Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

atidarome nauja tema.

Ankstesnes temos:

1 DALIS
2 DALIS
3 DALIS
4 DALIS
5 DALIS

Papildyta:
pora vaizdzialiu is studijos smile.gif
me
user posted image

user posted image

zinoma komentarai laukiami.

p.s. abi nuotraukos darytos prie kaitriniu, halogeniniu lempu. ir tik pasarpintos siek tiek:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 14 vasario 2007 - 23:23
Babubazz, uzsimaskaves cool.gif Kas tave fotkino? Man tavo pacio nuotrauka kompozicija netvarkoj, tartum pats kristum is nuotraukos g.gif Galejo daugiau apacios matytis... g.gif Ir plastaka nukirpta...galunes turetu matytis cielos arba visai nesimatyti(nors pas mane irgi taip pasitaiko, alia kritikuoju vistiek biggrin.gif ). Merginos nuotrauka tvarkingai atrodo mirksiukas.gif ...nors...gal televizorius galejo sutilpti i kadra g.gif
P.S.Is kur toki televizoriu istrauket hihihi.gif

Stebukle, su blicu pedutes fotkinai ar ne? Pabandyk kita karta isjungti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 15 vasario 2007 - 00:33
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 15, 00:28)
Babubazz, uzsimaskaves cool.gif Kas tave fotkino? Man tavo pacio nuotrauka kompozicija netvarkoj, tartum pats kristum is nuotraukos g.gif Galejo daugiau apacios matytis... g.gif  Ir plastaka nukirpta...galunes turetu matytis cielos arba visai nesimatyti(nors pas mane irgi taip pasitaiko, alia kritikuoju vistiek biggrin.gif ). Merginos nuotrauka tvarkingai atrodo mirksiukas.gif ...nors...gal televizorius galejo sutilpti i kadra g.gif
P.S.Is kur toki televizoriu istrauket hihihi.gif

Stebukle, su blicu pedutes fotkinai ar ne? Pabandyk kita karta isjungti mirksiukas.gif

mane fotkino ta pati mergina, ji zino tik tiek kad reik pamatyt zmogu per akute ir paspaust mygtuka, bet po truputi mokosi.
televizoriu radom studijoje:)))
del plastaku sutiku, reiketu daugiau apacios...bet yra kaip yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 15 vasario 2007 - 00:58
o man visai neuzkliuvo, kad TV i kadra netilpo smile.gif apie pirma nuotrauka jau californiagirl pasake mirksiukas.gif noreciau ir as tikroj studijoj pasibandyt rolleyes.gif

mes ryt i Lt traukiam, tik fotiko neimu, nes viena su vaiku skrendu... gaila, sniego nenufotografuosiu... unsure.gif
Atsakyti
Sveiki fotomanai biggrin.gif

Na stai siek tiek ir as pafotkinau.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Laukiu komentaru rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 15 vasario 2007 - 08:53
QUOTE(Nendrytė @ 2007 02 13, 14:17)
Shian ishmaliau keleta audiniu parduotuviu ieshkodama medzhiagos fonui. Radau tinkama tik juoda (ieshkojau baltos). Taigi, jei ka nors domina, plotis 1.10 ,o metro kaina 30lt.
doh.gif pamirshau parashyti, kad Savanoriu apachioj,audiniu parduotuve, berods Auskrynia.

As abu savo fonus pirkau audiniu parduotuvej prie Kalvariju turgaus (turgaus teritorijoje yra pastatelis, kurio pirmame aukste sodo reikmenys, seklos ir kita, o antrame aukste audiniai.) Uz metra mokejau 9 Lt mirksiukas.gif

QUOTE(Bilekas @ 2007 02 14, 13:27)
Nera pas mane dar pakabinto karnizo  ax.gif
Jooo, o per ta fotografija as tuoj visus namus sutvarkysiu  lotuliukas.gif
Zmona nesuprato, kodel as krana nuploviau  biggrin.gif
... kodel pasto dezute sutaisiau (nes laukiu ateinancio photoshopo)
... nesupras ir kodel uzuolaidoms karniza tvirtinu  biggrin.gif

Beje ant lango pakabinus, diena nepafotografuosi, nes persisviecia  g.gif

lotuliukas.gif
Kai kuo fotografija iseina i nauda thumbup.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 02 14, 20:50)
Na, atiduodu Jusu kritikai savo mazylio pedutes ax.gif

Patiko thumbup.gif Tik noretusi, kad plastaka kitaip pasukta butu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 05, 14:37)
user posted image
Mano svajone, kada nors pagauti toki pat  kadra tik ne tokiame margame fone  rolleyes.gif

Geras momentas thumbup.gif Man ne vienspalvio fono noretusi, bet ta bite pagauti siek tiek is sono rolleyes.gif Tada ir gelytes visai i tema ax.gif

As esu dariusi balandziu patinu kovos nuotrauka. Man noretusi ryskiau kita syki pagauti rolleyes.gif , nes tiesiog nespejau fotiko perreguliuoti - taip greit jie susipese ir viska issiaiskino biggrin.gif

user posted image

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 05, 16:17)

Sita man thumbup.gif

QUOTE(ajas @ 2007 02 07, 11:03)

Labai jauki nuotraukyte thumbup.gif Kabina
Papildyta:
QUOTE(fotolama @ 2007 02 08, 11:44)
Tu tik dalinai teisi. Dauguma skaitmeninių fotoaparatų daro nuotraukas su kraštinių santikiu 4:3. Tačiau beveik visi skaitmeniniai veidrodiniai fotoaparatai (išskyrus Olympus ir Panasonic) daro klasikinio kraštinių santykio 3:2 nuotraukas.

