Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(ju_ta @ 2009 03 23, 22:43)
Sveikinimai sulaukus sunelio! 4u.gif  biggrin.gif  Musiskis irgi buvo didziausias tarp tuo metu gimusiu ligonineje, sverem 4,190 kg, bet man pasiseke, kad saremiai tik geras 4 val kankino, tada atrode ziauriai ilgai.  doh.gif Edita, o kaip jusu vaikiukas ar ramus? Nes daug kas sako, kad tokie didzkiai, t.y virs 4 kg, jau turetu gimti cerario pagalba, nes kitaip patiria gimdymo metu dideli stresa. Vat ir musu nuo pirmuju dienu buvo didelis verksniukas, o ir dabar jautresnis, tai ir galvoju ar tame yra kiek tiesos. Ar tiesiog reikia visa kalte suversti pilvukui g.gif

aciu 4u.gif na kiek gyd,sako,kad jau waikas swerdamas nuo 4kg,jam yra sunkiau gimt.manasis buwo labai iswarges,labai sutynes,man jo net nedawe ... tokiems leliukams yra didesne rizika gimt su traumom,ir beabejo waikas patyria daug streso...po tokio gimimo,keleta dieneliu gali but jis irzlus,neramus,nes jam wiska skauda,taciau gali but ir siaip kitokiu priezasciu.wa mes pwz. 2 paras labai sunkiai laikemes,lb werke,buwo jautrus,gyd,sake,kad del gimimo tokio,bet wis gi buvo kita priezastis,skysciu trukumas,ti kai suleido lasaline,kitas waikas smile.gif miegojo po 4-5h.net keliau pawalgyt smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 24, 00:13-->
QUOTE(edita smile.gif @ 2009 03 24, 00:13)
aciu  4u.gif  na kiek gyd,sako,kad jau waikas swerdamas nuo 4kg,jam yra sunkiau gimt.manasis buwo labai iswarges,labai sutynes,man jo net nedawe ... tokiems leliukams yra didesne rizika gimt su traumom,ir beabejo waikas patyria daug streso...po tokio gimimo,keleta dieneliu gali but jis irzlus,neramus,nes jam wiska skauda,taciau gali but ir siaip kitokiu priezasciu.wa mes pwz. 2 paras labai sunkiai laikemes,lb werke,buwo jautrus,gyd,sake,kad del gimimo tokio,bet wis gi buvo kita priezastis,skysciu trukumas,ti kai suleido lasaline,kitas waikas  smile.gif  miegojo po 4-5h.net keliau pawalgyt smile.gif

dar kartelį sveikinimai sveikinimukai.. smagu skaityt geras naujienas 4u.gif kaip suprantu, gimdymas nebuvo labai sunkus.
pas kokį gydytoją gimdei?
mums ta diena vis arėja artėja.. visokių minčių ateina, nenustoju galvot.. panašu, ka ir dičkį gimdysiu. dar kovo mėnesį norėčiau pagimdyt.. ax.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Sauliukas:) @ 2009 03 23, 23:22)
dar kartelį sveikinimai sveikinimukai.. smagu skaityt geras naujienas  4u.gif  kaip suprantu, gimdymas nebuvo labai sunkus.
pas kokį gydytoją gimdei?
mums ta diena vis arėja artėja.. visokių minčių ateina, nenustoju galvot.. panašu, ka ir dičkį gimdysiu.  dar kovo mėnesį norėčiau pagimdyt..  ax.gif  ax.gif

aciu aciu drinks_cheers.gif 4u.gif man gimdyma prieme saltinis smile.gif
na jau ir Tau ne daug liko,ir turesi dziaugsmeli wub.gif
o,kad wisokios mintys lenda,ir mastai tik apie tai-normalu ax.gif
linkejimai pilwukui nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ju_ta @ 2009 03 23, 22:43)
Sveikinimai sulaukus sunelio! 4u.gif  biggrin.gif  Musiskis irgi buvo didziausias tarp tuo metu gimusiu ligonineje, sverem 4,190 kg, bet man pasiseke, kad saremiai tik geras 4 val kankino, tada atrode ziauriai ilgai.  doh.gif Edita, o kaip jusu vaikiukas ar ramus? Nes daug kas sako, kad tokie didzkiai, t.y virs 4 kg, jau turetu gimti cerario pagalba, nes kitaip patiria gimdymo metu dideli stresa. Vat ir musu nuo pirmuju dienu buvo didelis verksniukas, o ir dabar jautresnis, tai ir galvoju ar tame yra kiek tiesos. Ar tiesiog reikia visa kalte suversti pilvukui g.gif

