Įkraunama...
Įkraunama...

5mėn. vaikiuko dienos meniu

Mano dukrytei 5men.Nuo 4men valgom HIPP tyreles jas labai valgo,dabar ant karto suvalgo visa indely tyreles....... thumbup.gif na va o su darzovem turiu beda,JOKIU JOKIU nevalgo,nebent tos kur yra nuo 4men su mesyte,bet ir tai valgo vos ne per prievarta blink.gif bandziau virti ir bulves su morkytem ir su kopustu NIEKO ....saku nezianu ka daryti,pirktiniu darzoviu ir nevalgo,tik idedi sauksta burnon ir spjauna atgal arba iskart verkai iki uzkimimo......siandien bandziau isvirti kruopu kose(grikiu)nes gydytoja sake duoti grikius,,,,,galvojat valge,pirma dar nurijo,na o paskui spjauna ir rekia..... schmoll.gif gal jums kuriai taip buvo?kaip pratinti man mazyle prie kosiu? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
sveika, mano mazyliai irgi 5 men ir lygiai tas pats tik pas mane nieko ji nevalgo tik misinuka ir banana. jokiu tyreliu, nei pirktu , nei namie darytu, pirkau kosiu grikiu, manu su bananais, aviziniu, aviziniu su vaisiu tyrele, tai ji taip pradeda ziaugciot lotuliukas.gif . zodziu ta pati situacija nezinau ne ka duot , nei kaip.
tyiesa daviau paragaut saltibarsciu ir naturalaus jogurto, tai oi kaip cepsejo bigsmile.gif
Atsakyti
mums irgi tas pats buvo,mamytės tik turėkit kantrybės ir viska su laiku susitvarkys, pvz,mano dukra taip valgė kažkur iki 7,5mėn,veną dieną valgydavo normaliai paskui kelias dienas tik mišinukas eidavo unsure.gif
Atsakyti
Ir as galiu patarti-tik kantrybes,naujas maistas jiems doh.gif .O paskui galima bus daugiau mesytes duoti,tai tik spesit virti thumbup.gif
Atsakyti
O dar biški paaugs, tai tik ir braižysis apie šaldytuvą su mintim ką čia suvalgius dar g.gif ...
Atsakyti
O ką šiaip valgo? MP? Jei valgo tavo pienuką, tai kam tu jai 5 mėn. bruki košę? blink.gif Maniškis dar 6 nevalgė daržovių. Netoli 7 daviau kruopines-jas valgė. Daržoves pradėjo valgyt 7mėn ir kelių dienų.
Na o jei valgo mišinius, tada nžn kaip ten maitint reiktų g.gif Bet vis tiek, gal bandyk tada kruopų košių duot g.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2006 07 22, 20:31)
O ką šiaip valgo? MP? Jei valgo tavo pienuką, tai kam tu jai 5 mėn. bruki košę?  blink.gif  Maniškis dar 6 nevalgė daržovių. Netoli 7 daviau kruopines-jas valgė. Daržoves pradėjo valgyt 7mėn ir kelių dienų.
Na o jei valgo mišinius, tada nžn kaip ten maitint reiktų  g.gif  Bet vis tiek, gal bandyk tada kruopų košių duot  g.gif

valgom jau nuo 2men misinius,,,bandziau duot ir kruopu,nevalgo spjauna atgal ir tuo viskas pasakyta schmoll.gif na jau dabar kazkaip tai keistai suvalge HIPP darzoves kur su mesyte vaikams nuo 4men,gal gi jau po truputi isivaziuosim su tom kosytem g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
o nuo keliu men. ja galima duot mesytes itrinus i kosele ?
isviriau vulve ir vistos gabaliuka sutryniau taui jau taip skaniai valge, bet gal dar truputi ankstoka ?
vakar daviau tyreles baklazanas su bulve ir ji valge thumbup.gif yik neaisku ar sendien valgys cool.gif
Atsakyti
man atrodo - tiesiog per anksti bruki ax.gif tuolab - su mėsytėm blink.gif juk per maža dar taviškė tam. apskritai košes tik nuo pusės metų dabar rekomenduoja įvest. gal tiesiog nenori dar jų tavo lelia...pabandysi kai ateis tam laikas - ir valgs...
Atsakyti
[quote=Rucelie,2006 07 24, 09:56]
man atrodo - tiesiog per anksti bruki ax.gif tuolab - su mėsytėm blink.gif juk per maža dar taviškė tam. apskritai košes tik nuo pusės metų dabar rekomenduoja įvest. gal tiesiog nenori dar jų tavo lelia...pabandysi kai ateis tam laikas - ir valgs...
tai kad gydytoja sake duoti ir tyreles ir koseles, tik zinoma mesos dar sake nera jai porekio valgyt. as ne pati maitinu todel jau liepe primaitinti
Atsakyti
naujas maistas, vaikiukas nepratęs. ILgai teks iešjoti ir pratinti, reikia kantryvės. Mėsai tikrai per anksti. Ar ją duoti liepė gydytoja, taip ir nesupratau... Bandyk visas daržoves po vieną, po dvi. Bet nenorėk, kad valgytų iškart. Reiks ne vieno ir ne dviejų kartų.
Atsakyti
Aš irgi manau, kad dar per anksti. Nuo 5 mėn. gaudavo tik daržovių ir banano, obuoliuko. 4u.gif
Atsakyti