Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sveikatos namai

QUOTE(LabaiTyli @ 2014 12 11, 00:08)
Ačiū už atsakymą. Vilma, sakyčiau, kad tiesiog puikiai su vaikais susišnekanti  thumbup.gif

Ar galima skambinti 15d. del registracijos, gal tada galima būtų laiką patogesnį pasirinkti? Ar dabar jau tik į eilę registruoja ir tiesiog laukti skambučio?

Dabar registruojam tik į eilę. Bet kai Jums paskambins - galėsit pasirinkti laiką iš likusių laikų.

Iki,
Paulius
Atsakyti
Sveiki,gal jau vyksta kraustymasis i naujas patalpas?Per sergu.lt niekaip neimanoma registruotis pas daktarus?Ar cia saito bedos ar kame reikalas,bandysiu ryt jau skambinti :-)
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2015 01 07, 19:07)
Sveiki,gal jau vyksta kraustymasis i naujas patalpas?Per sergu.lt niekaip neimanoma registruotis pas daktarus?Ar cia saito bedos ar kame reikalas,bandysiu ryt jau skambinti :-)

As irgi nesuprantu kas cia vyksta su registracija.
Jau nuo gruodzio galo nerodo gydytoju darbo laiku ir laisvu vietu. Pradzioj maniau,kad gal isejo atostogaut visi ant svenciu. Bet po naujuju irgi nieko nerodo.
Atsakyti
Laba diena,

deja, dėl techninių mūsų naudojamų sistemų nesuderinamumo laikinai registruotis per sergu.lt nėra galimybių. Atsiprašome ir stengsimės atstatyti registraciją per sergu.lt kai tik tam atsiras galimybės.

Šiuo metu registracija galima tik telefonu arba gyvai registratūroje.

Paulius

QUOTE(Blue_rose @ 2015 01 08, 17:19)
As irgi nesuprantu kas cia vyksta su registracija.
Jau nuo gruodzio galo nerodo gydytoju darbo laiku ir laisvu vietu. Pradzioj maniau,kad gal isejo atostogaut visi ant svenciu. Bet po naujuju irgi nieko nerodo.

Atsakyti
QUOTE(pauliusk @ 2015 01 08, 17:22)
Laba diena,

deja, dėl techninių mūsų naudojamų sistemų nesuderinamumo laikinai registruotis per sergu.lt nėra galimybių. Atsiprašome ir stengsimės atstatyti registraciją per sergu.lt kai tik tam atsiras galimybės.

Šiuo metu registracija galima tik telefonu arba gyvai registratūroje.

Paulius

Sveiki,

Kada planuojate paleisti registraciją per sergu.lt ?Labai trūksta šitos paslaugos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovidenija @ 2015 01 21, 18:35)
Sveiki,

Kada planuojate paleisti registraciją per sergu.lt ?Labai trūksta šitos paslaugos smile.gif

Laba diena,

jei pavyks - nuo kovo 1 d.

Paulius
Atsakyti
QUOTE(Dovidenija @ 2015 01 21, 17:35)
Sveiki,

Net žiauriai labai trūksta jos. Vaikas susirgo savaitgalį, el. registracija neveikia, lauk pirmadienio ir prasideda smagumai... Na gerai kai jau paauglė pas mane ir temperatūra po sunkaus savaitgalio pagaliau krenta, tai pakentėsim dar tas papildomas kelias dienas su gripo (noris tikėti, kad aš neklystu, bet.. ot.. tačiau.. kaip sakant noris kompetentingos nuomonės, o ne mamiškos smile.gif ) draugija, bet jei būtų leliukas, tai tikrai netverčiau smile.gif)) Jei neklystu, tai ar tik ne pirmą sykį susidūriau su tuom, kad šioje poliklinikoje tokios eilės (skambinant pirmadienį, tik trečiadienį yra vos viena vieta) ir su pasakymu, kuris privertė išeiti iš valdiškos "skambinkit 7 ryto, gal bus papildomų talonėlių, gal kur įterpsim"... Net pasidomėjau, kad negi epidemija gripo, kad vietų nėra... Žiauriai trūksta tos el. registracijos, kur pats viską matai, ramiai užsiregistruoji sad.gif
p.s. Pauliau, čia ne skundas, o tik pastebėjimas, kad na žiauriai žiauriai trūksta paslaugos, nesinori 7 val ryto budėti prie telefono smile.gif)) Matai kaip išlepom, na bent aš tai tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2015 02 02, 13:51)
Net žiauriai labai trūksta jos. Vaikas susirgo savaitgalį, el. registracija neveikia, lauk pirmadienio ir prasideda smagumai... Na gerai kai jau paauglė pas mane ir temperatūra po sunkaus savaitgalio pagaliau krenta, tai pakentėsim dar tas papildomas kelias dienas su gripo (noris tikėti, kad aš neklystu, bet.. ot.. tačiau.. kaip sakant noris kompetentingos nuomonės, o ne mamiškos smile.gif  ) draugija, bet jei būtų leliukas, tai tikrai netverčiau smile.gif)) Jei neklystu, tai ar tik ne pirmą sykį susidūriau su tuom, kad šioje poliklinikoje tokios eilės (skambinant pirmadienį, tik trečiadienį yra vos viena vieta) ir su pasakymu, kuris privertė išeiti iš valdiškos "skambinkit 7 ryto, gal bus papildomų talonėlių, gal kur įterpsim"... Net pasidomėjau, kad negi epidemija gripo, kad vietų nėra... Žiauriai trūksta tos el. registracijos, kur pats viską matai, ramiai užsiregistruoji sad.gif
p.s. Pauliau, čia ne skundas, o tik pastebėjimas, kad na žiauriai žiauriai trūksta paslaugos, nesinori 7 val ryto budėti prie telefono smile.gif)) Matai kaip išlepom, na bent aš tai tikrai  lotuliukas.gif

Gosh, ir visi kiti - sorry, dedam visas pastangas, kad atsigautų mūsų registracija per sergu.lt. Planai išlieka nepakitę - kovo mėnesio registracijos turi būti vykdomos ir per sergu.lt.

Paulius, VSN.
Atsakyti
Sveiki, planuoju persirasyti i sia istaiga, noriu besilankanciu paprasyti rekomenduoti suaugusiu seimos gydytoja ir pediatra 4u.gif
Atsakyti
Klausimas, Pauliui smile.gif
Norėjau paklausti, ar Jūsų įstaigoje lankantis pas odontologus reikia mokėti, jei taip tai už ką ir kur galima būtų susipažinti su įkainiais. Esu sveikatos namų pacientė.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti