Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta keršyti už neištikimybę

Kaip manot, ar verta keršyti neištikimam vyrui tuo pačiu? Neklausiu nuomonės tų, kurios mano, kad skirtis reikia po pirmos vyro neištikimybės g.gif
Atsakyti
Manau,kad tikrai neverta. schmoll.gif
Atsakyti
Ir ką tuo kerštu pasiektum? g.gif Aš asmeniškai taip negalėčiau. Nu išdavė - ok, pirmąkart atleidžiam arba baigiam santykius, bet jei renkamės pirmą variantą, tai pasakykit man štai ką.... Jei žmonės yra kartu, tai reiškia, kad vienas kitam turi kažkokius jausmus, sakykim, meilę. Tai ar taip paprasta paimt ir skaudint žmogų net jei jis tave įskaudino? Ar tau pačiai nuo to keršto geriau būtų? Nekalbu apie atvejus, kai meilužį susirandi iš poreikio, bet dėl keršto... Man savigarba to neleistų, o ir mylimojo nenorėčiau skaudint kad ir kaip jis mane įskaudinęs būtų. Kerštas prie gero neprives smile.gif Esu prieš jį visais atvejais.
Atsakyti
jei norisi ir jei manai kad poto ant sirdies palengves tai imk ir kersyk,bet nezinau ar cia poto ka jau besulipdysi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 03 sausio 2007 - 17:43
Pati niekad taip nesielgčiau, nes žinau, kad po to save graužčiau dėl to smile.gif
Atsakyti
liaudies išmintis sako: "Kerštas gimdo kerštą".
Abejoju, ar pati pabuvus neištikima pasijustum geriau.

aišku, netinka tiems atvejams, kai žmonės gyvena santuokoje be jokios meilės, o tik iš reikalo.
Atsakyti
Buvau taip pasielgus ir nieko nepešiau, jaučiausi nekaip, kvaila.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindita @ 2007 01 03, 16:49)
Kaip manot, ar verta keršyti neištikimam vyrui tuo pačiu? Neklausiu nuomonės tų, kurios mano, kad skirtis reikia po pirmos vyro neištikimybės  g.gif

Kvailystė tokią pačią klaidą daryti. Va ką aš manau.
Atsakyti
g.gif jei jau norisi kersyti, tai jau geriau issiskirti ir daryti TAI be kersto biggrin.gif
Atsakyti
Jei didžiai gerbiamas sutuoktinis gailėtųsi ir žadėtų daugiau taip nedaryt - gautų dar vieną ir jau paskutinį šansą. Jeigu jam tai atrodytų nereikšminga, normalu ar pan., bet aš dėl kažkokių priežasčių norėčiau su juo likti - nepulčiau keršyti tuoj pat, bet progai ir žavingam individui pasitaikius daryčiau tai nejausdama jokio sąžinės graužimo.
Atsakyti
Kerštas priveda prie karo, o karas niekuomet niekam nieko gera neduoda. Jei nori būt neištikima - tavo pasirinkimas, o jei nori tik atkeršyt - kvailystė...
Atsakyti
Aš asmeniškai padariusi tai su kažkuo vien dėl keršto jausčiausi purvina. Tai žema.
Atsakyti