rasras, 11 Vas 2007 - 17:38, parašė:
rasras, 11 Vas 2007 - 17:38, parašė: ![]()
Gimus anūkėliui (-ei), mamos ir anytos dažnai perdėtai rūpinasi savo vaikaičiu ir vis nori pamokyti jauną mamytę savo patarimais. Ar nevargina toks rūpestis, ar neįkyri tokie patarimai: o mes taip auginom, o mes taip maitinom, o mes taip rengėm...
mano mama labai supratinga ir perdaug i anukelio auklejima nesikisa,tik karts nuo karto pataria bet tikrai nebruka savo nuomones

Papildyta:
Jusma, 14 Vas 2007 - 11:56, parašė:
Jusma, 14 Vas 2007 - 11:56, parašė: ![]()
Turbūt kiekvienoj šeimoj atsiranda norinčių padėti
Mano anyta ne išimtis. Tai tas, tai anas, dar ligoninėj pas daktarus visko teiravosi, ale kad jos paklausimai jau pasenę, tai po to apsiramino. O mano mam kol kas nesikiša, nebent pati ko paklausiu. Gal dėl to, kad kitam mieste gyvena, bet va į svečius atvažiuoja, tai žiūrėsim, kaip čia bus

sveikinu su suneliu

gupija, 14 Vas 2007 - 15:28, parašė:
gupija, 14 Vas 2007 - 15:28, parašė: ![]()
O mūsų mamos nei kiek nesikiša. Gal kažką ir pataria iš savos patirties, bet tik tiek. Kažkaip neužkliūna man jų patarimai.

Bet šiaip mamos pagalba namų ūkyje labai paranku: namai sutvarkyti, valgyt padaryta, na ir anūkėli paramina, o aš tuo metu galiu savimi pasirūpinti.
Putlutė, 14 Vas 2007 - 11:59, parašė:
Putlutė, 14 Vas 2007 - 11:59, parašė: ![]()
mano mama labai supratinga ir perdaug i anukelio auklejima nesikisa,tik karts nuo karto pataria bet tikrai nebruka savo nuomones
o vat anyta!!tai neduok tu Dieve!!
tikra rakstis siknoj
Papildyta:
sveikinu su suneliu![]()
P.S.ir mes tokia kepuryte turim
![]()

Papildyta:
sveikinu su suneliu

Ačiū už sveikinimus. Pas tave panaši situacija su mama ir anyta, kaip ir pas mane