Siulau pasidalinti nuomonem apie kvepalus, kurie daugiau ar maziau yra panasus i kokius nors kitus (as nekalbu apie versijas, ar analogus, kuriuos kopijuoja neaiskios firmos). Is vienos puses tai naudinga tada, kai suzinai, kad megiama aromata gali nusipirkti pigiau, tik kitokiame buteliuke (pvz. labai panasus kvapas ir taip pat issilaiko "Halloween" bei UDV "Chicissime", pastarieji daug pigesni, bet ne kiek ne prastesni!) Tai pasitarnauja tada, kai nori tureti kelis skirtingus kvepalus, bet gaila uz kiekvienus moket dideles sumas
Kita vertus, tokie minciu pasidalijimai padetu zmogui, megstanciam vienus kvepalus, atrasti kitus, nebutinai tokius pat, bet kazkuo panasius. Na, kaip sakoma, "is tos pacios operos"
![tongue.gif](http://www.supermama.com/InvisionBoard/html/emoticons/tongue.gif)
O ypac jeigu nori nupirkti dovanu, bet nenori prasauti pro sali... Taip, pavyzdziui, mano drauge rinko kvepalus man - zinojo, kad kvepindavausi Lancome "Miracle", tai noredama kazko panasaus, parveze Estee Lauder "Pleasures". Nors tai ir ne tokie patys kvapai, bet kaip malonu, kai dovana "pataikyta i desimtuka"!
Beje, man paciai labai panasus yra AVON "Treselle" ir Trussardi Jeans
Gal kas radot ka nors panasaus i Guerlain "Shalimar"?