Priduodu šiandieninį, kol kambariokių barankos ant stalo nesugundė...
Pusryčiai: skiesta avižinė košė su trupučiu sviesto ir 1 AŠ juod.serb. uogienės (pusryčiai saviatgaliais mano visada tokie patys

)
Priešpiečiai: FIJI pieno ir sulčių gėrimo stiklinaitė (100 ml= 33 kcal), obuolys apie 200 g.
Pietūs: "virgin" vištienos žarkoja su burokėliais troškinta orkaitėje, 2 mažos virtos bulvės. Desertui Smilga varškės kremas su avietėmis. Truputį vėliau balinta INKA su medumi.
Vakarienė: 6 cukinijų blyneliai su krabų padažu (pagal Sonatinos receptus), 2 dž. abrikosai, žiupsnelis mano mėgstamiausių razinų.
meškute Nida, lietinių su špinatais įdaras gaminamas taip: apkepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas, sudedami supjaustyti špinatai (arba atitirpdyti ir nuspausti šaldyti) ir patroškinama, kol špinatai suminkštės. Iberiama druskos, pipirų, išmaišoma. Ant lietinio dedame špinatų masės, pabarstome Fetos sūriu ir suvyniojame. Apkepame iš abiejų pusių ir tiekiame. Labai skanu su natūraliu jogurtu į kurį priberta visokiausių žolelių, įspausta česnako, įberta pipiriukų.
Dabar
informacija dėl meet'o... Siūlau daryti taip- preliminariai siūlau ateinantį šeštadienį (+- 1 diena). Laiką- apie pietus, nes susitikimo vietos gal nekeičiam- juk dar tiek neragautų salotų yra...

Taigi, kas gali- kelkit rankas, kas negalit, parašykit, kada jums tiktų- bandysim derint, kad daugumai tiktų.