maniskis irgi versniukas ir jautrus,manau ,kad del gimdymo,kuris buvo sunkus,o dar lelius gime 4220g
Atsakyti
smile.gif+2009 03 23, 22:13-->
QUOTE(edita smile.gif @ 2009 03 23, 22:13)
aciu  4u.gif  na kiek gyd,sako,kad jau waikas swerdamas nuo 4kg,jam yra sunkiau gimt.manasis buwo labai iswarges,labai sutynes,man jo net nedawe ... tokiems leliukams yra didesne rizika gimt su traumom,ir beabejo waikas patyria daug streso...po tokio gimimo,keleta dieneliu gali but jis irzlus,neramus,nes jam wiska skauda,taciau gali but ir siaip kitokiu priezasciu.wa mes pwz. 2 paras labai sunkiai laikemes,lb werke,buwo jautrus,gyd,sake,kad del gimimo tokio,bet wis gi buvo kita priezastis,skysciu trukumas,ti kai suleido lasaline,kitas waikas  smile.gif  miegojo po 4-5h.net keliau pawalgyt smile.gif

Tai vat as del siu priezasciu ir galvoju, kodel leidzia gimdyti naturaliai, jei pasekmes gali buti liudnokos g.gif Musiskis visas tris dienas ligonineje isbuvo su kaklo itvaru, mat neiskarto galvute uzgime, o lasine ir mes gavom, mat cukraus kiekis kraujyje buvo zemokas sad.gif
Atsakyti
Na tikiuosi, kad mano mazyle bus siek tiek mazesne g.gif
Atsakyti
sveikos busimos ir jau esamos mamyte labai dziaugiuosi del jusu. smile.gif norejau paklausiti kai pradeda skatinti gimdyma skatinamaisiais, kada,po kiek laiko prasideda saremiai,gimdymas. g.gif ir kada jau reikia leisti epidura, kad nebutu per velu? rolleyes.gif aciu uz informacija rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas neseniai gimdėt pas Kalinauskienę, gal tarėtės, kiek pas ją dabar kainuoja, jei galima į až ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doriukas @ 2009 03 31, 09:58)
sveikos busimos ir jau esamos mamyte labai dziaugiuosi del jusu.  smile.gif  norejau paklausiti kai pradeda skatinti gimdyma skatinamaisiais, kada,po kiek laiko prasideda saremiai,gimdymas.  g.gif  ir kada jau reikia leisti epidura, kad nebutu per velu?  rolleyes.gif  aciu uz informacija  rolleyes.gif

Na cia lb indiwidualiai.Kada jau gimdysi,sunku pasakyt,priklauso nuo kaklelio atsiwerimo...o saremius turetum greit pajust,10-15min.O epidiurinio prasykis tada,kai jau saremiai bus nemalonus kentet.Epidiurinio waistu papildymas yra neribojamas,tep,kad kol nepradesi gimdyt,gausi waistuku papildyma ir nieko nejausi smile.gif Kai man buvo atsiwerimas 10 cm,dar weike waistukai,ir saremiai buvo malonus biggrin.gif Tad sekmytes Tau 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 31, 11:48-->
QUOTE(edita smile.gif @ 2009 03 31, 11:48)
Na cia lb indiwidualiai.Kada jau gimdysi,sunku pasakyt,priklauso nuo kaklelio atsiwerimo...o saremius turetum greit pajust,10-15min.O epidiurinio prasykis tada,kai jau saremiai bus nemalonus kentet.Epidiurinio waistu papildymas yra neribojamas,tep,kad kol nepradesi gimdyt,gausi waistuku papildyma  ir nieko nejausi  smile.gif  Kai man buvo atsiwerimas 10 cm,dar weike waistukai,ir saremiai buvo malonus biggrin.gif  Tad sekmytes Tau  4u.gif

o jūs dėl epidiuro iš anksto buvot susitarusi?Ir dar toks na gal kvailas klausimukas, ar Ukmergėje reikalauja susitvarkyti "ten" blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti