeYu pagrindas, irgi sakė labai geras
aciu labai uz isamu atsakyma, o koki pati naudoji ?
o mano labai jaurtios akys, neprades persteti? ... o dar geriau, jei apsiasarosiu nelaiku
Papildyta:
o kokia jo kaina?
o mano labai jaurtios akys, neprades persteti? ... o dar geriau, jei apsiasarosiu nelaiku
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2007 03 05, 14:00)
yra dar BeYu pagrindas, irgi sakė labai geras
o kokia jo kaina?
QUOTE(Baltija @ 2007 03 04, 18:44)
šešėlių pagrindas labai geras daiktas šešėliai nesubėga, net ir patys pigiausi
pirkdama abejojau, bet dabar labai dziaugiuosi
QUOTE(Gardenija @ 2007 03 05, 11:46)
As irgi su pirštu Bet man kazkaip sukietejo jis labai (Artdeco), nebelabai eina ir tepti
tikriausiai geriau Lumene, i ana galejo pateks mikrobu ir sukietejo
bet is paprasto indelio paprasciau viska istept, nei is tuteles
QUOTE(Gardenija @ 2007 03 05, 11:46)
as sita turiu, bet man atrodo Oriflame kataloge irgi netycia uzmaciau
QUOTE(Puikutė @ 2007 03 05, 14:42)
o koki tu issirinkai?