Na idomu ka manote apie Windows Vista
seip esu girdejus nelabai kokius atsiliepimus, kad labai stabdo kompa nes reikalauja daug istekliu?
Gal kas jau naudoja ir gali pasidalinti patirtimi?
Galima parsisiusti nedidele programyte is Microsoft, kuri patikrins ar kompiuteris tinka Vistai.
Naujinimo į Windows Vista patarėjas 1.0
Glaustas aprašas
Naujinimo į Windows Vista patarėjo paskirtis padėti Windows XP vartotojams atpažinti, ar jų kompiuteriai tinkami naujinti į Windows Vista, kuris Windows Vista leidimas atitinka jų poreikius ir kurios Windows Vista funkcijos veiks jų kompiuteriuose.
Naujinimo į Windows Vista patarėjas 1.0
Glaustas aprašas
Naujinimo į Windows Vista patarėjo paskirtis padėti Windows XP vartotojams atpažinti, ar jų kompiuteriai tinkami naujinti į Windows Vista, kuris Windows Vista leidimas atitinka jų poreikius ir kurios Windows Vista funkcijos veiks jų kompiuteriuose.
QUOTE(jufka @ 2007 02 21, 10:00)
seip esu girdejus nelabai kokius atsiliepimus, kad labai stabdo kompa nes reikalauja daug istekliu?
1. Be 2GB operatyviosios atminties -- su Vista nėra kas veikti. Keikiausi su 1GB.
2. Didžiulės problemos su senesnių įrenginių tvarkyklėmis.
3. Iš pagrindų skiriasi tik grafinė sąsaja bei operatyviosios atmintinės skirstymas/vartojimas (nuo XP).
4. Naudojausi savaitę. Per tą laiką susidariau nuomonę, kad Vistai dar per anksti apsigyventi mūsų kompiuteriuose.
Dekui uz patarimus ir pastebejimus
QUOTE(jufka @ 2007 02 21, 10:00)
Kol kas tikrai net nesiruošiu keisti. Tegul "prišlifuoja" kaip reikiant, nes "bugų" pilna ir dar atsiras. O šiaip tai turi panašumų į linuxą(matyt nusižiūrėjo B.Gates'as).
Kolkas kompa nestabdo. Man patinka.
As dar vis svarstau gal reiks isiinstaliuoti i viena kompa ir pasiziureti jei patiks tai paliksiu o jei ne lauksiu geresniu laiku
Ateis laikas, kai nori nenori reikes turet Vista - programkes nebeveiks su senaisiais Windowsais
QUOTE(shwiesulka @ 2007 02 24, 19:19)
Ateis laikas, kai nori nenori reikes turet Vista - programkes nebeveiks su senaisiais Windowsais
Dar daug reikės laukti
Mažiausiai 7 metų.
+2007 02 25, 02:51-->
- tai jau ne anksčiau
QUOTE(Vytautas @ 2007 02 25, 02:51)
- tai jau ne anksčiau
Reikia jusu pagalbos atsiunciau Vista sau,nusprendem istrint,t.y.deinstaliot,ir nieko neiseina,deinstaliacija atlikau,bet 1.ijungus kompa visada raso ne WINDOWS XP,o VISTA. 2.Mano windows buvo rusu kalba,pasidare pusiau angliskas 3.Programuose jos nera,bet visgi kompe ji itariu yra,tai ka,dabar tik viska istrynus jos imanoma atsikratyt,vyras siunta,kad sugadinau viska,padekit,kur kaip atsistatis viska i vietas
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 27, 22:58)
Reikia jusu pagalbos atsiunciau Vista sau,nusprendem istrint,t.y.deinstaliot,ir nieko neiseina,deinstaliacija atlikau,bet 1.ijungus kompa visada raso ne WINDOWS XP,o VISTA. 2.Mano windows buvo rusu kalba,pasidare pusiau angliskas 3.Programuose jos nera,bet visgi kompe ji itariu yra,tai ka,dabar tik viska istrynus jos imanoma atsikratyt,vyras siunta,kad sugadinau viska,padekit,kur kaip atsistatis viska i vietas
Sukonkretinkite kur ten ką rašo. O Windows kalbą labai nesunku pakeisti pasitelkiant į pagalbą rusų kalbos paketą.