Tesiam
sena tema Cia
Sveikos. gal žinot kur šiauliuose būtų galima išsibalinti dantis kapomis? ir kiek kainuoja
niekaip negaliu atsidaryti senosios temos. gal kas galit patarti kur Vilniuje galima isigyti dantu balinimo pastos kapoms. kapas turiu, o va ta pasta jau pasibaige..
aha as irgi nerandu niekur senos temos o nuoroda neveikia
QUOTE(Linjus @ 2007 01 06, 15:03)
Sveikos. gal žinot kur šiauliuose būtų galima išsibalinti dantis kapomis? ir kiek kainuoja
jo senos temos neatidaro......
mano drauge Siauliuose balinosi kapomis...jei noresi galesiu suzinoti kur ir uz kiek
QUOTE(ingulka_uk @ 2007 01 18, 19:43)
mano drauge Siauliuose balinosi kapomis...jei noresi galesiu suzinoti kur ir uz kiek
aha ir man labai idomu
QUOTE(Goniuke @ 2007 01 19, 12:04)
aha ir man labai idomu
merignos teks palaukti vakaro...nes draugelka kazkur uzluzus....viska paklausiu jos...paklausiu ar neapsinese,nes ji balinosi kazkur pavasari.....
QUOTE(ingulka_uk @ 2007 01 18, 17:43)
labai įdomu
ir dar paklausk ar ji negeria vyno, kavos, juodos arbatos, nes sako po balinimosi negalima vartoti jų - labai apsineša tada
QUOTE(Goniuke @ 2007 01 19, 15:04)
aha ir man labai idomu
Aš prieš metus balinausi kapomis,kainavo 300,nadantys trubutį pabalo,bet ne taip kaip tikėjausi
QUOTE(yyla @ 2007 01 20, 11:21)
Aš prieš metus balinausi kapomis,kainavo 300,nadantys trubutį pabalo,bet ne taip kaip tikėjausi
O man pabalo labiau nei tikėjausi Balinimas irgi kainavo 300 (120 už kapų padarymą + 180 už 3 švikštus)
QUOTE(Enita @ 2007 01 20, 14:22)
O man pabalo labiau nei tikėjausi Balinimas irgi kainavo 300 (120 už kapų padarymą + 180 už 3 švikštus)
brangiai mokejai uz svirkstus o kiek procentu ir kokios firmos pirkai?