Įkraunama...
Įkraunama...

Delfina

Tai va... smile.gif
Kažkur rašiau, jog man žinoma šeima pavadino taip savo dukrytę smile.gif O dabar kažkaip labai smalsu man pasidarė: kaip gi Jums toks vardas? Man tai jis wub.gif , ir atrodo Lietuvoj puikiai tiktų: bent jau man jis asocijuojasi su delfinais ir skamba lyg ir būtų nuo šio mums įprasto žodžio (nors skaičiau, kad Delfina iš bulgarų "sesuo"), o delfinai tokie nuostabūs gyvūnai... bigsmile.gif Niu, čiua mano nuomonė... blush2.gif
Taigi, gražus Jums ar negražus šis vardas ir kodėl? smile.gif
Pasmerksit ar išteisinsit? rolleyes.gif
Atsakyti
Asmeniškai man negražus. Nors delfinus laaabi myliu, bet vardo tokio dukrai tikrai nedėčiau schmoll.gif
Atsakyti
Gražus žodis, bet ne tik ne vardas unsure.gif
Atsakyti
Va cia tai tikrai is filmo vardas lotuliukas.gif
Atsakyti
Na kazkaip skamba,tai nilabai..........
Atsakyti
Taigi čia siaubas o ne vardas blink.gif Girdėjau ir aš kažkur šitą istoriją.......
Nu ką galim įvedinėt naują vardų grupę: Delfina, Banginė, Kašalotė, Orka, Ruonė, Vėplė ir kiti jūrų žinduoliai blink.gif
Atsakyti
Lietuvoje pavadint vaika Delfina yra tiesiog absurdas.
Atsakyti
O man gražus šis vardas, nors jis tikrai neįprastas. Toks mielas, švelnus vardukas. Beje delfinai man taip pat labai patinka.
Šį vardą jau buvau aptikusi vaikų žurnale, turbūt čia ta pati mergytė... smile.gif
Atsakyti
cia gal Stano garbei pavadino g.gif biggrin.gif

gyvunelis tai wub.gif o vardas blink.gif doh.gif nesamone ir tiek schmoll.gif bet nors su pravardem mokykoj bus lengva kitiems begalvojant biggrin.gif
Atsakyti
Lietuvoj tai sis vardas, mano numone visai neskamba schmoll.gif man ir siaip nelabai grazus ax.gif
Bet turiu drauge prancuze Delfina, Delfi vadinam, pripratom tai lyg nieko rolleyes.gif
Atsakyti
Na, neįprastas Lietuvoj, tačiau tikrai nėra tragiškas, nei kaip kurie kiti...
Jei mamai gražu, tai ir valio smile.gif
Atsakyti
Pažįstu vieną moteriškę kokių 50 metų Delfiną. Nepatikėjau kai išgirdau. Nu labai negražus vardas schmoll.gif
Atsakyti