Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(F_A @ 2007 08 30, 08:30)
Merginos, reik skubaus atsakymo 4u.gif  ax.gif Gal zinot ar pas mus Lietuvelej buna pirkt melsvu lupu blizgesiu, pvz tokiu kaip Dior kiss is limituotos vasaros kolekcijos ar Estee Lauder? g.gif Kazkada turejau pupos, bet jau iseme is apyvartos verysad.gif
user posted image

Dior melyna maciau Akropolio Sarmoj 4u.gif
Atsakyti
nu zinokit isbandziau estee lauder melyna blizgi, nu malonus labai ant lupu, kaip vazelinas, bet efekto vel nesulaukiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2007 09 01, 20:02)

o ka cia duoda tas melynumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 01, 22:35)
nu zinokit isbandziau estee lauder melyna blizgi, nu malonus labai ant lupu, kaip vazelinas, bet efekto vel nesulaukiau schmoll.gif

O kuri butent bandei? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sofili @ 2007 09 01, 20:02)

Ta su blizgiukais ar be? rolleyes.gif reiks ir man nulekt apziuret ax.gif
Atsakyti
Va kaip atrodo ant manes blizgesys turintis zalsva atspalvi:
user posted image
Atsakyti
shanel labai nepatiko siaubas koks kvapas, o dabar baiginėju Yves Saint Laurent tai kvapas super ir blizgesiukas super, o kai baigsiu sita pameginsiu Lancome iš duti fry parsivežiau 3blizgesiukus tik už 130lt kai cia sarmoj vienas 79kainuoja.gerasdalykas tasduti fry. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 03, 11:50)
user posted image

labai graziai wub.gif , bet pas tave ir taip lupos storos ir grazios, tai, manau, jas patepus net paprastu vazelinu atrodytum thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 03, 11:50)

grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 03, 07:48)

Ta su blizgiukais ar be? rolleyes.gif reiks ir man nulekt apziuret ax.gif

lygtais su blizgiukais g.gif
dar pabandziau, bet man Dior kiss glizgesiai ziauriai nepatinka, tai kazkaip nesusigundziau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2007 09 03, 16:27)
labai graziai wub.gif , bet pas tave ir taip lupos storos ir grazios, tai,  manau, jas  patepus net paprastu vazelinu atrodytum  thumbup.gif

Aciu! 4u.gif blush2.gif atkeliavo jau manasis Guerlain melynas blizgis, tai zinokit toookios putlios lupos pas mane dar nebuvo niekada lotuliukas.gif Tuoj imesiu foto...
Atsakyti
Stai ir mano Guerlain melynas lupu blizgis thumbup.gif Pasimaliavojau piestuku neapibrezus lupu, tai nelabai gal gerai atrodo, bet matos vistiek kas gaunasi ax.gif Na merginos, jei norit Angelinos jolie lupu, butinai pabandykit biggrin.gif taip nepaputlindavo lupyciu nei vienas mano bandytu blizgesiu thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 04 rugsėjo 2007 - 07:23
įspūdingos lūpos ax.gif dar būtų įdomu pamatyt lūpas prieš blizgesį ir po jo 4u.gif
Atsakyti