Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(magija.taro @ 2008 01 01, 14:31)
sveikos,stai as ir vel cia su savo prasymais... blush2.gif perinstaliavau kompa ir dabar instaliuoju sims 2 zaidima,kazkodel kiekviena instaliuojant praso cracko,ko praeita karta nedare.taigi gal kas zinot kur juos gauti?ieskojau internete ,bet kazkodel mane tik siuntineja  is vieno puslapio i kita...niekaip negaliu rast,turiu tik sims 2,pets,seasono ir bon voyage.gal kas galetu pagelbeti su kitais? 4u.gif buciau dekinga

O nėra virtualiajam diske tų crackų? Jei ne, parašyk, kokių reikia.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2008 01 01, 17:06)
O nėra virtualiajam diske tų crackų? Jei ne, parašyk, kokių reikia.

nezinau kodel, bet jie netinka... g.gif vis praso ideti diska CD ir paspausti OK schmoll.gif ...o kazin jei suinstaliuosiu visus papildymus ir pajungsiu pati paskutini kuri turiu Bon voyage,gal man kitu cracku nereikes ir veiks su visais papildymais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2008 01 01, 16:30)
nezinau kodel, bet jie netinka... g.gif vis praso ideti diska CD ir paspausti OK schmoll.gif ...o kazin jei suinstaliuosiu visus papildymus ir pajungsiu pati paskutini kuri turiu Bon voyage,gal man kitu cracku nereikes ir veiks su visais papildymais? ax.gif

veiks. gal kur nors kitur cracką keli, ne į TSBin?
Atsakyti
sweikos gal zinot kaip ta woho tryse padaryti??? ir vyras ir moteris romantikaai bet nesuprantu is kur ta trecia gaut?? blink.gif
Atsakyti
tai gal vienas iš šeimos turi susidraugaut iki meilės su kokiu kitu? o kaip tas woohoo tryse išeitų, nelabai įsivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
jau veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 31, 21:52)
Tas su Daemon tools sukuri virtualų diską. Jį rasi My Computer (papildomas diskas), užsini į jį ir būna katalogas, pavadintas pvz Crack. Ir ten yra failiukas, kurį reikia įkelti į suinstaliuotų simsų TSBin katalogą.

Neradau pas save tokio dalyko biggrin.gif Bet kad manęs kiekvieną kartą ir neprašo to disko, paprašė tik kai programą ištryniau g.gif Tai man netrukdo tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aneri16 @ 2008 01 01, 18:45)
sweikos gal zinot kaip ta woho tryse padaryti??? ir vyras ir moteris romantikaai bet nesuprantu  is kur ta trecia gaut?? blink.gif

tu gal ne taip supratai cia gal nori daryti woho su trimis skirtingais bet nereiskia kad vienu metu (jeigu as gerai supratau)
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 01 02, 10:55)
Neradau pas save tokio dalyko  biggrin.gif  Bet kad manęs kiekvieną kartą ir neprašo to disko, paprašė tik kai programą ištryniau  g.gif  Tai man netrukdo tada  biggrin.gif

tai gal pripažįsta užmountintą diską kaip originalų wink.gif
Atsakyti
Šian bežaidžiant simsai išsijungė, išsitempė ekranas ir padidėjo ikonėlės blink.gif blink.gif Bet išjungiau ir įjungiau kompą tai dabar viskas normaliai scare.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti