Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai vaikams (3 dalis)

QUOTE(Zhuvycia @ 2007 03 21, 16:31)
Mano zvaigzdutes irgi sesiakampes, prasom pasiskaiciuoti  blush2.gif Mezgi turbut is zurnalo? Man patiko megzti ta pleduka, viena zvaigzdute - pusvalandis. Bet va po to jas sujungti tai buvo sunkiau, rekejo vis saugoti, kad nenubegtu akys, nes jungiau atviras akis. O po to fainiausia buvo krasta apmegzti ripsu - koks 800 akiu susidare, paprakaitavau tada. Bet buvo verta.
o tavo, misty, darbeliai tai isvis tyliu - graziausi pasaulyje.

Atsiprašau, norėjau parašyti - aštuonkampės, tai į į centrą dar reikia įkombinuoti kvadratėlį ripsu. mirksiukas.gif Mezgu iš SM, prie mezgimo raštų buvo kažkoks angliškas aprašymas įdėtas...

Atviras akis jungei? blink.gif Irgi iššūkis biggrin.gif Aš tai paskutinę eilę uzždarinėju, o detales suneriu vašeliu ir darau tokią reljefinę siūlę, kol kas man visai patinka... blush2.gif Apie kraštelį jau irgi su nerimu mąstau blink.gif biggrin.gif

Bet man patinka tokie iššūkiai, paprastus mezginius megzti visai neįdomu ax.gif

Ačiū, už įvertinimą blush2.gif Bet aš pati dar labai daug rezervų tobulėjimui matau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 03 21, 16:39)
Atsiprašau, norėjau parašyti - aštuonkampės, tai į į centrą dar reikia įkombinuoti kvadratėlį ripsu.  mirksiukas.gif Mezgu iš SM, prie mezgimo raštų buvo kažkoks angliškas aprašymas įdėtas...

Atviras akis jungei? blink.gif Irgi iššūkis  biggrin.gif Aš tai paskutinę eilę uzždarinėju, o detales suneriu vašeliu ir darau tokią reljefinę siūlę, kol kas man visai patinka... blush2.gif Apie kraštelį jau irgi su nerimu mąstau  blink.gif  biggrin.gif

Bet man patinka tokie iššūkiai, paprastus mezginius megzti visai neįdomu ax.gif

Ačiū, už įvertinimą blush2.gif Bet aš pati dar labai daug rezervų tobulėjimui matau ax.gif

Ne,tai jeigu jau tobulėjimui rezervų nebematytum, tai koks tada gyvenimas? O man paprastus daiktus megzti irgi neįdomu: man turi būti arba spalvų rašta, arba išmegzta visaip įdomiai (kaip tavo liemenė-sarafanas dukrytei) Nors dabar, va, mezgu sao kūdikytei vokelį paprasčiausiu ripsu (tik spalvų daug) ir irgi gražu labai.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 03 21, 16:45)
Ne,tai jeigu jau tobulėjimui rezervų nebematytum, tai koks tada gyvenimas? O man paprastus daiktus megzti irgi neįdomu: man turi būti arba spalvų rašta, arba išmegzta visaip įdomiai (kaip tavo liemenė-sarafanas dukrytei) Nors dabar, va, mezgu sao kūdikytei vokelį paprasčiausiu ripsu (tik spalvų daug) ir irgi gražu labai.

Tuoj mes čia iššūkius mėgstančių darbščiųjų letenėlių būrelį įsteigsime tongue.gif Su šūkiu "Mes neieškom, kur lengviau" mirksiukas.gif Galėsim varžybas rengti, kas sudėtingiau padarys biggrin.gif
Atsakyti
Zhuvycia,tavo darbeliai thumbup.gif
Kostiumelis labai grazus thumbup.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2007 03 21, 15:45)
Nors dabar, va, mezgu sao kūdikytei vokelį paprasčiausiu ripsu (tik spalvų daug) ir irgi gražu labai.

Oi lauksim,lauksim rezultatu lauksim blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 23 kovo 2007 - 00:52
QUOTE(Misty @ 2007 03 15, 08:09)
Lapelius mezgiau tiksliai pagal schemą...

gal gali į až atsiųsti megstuko ružavo su lapukais schemą? mirksiukas.gif arba el paštu: kaitrisaule@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2007 03 23, 00:56)
gal gali į až atsiųsti megstuko ružavo su lapukais schemą? mirksiukas.gif arba el paštu: kaitrisaule@gmail.com

Ruzavo megstuko schemos nera schmoll.gif
Cia kalbama apie schema sarafano kuri mezge Misty.
Sarafanas 27psl..o schema yra 28psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 23 kovo 2007 - 01:34
QUOTE(mambu @ 2007 03 23, 01:51)
Zhuvycia,tavo darbeliai thumbup.gif
Kostiumelis labai grazus thumbup.gif
Oi lauksim,lauksim rezultatu lauksim blush2.gif

Aiskiai, butinai idesiu, tik gal truputi uztruks, nes kazkaip upas truputi dingo megzti...
Atsakyti
Zhuvycia,o kaip tu tuos bumbulus ant skraistes darei?
Panasiai kaip cia parodyta? g.gif
Bumbulai
Kazkaip bandziau bet matyt kazka netaip darau,nes nesigauna...Anksciau mokejau,o dabar nesigauna kazkodel doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 23 kovo 2007 - 15:24
Sveikos darbštuolytės 4u.gif
Noriu paprašyt gal kuri turit nerto sarafaniuko schemutę?
Ar šiaip raštelį, kad tiktų, visur megzta, o mano siūliukai mezgimui per ploni unsure.gif
Padėkit, ačiū ax.gif
Atsakyti
labukas. na o as ilgai ir nuobodziai ieskojau suknytes pvz, kad galeciau numegzti ar nunerti savo stebukleliui kriksto suknyte, na ir galu gale sumasciau savaip:
user posted image

LIUDESYTE, gal ir tau tiks toks toks pavyzdelis savai suknytei. labai paprasta ir man grazu-nuneriau per 3dieneles...
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 02 07, 09:36)
Labai miela suknytė
user posted image

suknyte tai tikrai be galo wub.gif wub.gif
gal isduosit paslapti kaip daret g.gif , maniskei greitai bus metukai tai noriu kazka panasaus padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte... @ 2007 03 24, 23:27)
labukas. na o as ilgai ir nuobodziai ieskojau suknytes pvz, kad galeciau numegzti ar nunerti savo stebukleliui kriksto suknyte, na ir galu gale sumasciau savaip:
user posted image

LIUDESYTE, gal ir tau tiks toks toks pavyzdelis savai suknytei. labai paprasta ir man grazu-nuneriau per 3dieneles...

Kaip tik per savaitgalį tokį pat raštelį išsirinkau, tik modeliuką kitaip sugalvojau mirksiukas.gif
Numegsiu liemenytę virbalais iš baltų siūlų, o rankovytes ir sijonuką apnersiu, violetiniais siūliukais, tikiuosi po to pavyks pasirodyt ax.gif
Atsakyti