ruci prašymu atidarau temą apie karpinius.
nuoroda kuria atrado ruci http://www.stencil-library.com/
Ačiū Truutį vėliau įdėsiu kelias schemas ir lauksiu kitų minčių ir schemų.
ruci, puikūs tavo karpiniai Vis atsiverčiu ir dar, ir dar kartą peržiūriu
Man reikėjo dukrai į mokyklą kalėdoms angelus pjaustyt, aišku įrankio tai jokio padoraus neturėjau, bet pats procesas labai užkabino Tai vat noriu paklaust gal gali papasakot ar prodyt kokiu daiktu naudojiesi? O gal kas matėt bent kokį rusišką saitą apie tai, nes su anglų taip smarkiai dar nedraugauju, kad suprasčiau subtilybes O popierių paprastą naudoji ar kokį įpatingą, o gal kokias plėveles?
Man reikėjo dukrai į mokyklą kalėdoms angelus pjaustyt, aišku įrankio tai jokio padoraus neturėjau, bet pats procesas labai užkabino Tai vat noriu paklaust gal gali papasakot ar prodyt kokiu daiktu naudojiesi? O gal kas matėt bent kokį rusišką saitą apie tai, nes su anglų taip smarkiai dar nedraugauju, kad suprasčiau subtilybes O popierių paprastą naudoji ar kokį įpatingą, o gal kokias plėveles?
QUOTE(Stiuardese @ 2007 01 25, 12:44)
ruci, puikūs tavo karpiniai Vis atsiverčiu ir dar, ir dar kartą peržiūriu
Ačiū QUOTE(Stiuardese @ 2007 01 25, 12:44)
Pjaustau su specialiu peiliuku, kurį galima laisvai nusipirkti raštinės prekės - vėliau įkelsiu nuotrauką. Pjaustiniui perku fakturinį popierių, nes paprastas, skirtas spausdinimui plyšta. Kartą bandžiau pjaustyti iš lipnios plėvelės - nepasisekė, nes smulkios dalys iš karto atsiklijuoja. Šiaip su internetiniais ištekliais anglų kalba šiek tiek problematiška, bent jau man kol kas , nes realiai tai radau tik vieną nemokama psl. (žr. nuorodą pirmame post'e), o kitur arba labiai maži arba mokami. Rusiškuose ieškoti nebandžiau, nes truputį yra problemų su kalba... O ir nežinau, kaip šiuos rankdarbius pavadinti... Help!
Niu pagaliau sulaukiau šios temos
Aš jau spėjau visą krūvą schemučių prisirinkti, tai tik laukiu progos į parduotuvę išlėkti popieriaus nusipirkti
Aš jau spėjau visą krūvą schemučių prisirinkti, tai tik laukiu progos į parduotuvę išlėkti popieriaus nusipirkti
QUOTE(ruci @ 2007 01 25, 12:49)
Ačiū
Pjaustau su specialiu peiliuku, kurį galima laisvai nusipirkti raštinės prekės - vėliau įkelsiu nuotrauką. Pjaustiniui perku fakturinį popierių, nes paprastas, skirtas spausdinimui plyšta. Kartą bandžiau pjaustyti iš lipnios plėvelės - nepasisekė, nes smulkios dalys iš karto atsiklijuoja. Šiaip su internetiniais ištekliais anglų kalba šiek tiek problematiška, bent jau man kol kas , nes realiai tai radau tik vieną nemokama psl. (žr. nuorodą pirmame post'e), o kitur arba labiai maži arba mokami. Rusiškuose ieškoti nebandžiau, nes truputį yra problemų su kalba... O ir nežinau, kaip šiuos rankdarbius pavadinti... Help!
tai kad tas stencils-library mokamas ar tu tiesiog issitrauki paveiksleli, ji isdidini ir pagal tai karpai?
Aš tai "nusikopinu" ir persikeliu į word'ą, o tada belieka tik atsispausdinti Labai nuoroda.
Papildyta:
Beje radau labai gražų tigrą, tik nemoku čia paveiksliuko įkelt, tai rašau nuorodą
http://www.papercutt...rg/gallery.html
O ten dar įlindus į "links and references", manau, ir daugiau galima ko rasti
Papildyta:
Beje radau labai gražų tigrą, tik nemoku čia paveiksliuko įkelt, tai rašau nuorodą
http://www.papercutt...rg/gallery.html
O ten dar įlindus į "links and references", manau, ir daugiau galima ko rasti
Labai geras puslapis, grąžūs karpiniai.
Aš irgi buvau susižavėjusi karpiniais, grąžiai galima papuošti namus pvz. Kalėdoms. Ieškojau karpinių internetinių puslapių, bet kažkaip nieko gero nepavyko surasti, o šis puslapiukas tikrai vertingas.
Džiugu, kad ne vien mezgimas ir nėrimas rankdarbių temoje gyvas
Aš irgi buvau susižavėjusi karpiniais, grąžiai galima papuošti namus pvz. Kalėdoms. Ieškojau karpinių internetinių puslapių, bet kažkaip nieko gero nepavyko surasti, o šis puslapiukas tikrai vertingas.
Džiugu, kad ne vien mezgimas ir nėrimas rankdarbių temoje gyvas
QUOTE(bugytė @ 2007 01 25, 12:54)
Niu pagaliau sulaukiau šios temos Aš jau spėjau visą krūvą schemučių prisirinkti, tai tik laukiu progos į parduotuvę išlėkti popieriaus nusipirkti
Tai rodyk paveiksliukus arba dėk nuorodas Kaune perku popierių Daukšos g.-vėje.
Tai kad dauguma iš tavo parašytos nuorodos
O kitus radau tame kur įkėliau nuorodą
Tu, ruci, gal įmesk ir šioj temoj savo darbelius, manau čia užsukę mamytės ir pamatę tas grožybes iškart "kablį" pagautų
O kitus radau tame kur įkėliau nuorodą
Tu, ruci, gal įmesk ir šioj temoj savo darbelius, manau čia užsukę mamytės ir pamatę tas grožybes iškart "kablį" pagautų
QUOTE(sizike @ 2007 01 25, 12:57)
tai kad tas stencils-library mokamas ar tu tiesiog issitrauki paveiksleli, ji isdidini ir pagal tai karpai?
Taip, dauguma karpinių yra mokami, bet kai kurie yra tinkamo dydžio. Aš spaudžiu dešinįjį pelės klavišą ant patikusio piešinio, pasirenku "Save as..." išsisaugau, o paskui atsispausdinu. Kartais pati darau schemą pagal patikusį paveiksliuką, tačiau tai šiek tiek sudėtingiau...Čia mano pjaustinių įrankis:
Aš dar dėl popieriaus noriu pasiklausti: sakei perki faktūrinį popierių - tai čia tą tokį plonytį? Aš kaip tik galvojau kad storą reikia pjaustinėti...