QUOTE(Dovidenija @ 2015 01 21, 17:35)
Sveiki,
Kada planuojate paleisti registraciją per sergu.lt ?Labai trūksta šitos paslaugos
Net
žiauriai labai trūksta jos. Vaikas susirgo savaitgalį, el. registracija neveikia, lauk pirmadienio ir prasideda smagumai... Na gerai kai jau paauglė pas mane ir temperatūra po sunkaus savaitgalio pagaliau krenta, tai pakentėsim dar tas papildomas kelias dienas su gripo (noris tikėti, kad aš neklystu, bet.. ot.. tačiau.. kaip sakant noris kompetentingos nuomonės, o ne mamiškos
) draugija, bet jei būtų leliukas, tai tikrai netverčiau
)) Jei neklystu, tai ar tik ne pirmą sykį susidūriau su tuom, kad šioje poliklinikoje tokios eilės (skambinant pirmadienį, tik trečiadienį yra vos viena vieta) ir su pasakymu, kuris privertė išeiti iš valdiškos "skambinkit 7 ryto, gal bus papildomų talonėlių, gal kur įterpsim"... Net pasidomėjau, kad negi epidemija gripo, kad vietų nėra... Žiauriai trūksta tos el. registracijos, kur pats viską matai, ramiai užsiregistruoji
p.s. Pauliau, čia ne skundas, o tik pastebėjimas, kad na žiauriai žiauriai trūksta paslaugos, nesinori 7 val ryto budėti prie telefono
)) Matai kaip išlepom, na bent aš tai tikrai