O kokiu formatu spausdina nuotraukas? 3:2? Teisingai supratau?
Atsakyti
Aciu uz komentarus, bandysiu be blico 4u.gif dar.

Kokia man grazi nuotrauka su balandziais wub.gif tik ryskumo truksta ax.gif bet tai ir matai mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu smagu matyt nauja temele wink.gif
Na dar mano su bite pora nuotraukyciu blush2.gif Labai neispeikit, nes daryta su paprasta muilinyte ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 15 vasario 2007 - 10:06
Na ir spejot prirasyti, bandysiu pasivyti biggrin.gif
Pradedam...

bet tu auksinis vyras, pasto dezutes taisai, kranus plauni...

Ko del hobio nepadarysi... Fotografija rulezzzz biggrin.gif

cia zaidziau su photoshopu kol Gabija miegojo, ai nezinau ar cia man kas nors gavos grazaus, kazkaip kai ilgai isizaidi, tai jau nebematai rezultatu, tik su sviezia akim gali pasakyt, taip kad laukiu jusu komentaru

Rimulka, isemei nuotrauka ir as jos nebematau g.gif Vienu zodziu nera prie ko prisikabinti biggrin.gif

Stebukle, darei spalvota nuotrauka o po to padarei juodai balta? mirksiukas.gif Ir patalyne tamsiai melyna su menuliukais ir zvaigzdutem lens.gif smile.gif Su kokia programa dirbai?
Man patinka- visada megau tokio stiliaus nuotraukas. Kliuna per dideli atspindziai. Nesu tikras ar naudojai blica? Ir kazkaip per didelis kontrastas "pjauna" aki. Siaip puiku good.gif

Baubazzz, pirmiausia nepatinka man kompozicijos nei pirmoje nei antroje nuotraukoje mirksiukas.gif Reikejo stengtis kad viskas i kadra tilptu: visas tu ir TV su kede antroje. Antroje nuotraukoje viskas pasvire, be to cia man juodas fonas netinka, nes mergina jame paskesta...
Atspindziai (ypac ant akiniu) doh.gif Antra nuotrauka truputi per tamsi arba taip atrodo del per tamsaus fono. Pabandyk tas nuotraukas apkarpyti, nes dabar per daug tuscio ploto. Sorry uz kritika- nera blogos foto, tik buvo kur man pasireiksti biggrin.gif
Siaip studija turi daug galimybiu, bet itariu nera paprasta nemokant tvarkingai jomis pasinaudoti g.gif

Na ir Ceburaska,
Pirma foto grazi, bet neaisku kas cia smile.gif Lyg ir tvora? Gal reikejo siek tiek smailesniu kampu viska paimti ir fokusuoti ne pirma o antra "stulpeli" ?
Antroje nuotraukoje man patinka apsvietimas. as tik itariu kaip si foto galejo atrodyti jei butu panaudotas poliarizacinis filtras g.gif O neatrodo, kad namukai i kaire puse virsta?
Antyciu kompozicijos man patinka. Pirma antyte sufokusuota ne i akis!
Kazaks su ekspozicija negerai g.gif Antytes neryskios, pacios nuotraukos atrodo kaip pereksponuotos. Nelabai suprantu del ko taip gavosi mastau.gif Gal naudojai bendra o ne taskini ar centrini ekspozicijos matavima?
Man labai patinka pirmoji rankena. Jei butu islaikytas duru (ar vartu) vertikalumas, butu super thumbup.gif Antroji rankena man maziau patinka.

Berods viskas.

Atsakyti
Rimulkos nuotr as ir gi nebemaciau 4u.gif
Baubazz, man zonok apatinej truksta to teliko viso. Labai labai.
Pirmoje vaizdas geras, tik kazkaip man ne sedintis, bet kazkaip zemyn lyg krentantis atrodai, bet net nezinau, gal cia man toks keistas ispudis.
Gaila, kad negali sedet, pozuot ir pats pro objektyva ziuret biggrin.gif O man atrodo siuo atveju labai to truksta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 15 vasario 2007 - 10:13
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 15, 11:05)

Stebukle, darei spalvota nuotrauka o po to padarei juodai balta?  mirksiukas.gif Ir patalyne tamsiai melyna su menuliukais ir zvaigzdutem  lens.gif  smile.gif Su kokia programa dirbai?
Man patinka- visada megau tokio stiliaus nuotraukas. Kliuna per dideli atspindziai. Nesu tikras ar naudojai blica? Ir kazkaip per didelis kontrastas "pjauna" aki. Siaip puiku  good.gif

Spalvota, po to su dell picture pajuodinau tongue.gif Blicas naudotas blush2.gif
aciu uz komentara 4u.gif

Dar pas baubazz iziuriu pirmoj nuotraukytej seseli, kurio neturetu but ane ax.gif

Atsakyti