O aš savo poste aiškiai parašiau, kad pagal homeopatijos principus šie vaistai IR TURI sustiprinti ligos simptomus. tai akivaizdus įrodymas, kad tie vaistai veiksmingi. Vadinasi, nėra viskas gerai žinoma, jei išsigąstama ir gydymo kursas nutraukiamas motyvuojant tuo, neva liga paūmėjo
Vega, neimk visko į širdį pažodžiui. Tu parašei, kad vaistai gaminami iš vorų, žmoagus organų. Aš parašiau, kad ne, nes vyksta stiprūs praskiedimai ir nebūtinai visuose homeopatiniuose vaistuos yra žmogaus organų ar vorų
Aišku, aš pritariu, kad daug kuo skiriasi šiuolaikinė ir klasikinė homeoptaija. Šiuolaikinė pagrįsta tokiu principu: išrašomi vaistai, kuriuos gamina farmacinės bendrovės. Klasikinės homeoptaijos taikymo atveju vaistus skiria konkrečiam ligoniui gyd. homeopatas.Jis sudaro veikliųjų medžiagų sąrašą ir numato kiekius atsižvelgęs į ligonio anamnezę.
Aš vaiką gydau išskirtinai homeopatiniais vaistais. Taip įveikėm ne vieną rimtą ligą. Paskutinį sykį kovojom su ūmiu laringitu, kuris dusino mano vaiką ir kita tradicinė gyd. seniausiai būtų nusiuntus mus "ramybės dėlei" ligoninėn. Kai mano kūdikis sirgo plaučių liga kūdikystėje aš nekišau primygtinai siūlomų antibiotikų, o vėl pasiklioviau homeoptaija. Vaikas tpfu tpfu tpfu sveikas kaip ridikas

Ir dar ilgai bus
Bet kokiu atveju nerekomenduoju gydyti savamoksliškai. Reikia išklausyti kompetentingų gyd. nuomonės, o homeopatinį gyd. visgi turi skirti gyd. homeopatas arba bent toks gyd., kuris žino su kuo ta homeopatija valgoma ir nesigąsdins ligos "paūmėjimų", kurie yra įprasti.