Gal kas sita geli nuo spuogu bandete?
Bandžiau šitą BP. Stiprokas. Dar ir stipresnis būna.
Na, patiko labiau nei "Acne BP5".
Na, patiko labiau nei "Acne BP5".
Labas rytas ,
prisipirkau priemoniu ir dabar ieskau info zodziu ,pasakykite ,prasau,mergaites ar reikia toniko pries BHA skysti ? kazkaip man susisviete ,kad jis kaip tonikas ir yra,bet dabar galvoju ,kad reikia toniko atskiro
Aciu,kas atsakys
prisipirkau priemoniu ir dabar ieskau info zodziu ,pasakykite ,prasau,mergaites ar reikia toniko pries BHA skysti ? kazkaip man susisviete ,kad jis kaip tonikas ir yra,bet dabar galvoju ,kad reikia toniko atskiro
Aciu,kas atsakys
Labas vakaras,
BHA skystis nėra tonikas (tai odą pasausinantis rūgštinis preparatas). O priemones rinkitės pagal odos tipą ir poreikius.
BHA skystis nėra tonikas (tai odą pasausinantis rūgštinis preparatas). O priemones rinkitės pagal odos tipą ir poreikius.
aciu uz atsakyma .sviestas sviestuotas taip ir neatsakete.as zinau kas yra tonikas,bet PC CLEAR tonikas panasus sudetim su 2% BHA skysciu,rugsciu procentas tas pats,o juk pries ta tonika nereikia toniko zodziu,atsakymas BHA 2% skystis yra kaip tonikas,nereikia po plovimo, pries BHA 2% toniko,nebent daug makiazo buvo tepta arba oda krenta ant zemes ir reikalauja to toniko
QUOTE(liomi @ 2012 02 20, 18:41)
aciu uz atsakyma .sviestas sviestuotas taip ir neatsakete.as zinau kas yra tonikas,bet PC CLEAR tonikas panasus sudetim su 2% BHA skysciu,rugsciu procentas tas pats,o juk pries ta tonika nereikia toniko zodziu,atsakymas BHA 2% skystis yra kaip tonikas,nereikia po plovimo, pries BHA 2% toniko,nebent daug makiazo buvo tepta arba oda krenta ant zemes ir reikalauja to toniko
Jūs pradžioj net nerašėt, koks tas tonikas
Nesupratau, kodėl klausėte, jei abi priemonės turi po 2% BHA rūgšties.
Ir skystis nėra kaip tonikas - priemonė kovoja su spuogais, inkštirais, valo poras ir po jos būtinas drėkinimas.
nes PC ,berods ,turi tik viena BHA skysti nesusisnekam klausiau,nes maniau,kad nereikia toniko pries ji,bet ant buteliuko parasyta-naudoti po valymo ir toniko .taciau,turbut ,cia tuo atveju jei nodoji tonika visada.drekinimas butinas,zinau.dekui ,kad pasidalinote
beje,PC BHA 2% skystis super dalykas.
QUOTE(liomi @ 2012 02 20, 19:27)
nes PC ,berods ,turi tik viena BHA skysti
Aš apie skystį ir toniką, kurie turi BHA - nėr prasmės abiejų naudoti vienu metu.
Man 2% BHA skystis irgi labai patinka . Geresnis nei gelis
QUOTE(liomi @ 2012 02 19, 09:56)
zodziu ,pasakykite ,prasau,mergaites ar reikia toniko pries BHA skysti ? kazkaip man susisviete ,kad jis kaip tonikas ir yra,bet dabar galvoju ,kad reikia toniko atskiro
Jei Jums BHA skystis nesausina odelės, galite apsieiti ir be toniko Man tai pasausina, tai aš prieš tai visada naudoju toniką, bet čia pagal kiekvieno poreikius